Μητσοτάκης Τσιόρδας Συψας βρήκαν πως θα πηδάνε οι πελάτες στα Μπουρδέλα!!!

Oι Λοιμωξιολόγοι πρότειναν πως θα κάνουν  SEX στα Μπουρδελα…Το πήδημα θα γινεται με μάσκες με ανοικτά τα παράθυρα  και τις πόρτες ανοικτες για να βλέπουν απ εξω ,ο χρόνος ειναι 15 λεπτα , δινεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις με καρτα..ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ….Αυτο ειναι Κρατος  ΜΠΡΑΒΟ και στο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για τα σαινια που εχει (ΤΣΙΟΡΔΑ ,ΣΥΨΑ κ.α) και για τον ιδιο..

Η κυβέρνηση του βρήκε πως θα μας προστατέψει απο τον Κορωνοιό στα Μπουρδέλα που ανοίγει απο 15 Ιουνίου.!!!Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:

Στις 15 Ιουνίου -μεταξύ άλλων επιχειρήσεων- ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής, αλλά με νέους κανόνες, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τασούλας Επτακοίλη στην Καθημερινή μερικοί από τους νέους κανονισμούς που θα πρέπει να εφαρμόζονται στους οίκους ανοχής είναι:

  • Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
  • Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
  • Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
  • Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
  • Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονταισεξουαλικές στάσειςπου εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
  • Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
  • Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
  • Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
  • Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

Mε ολες τις παραπάνω ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ αποφάσεις οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μας λένε οτι με αυτα τα ΜΕΤΡΑ ο Κορωνοιός δεν μεταδιδεται στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button