Μετατρέπουν σε παράρτημα της CIA και με «υπογραφή» το Άγιο Όρος! Ο Μητσοτάκης βάζει διοικητή Λευτέρη Οικονόμου στη θέση του εφοπλιστή Μαρτίνου

Του Άρη Σπίνου

Οι πληροφορίες μας ότι τους τελευταίους μήνες Αμερικανοί πράκτορες παριστάνοντας όποια ιδιότητα μπορείτε να φανταστείτε (μέχρι και του γιατρού) είχαν μετατρέψει το Άγιο Όρος σε παράρτημα της CIA έρχεται πλέον να επιβεβαιωθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ο νυν υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους στη θέση του παραιτηθέντος και μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, γνωστού για τις σχέσεις του τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (ενοικίαση βίλας στο Σούνιο στον πρώην πρωθυπουργό), όσο και με την Νέα Δημοκρατία (η κόρη του εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής)!

Όπως αποκάλυψε το edolio5 ο γνωστός μεγαλοεφοπλιστής υπέβαλε προ ημερών την παραίτηση του, για λόγους υγείας όπως επικαλείται, αν και η πραγματικότητα είναι πως υπήρξαν πολύ ισχυρές πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από τον Αμερικανικό παράγοντα, που θεωρούσε τον μεγαλοεφοπλιστή ως άνθρωπο που έκανε και συνεχίζει να κάνει δουλειές με τους Ρώσους, μεταφέροντας ρωσικά και άλλα προϊόντα από και προς τα ρωσικά λιμάνια!

Αλλά και άλλες πολλές αγοραπωλησίες προϊόντων και καραβιών, που αφήνουν πολύ περισσότερα κέρδη από αυτά των ήδη αυξημένων ναύλων!

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, όπως σήμερα αποκαλύπτει το edolio5 αποτελεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Άγιο όρος. Και φέρεται να διαθέτει την σύμφωνη γνώμη και την συγκατάθεση του Αμερικανικού παράγοντα, η οποία έχει μεγάλη βαρύτητα, ιδίως στις μέρες μας για την θέση αυτή.

Παράλληλα ο Λευτέρης Οικονόμου, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, γεγονός που έχει μια σημασία λόγω των σχέσεων του Μοναχού τόσο με τον ρωσικό παράγοντα, όσον και με τον Ρωσοπόντιο ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη, το δεξί χέρι του οποίου Αρτούρ Νταβιτιάν οι αμερικανικές (και ευρωπαϊκές) αρχές απαίτησαν την απομάκρυνση του από το ΔΣ και τη γενική διεύθυνση επενδύσεων του Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΠ), όπερ και εγένετο, όπως επίσης έχει αποκαλύψει το edolio5.

edolio5.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ – ΤΑ 12 ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
  1. Αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας με πρώτη πράξη τη λογοδοσία του μνημονιακού πολιτικού προσωπικού για πράξεις εσχάτης προδοσίας κατά τον Ποινικό Κώδικα, αλλά και για ειδεχθή εγκλήματα σαν το «δυστύχημα» στα Τέμπη. Κατάργηση όλων των ασυλιών, που δεν προβλέπονται από το Σύνταγμα.

  2. Οι συστημικές τράπεζες τίθενται σε εκκαθάριση εν λειτουργία υπό δημόσιο έλεγχο με το κράτος να εγγυάται το σύνολο της καταθετικής τους βάσης.

  3. Αποκατάσταση της δημοσιονομικής και νομισματικής κυριαρχίας της Ελλάδας με παράλληλη επανεξέταση με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, όλων των συμβάσεων παραχώρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα δημόσιων λειτουργιών, υποδομών και αγαθών.

  4. Απεξάρτηση της ενέργειας από το χρηματιστήριο και επανακαθορισμός της τιμής της με βάση τα πραγματικά εθνικά κόστη παραγωγής.

  5. Παύση πληρωμών προς τους κατόχους του δημοσίου χρέους. Καταγγελία όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων και μνημονιακών θεσμών, όπως είναι η ΑΑΔΕ και το Υπερταμείο. Εθνικοποίηση του συνόλου της περιουσίας που έχει περάσει στην κυριότητα των μνημονιακών θεσμών.

  6. Πάγωμα όλων των οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σκοπό τη διαγραφή τους. Άμεση διαγραφή όλων των δανείων (κόκκινων και πράσινων) που βρίσκονται στα χέρια Εταιριών Απόκτησης και Διαχείρισης Απαιτήσεων (funds & services). Κατάργηση όλων των μνημονιακών ρυθμίσεων πτωχευτικού δικαίου και πλειστηριασμών.

  7. Θέσπιση βασικού εισοδήματος ανά μήνα με βάση το κατώφλι φτώχειας του 2008, για όλα τα άνεργα και εργαζόμενα νοικοκυριά, που βρίσκονται κάτω από το μέσο φορολογητέο εισόδημα, προκειμένου να γλυτώσουν από την «παγίδα φτώχειας».

  8. Αποκατάσταση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων όλων των συνταξιούχων, επανυπολογισμός των συντάξεων με βάση τα προβλεπόμενα της κοινωνικής ασφάλισης πριν το πρώτο μνημόνιο και σταδιακή επιστροφή των περικοπών.

  9. Μηδενικό ΦΠΑ για όλο το κύκλωμα των βασικών προϊόντων διατροφής και πρώτης ανάγκης, αποκλειστικά εγχώριας παραγωγής. Ατέλεια καυσίμων και αγροτικών εφοδίων για τους παραγωγούς.

  10. Καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και αποκατάσταση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της Θράκης.

  11. Άμεση μονομερής ανακήρυξη και οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών της Ελλάδας με τη χάραξη γραμμών βάσης κατά τα προβλεπόμενα από τους κανόνες του Δικαίου της Θάλασσας, αλλά και τη διεθνή πρακτική.

  12. Απεγκλωβισμός της Ελλάδας από το καθεστώς των μονομερών κυρώσεων που προωθούν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον. Ανοιχτές, ελεύθερες συναλλαγές με όλους στη βάση της αμοιβαίας ωφέλειας, αλλά και του αμοιβαίου σεβασμού της εθνικής ακεραιότητας, κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης.

  Αρκούν αυτά τα μέτρα; Όχι, δεν αρκούν. Όμως είναι απολύτως αναγκαία για να αλλάξει ρότα η χώρα από την πρώτη μέρα, που θα αναλάβει τα ηνία μια νέα αληθινά δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση. Πάντα με την άμεση ενεργή συνδρομή του ίδιου του λαού, ο οποίος οφείλει να βλέπει μέρα τη μέρα τη ζωή του να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο.

  https://www.youtube.com/watch?v=A36NHXsujW0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button