Μόλις έταξε 10 εκ ευρώ τον υποδεχθηκαν ως Σωτήρα το Βορίδη…Χθες ηταν Φασίστας Χουντικός κ.α

Δέκα εκατομμύρια ευρώ ενίσχυση για τους παραγωγούς κηπευτικών της Κρήτης, που επλήγησαν την περίοδο του lockdown εξήγγειλε από την Ιεράπετρα, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με αγροτικούς φορείς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης είπε ότι το ζήτημα των ενισχύσεων σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό για τους παραγωγούς και η ενίσχυση αυτή, που ως πρόταση θα υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έγκριση, θα αφορά την ντομάτα, το αγγούρι και τη μελιτζάνα.

Μόλις έπεσε το τάξιμο (γιατί περί ταξίματος πρόκειται) των 10.000.000 ξεχάστηκαν από τους δημοκράταρους όλα τα ακροδεξιός φασίστας, χουντικός, τσεκουράτος,  και άλλα κοσμητικά, και του έκαναν υποδοχή σωτήρα. .

Δέκα εκατομμύρια ευρώ ενίσχυση για τους παραγωγούς κηπευτικών της Κρήτης, που επλήγησαν την περίοδο του lockdown εξήγγειλε από την Ιεράπετρα, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με αγροτικούς φορείς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.”Το σύνολο των ποσών αυτών είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα θα δοθούν για την ντομάτα που θα πάρει περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ από την ενίσχυση, 1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου για το αγγούρι και μισό εκατομμύριο η μελιτζάνα. Αυτά τα ποσά αφορούν τη διαταραχή την περίοδο του lockdown.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button