Μπάτσος η Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός είναι ο Διευθυντής Γυμνασίου ???

Μπορεί να συμβαίνει και σε αλλα Γυμνάσια -Λύκεια -Δημοτικά …Στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο 2ο Γυμνάσιο ο Διευθυντής του κ.Αριστείδης Μουζακίτης έστειλε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ σε γονέα γιατί ο γιός του δεν φορά την μάσκα καλύπτοντας τη μύτη του η γιατί την αφαιρεί στο διάλειμμα στο διάδρομο!!!

Ο Παιδαγωγός μετετραπη σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΣΟ και προσπαθεί να επιβάλει μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ απόφαση ΑΠΕΙΛΩΝΤΑ΅Σ παράλληλα τον ΓΟΝΕΑ του μαθητή.

Διαβάστε το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που απέστειλε και που ομολογεί οτι το Γυμνάσιο λειτουργεί ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με Καθηγητές και Καθηγήτριες ΤΗΣ ΝΕΑΣ  ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ του Μητσοτάκη Κεραμέως Τσιορδα Σύψα και ολων των Παρανοϊκών της Νέας Τάξης που θέλουν να υποτάξουν τους Έλληνες τα παιδιά μας και με τελικό στόχο την μείωση πληθυσμού με τα Δολοφονικά εμβόλια τους.

All-focus

Στο ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ εγγραφο ο Διευθυντής ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι καθηγητές του Γυμνασίου που είναι Διευθυντής απο Παιδαγωγοί εχουν μετατραπεί σε ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ για τους μαθητές που κατέβασαν τη μάσκα από τη μυτη η κάτω απο το πηγούνι τους με ΑΝΑΦΟΡΑ καθηγητών !!!Δηλαδή συνέταξαν  και ΕΓΓΡΑΦΟ ???

Μάλιστα η ΑΠΕΙΛΗ εχει και ΤΙΜΩΡΙΑ!!! Θα αποβάλλεται απο την Τάξη με ΑΠΟΥΣΙΑ!!! Και αν δεν ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ο μαθητής θα συγκαλέσουν τον ΣΥΛΛΟΓΟ Διδασκόντων για περισσότερες ΤΙΜΩΡΙΕΣ ..Δηλαδή ο Σύλλογος ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ θα ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ -ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ κατα των μαθητών για να ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ η και αποβολή απο το σχολείο!!!!! για την ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!!!

Και ειδοποίηση παραλαβής του μαθητή απο τον Γονέα προβλέπει η Κατάπτυστη επιστολή…Θα τον πακετάρει ο κ.Μουζακίτης ως εμπόρευμα!!! Να τον παραλάβει ο πατέρας του!!! Μην ξεχάσετε να βάλετε και το γραμματόσημο με τη φάτσα της Κεραμέως και του Μητσοτάκη!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ  ΜΠΑΤΣΟΙ κυνηγούν μαθητές εντος σχολείου  και ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς δεν αντιλαμβάνεται οτι εχει ρολο παιδαγωγού και Καθηγητή που θα μάθει στα παιδιά μας γράμματα αλλά και να μην ΣΚΥΒΟΥΝ το ΚΕΦΑΛΙ .Εδω το μάθημα που κάνουν ειναι η ΕΠΙΒΟΛΗ δια ΑΠΕΙΛΩΝ και ΤΙΜΩΡΙΩΝ παράνομης και Αντισυνταγματικής απόφασης.

Αλλωστε ο Δημοσιο-υπαλληλικός Κώδικας το αναφέρει ΡΗΤΑ στο Άρθρο 25 Νομιμότητα Υπηρεσιακών Ενεργειών..οτι Οταν εκτελεί Διαταγή παράνομη αν η Διαταγή είναι προδήλως Αντισυνταγματική ο υπάλληλος ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ !!

Συνεπώς εχει την Διοικητική αλλά και ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ κάθε Καθηγητής που το ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΤΣΟΣ για την ΜΑΣΚΑ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button