Να και μια γιατρός με “αδένες” για την απάτη του Κορωνοιού..

Η ΣΙΩΠΗ για την απάτη της Πανδημίας και την επικινδυνότητα του “Μπαμπούλα” Κορωνοιού σπάει..Μια ανάρτηση στο facebook απο τη Γιατρό Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη ειδική Παθολόγο και  ειδική Καρδιολόγο.

Κάποιοι Γιατροί δεν εχουν συνείδηση αλλοι ειναι φορωμένοι με τα τσουβάλια των Φαρμακευτικών εταιρειών..Οι επιστήμονες του Μητσοτάκη π.χ που στη Διαύγεια μπορεις να δείς ποσο τους εχουν μπουκώσει ειναι αξιόλογοι που πρεπει να εμπιστευτεί ο πολίτης και η Κυβέρνηση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ..

Λοιπόν χθες έγραψα για τους γιατρούς, που σας παραμυθιάζουν..Αμ εσείς τι κάνετε; Όταν ο Χίτλερ έκαιγε στους φούρνους τους Εβραίους της Γερμανίας, οι εκτός Γερμανίας Εβραίοι τι έκαναν;Οι Εβραίοι της Αμερικής τι έκαναν;
Ξεσηκώθηκε κανένας;Και όχι τίποτα άλλο νομίζουν πως είναι και οι κοσμοκράτορες..Του πλούτου και της παγκόσμιας δύναμης..Απλά σαςρωτάω, τι έκαναν;Τίποτα.Και τώρα μου τα έχουν πρήξει με την αδικία. που τους έκαμε ο Χίτλερ..Ότι γίνεται και σήμερα με όλους σας..

Ένας σχιζοφρενής και παλαβός σας σέρνει από την μύτη..Και εσείς ακολουθάτε ..Και σήμερα ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , που σας παραμυθιάζουν για ιούς και μπούρδες και σας λένε για πανδημία και σας λένε,πως μεταλλάχτηκε ο ιός, ποιος ιός τρομάρα τους και τι μετάλλαξη έπαθε, αφού αυτός, κάθε που πολλαπλασιάζεται, αλλάζει, αφού εσείς δεν έχετε καθόλου μυαλό στο κρανίο σας και χέστήκατε από τον φόβο σας, τι να σας κάνω;
Ποιος από εσάς κάθισε να κοιτάξει γύρω του, να δει , όχι να ψάξει , άστο αυτό, να δει πόσοι στην γειτονιά του , στην οικογένειά του ποιος είναι άρρωστος;

Και γιατί να σας πάω στους άλλους….Εσείς ναι εσείς νοιώθετε να είσαστε άρρωστοι;Δεν τρώτε φαί και δεν πίνετε νερό και τσίπουρο και ούζο και τσικουδιά και μπύρα;Πονάτε πουθενά;Τα γόνατα;Έβαλες την κουβερτούλα στα γόνατα σου, που βάζουν οι Άγγλοι, όταν κάθονται στην πολυθρόνα τους;Δεν στέκεσαι όρθιος;Δεν περπατάς;
Δεν ακούς;Δεν μυρίζεις;Δεν μιλάς;Δεν θέλεις να γαμήσεις;Και δεν γαμάς;Τι από όλα αυτά δεν κάνεις;

Τι κάθεσαι και τους ακούς;Σε κάθε μου τσάντα έχω μια μάσκα.Αλλά δεν την φοράω ποτέ..Εκτός αν προσφερθεί κάποιο τσιράκι τους να βάλει το χεράκι του στην τσέπη μου.Ούτε όπου πάω και έχουν τα απολυμαντικά τα χρησιμοποιώ..Από την αρχή, από τον Μάρτιο που έβγαλαν αυτή την βρώμα και δυσωδία, σας τα γράφω.
Όποτε θέλω βγαίνω έξω και όπου θέλω και επιτρέπεται πηγαίνω..Δεν μπορώ να πάω στην αίθουσα για τους επισήμους..Αλλά στο καφενείο πάω.Και πίνω τον καφέ μου..Και ότι πρέπει να φάω, το τρώω.Και στο σπίτι μου και στην ταβέρνα..Και ούτε κοιτάζω τους ανθρώπους από μακρυά..

Όπως φερνόμουν και ζούσα πρώτα, τα ίδια κάνω και τώρα..Και χάζεψα, όταν η “γιατρός” είπε να μην χαιρετιόμαστε..Ε, αν θέλετε να είσαστε πρόβατα και να σας σαλαγούν και να το ευχαριστιέσται, άξιοι της μοίρας σας είσαστε..Αφού εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε την ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ άξιοι της μοίρας σας είσαστε..
Κοινή λογική, βρε παιδιά..

Τι βλέπετε εσείς;Δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να δω τηλεόραση, τις βλακείες τους…,Αν την ανοίξω και δω τι λένε, την κλείνω και πάω για μπανιστήρι γύρω μου και κοιτάζω τον ουρανό και την θάλασσα ..Θα μου πείτε, πως εγώ είμαι γιατρός…Και θα σας πω,πως δεν γεννήθηκα γιατρός..Αλλά διάβασα και διαβάζω και παρατηρώ και σκέφτομαι για να είμαι γιατρός..Και ακόμα και τώρα συνεχίζω να γίνομαι γιατρός του σώματος. Γιατί, αν δεν υπάρχει το σώμα δεν υπάρχει τίποτα από εκεί και πέρα..Φυσική και Χημεία..Διαβάστε ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ..
Και ας μην τα καταλαβαίνετε και όλα..Κατι τι θα καταλάβετε στο τέλος..

Ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη
ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος
ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close