Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουμε τσουνάμι θανάτων και αναπηριών ανεφέρει η Dr Betsy Eads

Η δρ. Betsy Eads έχει προειδοποιήσει για το «τσουνάμι θανάτων από «εμβόλια» τα επόμενα δύο χρόνια». Ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν και αναπτύσσουν μόνιμες αναπηρίες αυξάνεται, γράφει ο Γκρεγκ Χάντερ.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού μόνο στην Αμερική έχουν χορηγηθεί 600 εκατομμύρια ενέσεις CV19. Περίπου 13 δισεκατομμύρια ενέσεις CV19 έχουν γίνει παγκοσμίως. Η εκτίμηση του αριθμού των θανάτων και των μόνιμων αναπηριών είναι συγκλονιστική και εγκληματική. Η Δρ.Eads εξηγεί, «Κατά την προσωπική μου άποψη, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα πεθάνουν ή θα μείνουν μόνιμα ανάπηροι».

«Ένα νέο άρθρο στο «Expose» δείχνει μια αύξηση 5.162% στους θανάτους (στην Αυστραλία) από αυτή την ένεση βιοόπλου από το 2020… Αυτοί είναι απλώς συγκλονιστικοί αριθμοί και το βλέπουμε σε όλο τον κόσμο. Από το Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στον αριθμό 6, μέχρι το Ισραήλ που βρίσκεται στη θέση 7 με ιατρικό μικροτσίπ…

Ολόκληρη η χώρα του Ισραήλ έχει πλέον ιατρικά τσιπ με φορητούς ιατρικούς φακέλους και εμβολιασμούς… Βλέπουμε τεράστιους αριθμούς θανάτων και μόνιμη αναπηρία. Προκαλεί μαζική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες.

Απλά κοιτάξτε τους αριθμούς του Ed Dowd. Αυξάνονται στο 40% (αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία) σε αυτήν την κατηγορία νέων εργαζομένων. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσους νεκρούς και ανάπηρους ανθρώπους. Υπάρχουν περισσότεροι από 7.000 θάνατοι και αναπηρίες κάθε μέρα στην Αμερική. Αυτό είναι απίστευτο. Οι ενέσεις CV19 είναι ένα πραγματικό βιοόπλο… αυτό δεν ήταν ποτέ εμβόλιο, ήταν πάντα ένα βιολογικό όπλο».

Ένα άλλο δυσοίωνο γεγονός είναι ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταφέρουν μέρος της τοξίνης του βιοόπλου CV19 σε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα. Αυτό ονομάζεται «απόρριψη» ή «μετάδοση». Εξηγεί η Eds :

Στην πραγματικότητα δεν εκχύνεται. Στην πραγματικότητα είναι μετάδοση, ή επιμόλυνση, πρωτεϊνών ακίδας. Η πρωτεΐνη ακίδας αποτελείται από ιό. Έχει HIV και την πρωτεΐνη Glyco-spike. Μπορεί να μεταδοθεί μέσω της μύτης ή του στόματος… και μέσω της επαφής δέρμα με δέρμα, κάτι που τεκμηριώνεται καλά από τον Dr. Ο Ράιαν Κόουλ και ο Δρ. Peter McCullough… Είναι τεκμηριωμένο ότι δεν υπάρχει τελικό σημείο για να σταματήσει η παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας (στον εμβολιασμένο).

Με άλλα λόγια, η πρωτεΐνη ακίδας δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και αυτή η τοξίνη μπορεί να περάσει από τον εμβολιασμένο στον μη εμβολιασμένο. Τα άτομα που υποφέρουν από τις επιπτώσεις της αποβολής μπορεί να πάσχουν από μερικές από τις ίδιες ασθένειες με εκείνους που έχουν εμβολιαστεί.

Εδώ είναι τα καλά νέα. Η Δρ. Eads και άλλοι κορυφαίοι γιατροί έχουν αναπτύξει θεραπείες που μπορούν να αφαιρέσουν τις πρωτεΐνες ακίδας και να μειώσουν δραστικά τις επιπτώσεις του βιοόπλου CV19. Δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά οι τρεις κύριες θεραπείες Dr. Η Eads συνιστά η Ιβερμεκτίνη (IVM), η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) και το διοξείδιο του χλωρίου (CD). Οι Eads και άλλοι γιατροί έχουν επίσης πολλές άλλες πολύ χρήσιμες θεραπείες και περισσότερες αναπτύσσονται συνεχώς. Ο Δρ. Ο Eads μιλάει γι’ αυτό σε αυτή τη 1 ώρα και 2 λεπτά σε βάθος συνέντευξη.

Η Δρ. Eads εξηγεί:

«Σίγουρα υπάρχει ελπίδα. Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν. Βρίσκουμε νέα προϊόντα, μελετάμε και βρίσκουμε νέα προϊόντα κάθε μέρα… Ο Θεός έφτιαξε το σώμα σας για να μπορεί να θεραπευτεί. Προσευχηθείτε στον Θεό για συγχώρεση για τη λήψη του εμβολιασμού και πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα για να δώσετε στο σώμα σας την ευκαιρία να θεραπευθεί».

Ελάτε στον Greg Hunter καθώς μιλά με την 25 χρόνων βετεράνο Dr. Η Elizabeth Eads, DO, καθώς συνεχίζει να τονίζει τους ασταμάτητους θανάτους και τους μόνιμους τραυματισμούς και προσφέρει ελπίδα και θεραπείες για το εμβόλιο βιοόπλου CV19.

korakas-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button