ΜΚΟ απειλεί ανοιχτά : “Μετά την Μόρια, θα πέσει και η Λέσβος”

Τα πλοκάμια των ΜΚΟ στο Αιγαίο είναι πολλά και δημιουργούν αποσταθεροποίηση..η ΜΚΟ  “Μετά την Μόρια, θα πέσει και η Λέσβος”!! ΜΚΟ Stand by Me Lesvos : «After Moria Lesvos will go down. Moria finished. Moria destroyed»

Την ίδια ώρα η Λέσβος που είναι ξέφραγο αμπέλι οι Τούρκοι πετάνε πάνω από την Μόρια Drones και καταγράφουν οτι θέλουν κάνοντας προπαγάνδα και με αλλες ΜΚΟ στέλνουν μηνύματα εξέγερσης και εντολές να βάλουν φωτιά ..αύριο θα τους πουν να επιτεθούν κ.α  Οι αεροφωτογραφίες που τράβηξαν με τα drones διανεμήθηκαν μέσω του γνωστού Tουρκικού μηχανισμού σε δυτικά μέσα ενημερώσεως για να πλήξουν τη χώρα μας…Ολοι αυτοί δρουν ανενόχλητα απο μια Κυβέρνηση που ασχολείται με τις μάσκες και τα εμβόλια..

Τώρα το περιεχόμενο της ανάρτησης από την ΜΚΟ Stand by Me Lesvos δείχνει ξεκάθαρα οτι τους κατευθύνουν με ενέργειες αποσταθεροποίησης της Χωρας που απειλούν την Εδαφικής μας ακεραιότητα μας πάνε σε ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ και ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται  μοιράζοντας πίσω απο την πλάτη του Ελληνικού Λαού κομμάτια στο Αιγαιο (Θαλάσσια οικόπεδα) οδεύοντας μας σε Πολεμική σύγκρουση αφού η Τουρκία βλέπει συνεχή υποχωρητικότητα από Μητσοτάκη και τον εχει  στα τέσσερα. Ετσι  ολο ζητά περισσότερα.

Η ανάρτηση της ΜΚΟ  αλλά  και η όλη κατάσταση δείχνει οτι υπάρχει Θέμα Ασφάλειας και οι Πολιτικές Μαριονέτες σκόπιμα τα αφηνουν ολα να εξελίσσονται σε βάρος της Πατρίδας μας.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button