Μητσοτάκη ……gamiesai..Το σύνθημα και αλλα υβριστικά στη Θεσσαλονίκη..(2 Video)

Οταν εχεις το κοσμο ΟΜΗΡΟ μια Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και εχεις καταστρέψει Ψυχολογικά και Οικονομικά τους Έλληνες θα δεις αντιδράσεις που δεν ξανα εγιναν….Το Μαπετ σοου του Μητσοτάκη καταρρέει!!

Η υποχρεωτικότητα οι εκβιασμοί με την εργασία και η Πολιτική Ιατρική του Μητσοτάκη εχει φερει το κοσμο στα Κάγκελα..

Τον βριζουν τους βρίζουν και δεν εχουν την ευθιξία να παραιτηθούν αν δεν ολοκληρώσουν τον ελεγχο και την μετατροπή των πολιτών σε σκλάβους με ημερομηνία λήξης ..Την ιδια στιγμή αποκαλύπτονται τι περιέχουν τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ σκευάσματα που θελουν δια της ΒΙΑΣ να εκχυσουν στα σωματα μας και των ΠΑΙΔΙΩΝ μας..

Ακούστε το βρισιδι Μητσοτάκη Γαμιέσαι  Πουτάνας γιος κ.α Οταν δεν σέβεσαι τους πολίτες μην περιμένεις να σε σεβαστούν..Ειδικα οταν εχει ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ επιχειρήσεις Οικογενειακούς προϋπολογισμούς θετει σε αναστολή να πεθάνουν και εχει φερει ΔΙΧΑΣΜΟ τοτε θα τα λουστει ΟΛΑ!!

Γραφουν στο διαδίκτυο …Η ραγδαία φθορά Μητσοτάκη, η οργή των νέων και οι λογαριασμοί δεν ανακόπτονται με “data” Ενας ανίκανος, αποτυχημένος πρωθυπουργός που έχει την ψευδαίσθηση ότι η οργή των νέων ανακόπτονται με “gigabytes”  Χωρίς να αναγνωρίσει ούτε μισό λάθος και με πλήρη άγνοια πραγματικότητας, ο κ. Μητσοτάκης μπροστά στον πανικό του από την ραγδαία κυβερνητική φθορά και την οργή της κοινωνίας που εισπράττει πλέον όπου και αν βρεθεί, ανέβηκε στη ΔΕΘ για να πουλήσει ως περιφερόμενος θίασος φύκια για μεταξωτές κορδέλες”

Οι νέοι, τους οποίους στοχοποίησε για την αποτυχία του στην πανδημία και το μόνο που τους επεφύλασσε δύο χρόνια ήταν ξύλο στις πλατείες, ανεργία, μισθούς αναξιοπρέπειας και έξωσή τους από τα δημόσια πανεπιστήμια, τωρα επιχειρεί την χυδαία εξαγορά τους με “gigabytes” και χαρτζιλίκι.

Δυστυχως για τον Μητσοτάκη με data και ρεπό δεν βγαίνει ούτε ο μήνας ούτε οι φουσκωμένοι λογαριασμοί των νέων.

Ο κόσμος στελνει μήνυμα και ετοιμάζονται για την απελευθέρωση με Λαικα Δικαστήρια και επίθεση στις Πολιτικές Μαριονέτες που εκτελουν μείωση πληθυσμού!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button