Nεα Μάσα-μπούκα απο ΝΔ και Μητσοτάκη με τα self test της Siemens

Η “ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” SIEMENS TOY ΚΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ SELF TEST, ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ “ΜΑΜΑΣ” ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ! ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η Siemens -η γνωστή εταιρεία που συνδέεται με το σκάνδαλο που απασχόλησε τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη χώρα- κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες self test.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ  Κυριακος δεν θα μπορούσε να μην αντισταθεί στη Siemens και αγόρασε 10 εκ αχρηστα Τεστ χρεώνοντας τα στους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Δεν εχουν καμία χρησιμότητα και δεν ειναι εργαλείο για μετρήσεις.Εχει πολύ ΦΑΓΟΠΟΤΙ τελικά ο Κορωνοιός..Ατελείωτο με μάσκες και Τεστ!!!
Η Siemens έγινε πρώτη ευρωπαϊκή που πήρε σχετική άδεια και η δεύτερη παγκοσμίως. Αυτό όμως που είναι «περίεργο» είναι ο χρόνος που συνέβη αυτό, καθώς την Παρασκευή ο Άκης Σκέρτσος είχε ανακοινώσει εκτός των άλλων τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες.
Μάλιστα για το συγκεκριμένο μέτρο ακόμα και η επιτροπή δηλώνει αιφνιδιασμένη, καθώς δεν είχε ενημερωθεί κανείς και όλα μαρτυρούν πως η απόφαση πάρθηκε τελευταία στιγμή.
Συγκεκριμένα το self test της Siemens εγκρίθηκε από τις αρχές της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου και με την έγκριση αυτή μπορεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης αν και δεν έχει πάρει πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία 98/79 / ΕΚ όπως αναφέρει η γνωμοδότηση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) στις 17 Μαρτίου.
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής, αυτά τα δυο τεστ είναι μόνο διαθέσιμα και μάλιστα το self test της Siemens κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες.
Ο Ανδρέας Γαλανόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 σε οξύ τόνο επέκρινε την επιλογή της κυβέρνησης να γίνει η διανομή τους στους πολίτες μέσω των φαρμακείων ενώ επεσήμανε ότι δεν έχουν και ως Προμηθευτικός Συνεταιρισμός καμιά ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για το πως θα γίνεται η διανομή και με βάση ποια κριτήρια ανά φαρμακείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες στις 19 Μαρτίου προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων από τους επιστημονικούς φορείς τόσο για την αποτελεσματικότητά τους όσο και για τη θολή διαδικασία που έχει επιλέξει η κυβέρνηση.
Να σημειωθεί ότι τελικά όπως είπε χθες και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, δεν θα είναι υποχρεωτική αλλά εθελοντική η δήλωση των αποτελεσμάτων των self test για κορωνοϊό.
Συμπέρασμα: Τζάμπα ο κόπος αν κρατάει μυστικό το Τεστ ο πολίτης.
Ετσι και αλλιώς τέτοια αναξιόπιστα ΤΕΣΤ οπως και τα αλλά που το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιόρδας εχει δηλώσει οτι δεν ξεχωρίζει τον Κορωνοιό δεν κάνει ούτε για πέταμα..
Tο θέμα ηταν μόνο Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ που έπεσε για την Siemens… Μιλάμε για μεγάλη ΜΑΣΑ!! Ετσι ΠΙΝΟΥΝ το ΑΙΜΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ θα είναι με τα ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΤΕΣΤ να δείτε οπου να είναι ερχονται!!!
ΖΙΜΕΝΣ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!

Δειτε και το video απο το pronews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button