Μεγάλωσε το Οικόπεδο του ΙΚΟΣ κατά τρία μέτρα τρώγοντας τη παραλία και δέντρα..Κράτσα και Υδραίου ΝΑΙ σε ολα!!

Στις 07 Μαρτίου καταγράψαμε λακκούβες σε ολη την Παραλία της Δασιας τρια με τέσσερα μετρα εξω απο την περίφραξη του ΙΚΟΣ Odisia στην παραλία…

Σήμερα 25η Μαρτίου η μεγάλο μέρος της Παραλίας Προσαρτήθηκε στο Οικόπεδο του ΙΚΟΣ με νεους πασσάλους και νεο μπετό στις τρυπες ΕΦΑΓΑΝ 3 με 4 μετρα Χ ολη τη πρόσοψη της Θάλασσας (3Χ 250 μετρα περίπου ισως και παραπάνω)…λιγο μετα  τη Θεση Μπουλίνου μέχρι το Ποταμάκι..

Μάλιστα δυο δέντρα (Ευκάλυπτοι)  που βρέθηκαν στη νεα Χάραξη απο το ΙΚΟΣ της Παραλίας μισος κορμος ειναι στη Παραλία και μισός κορμός στο νεο κομματι Οικοπέδου που προσαρτήθηκε..Τουλάχιστο τρεις ευκάλυπτοι ενσωματώθηκαν στο “νεο” κομμάτι Οικοπέδου που προσαρτήθηκε αφαιρώντας Παραλία!!! Πιθανως να θελουν και να τα κόψουν!!!

ΤΟ ΙΚΟΣ “ΠΗΔΑΕΙ” τη ΔΑΣΙΑ  απο ΜΠΡΟΣ (Παραλία) και απο ΠΙΣΩ εκει που σκάβει το Κεντρικό δρόμο της Δασιας …Την “αδεια” για να “πηδάει” την εχει απο την Περιφερειάρχη κ Ροδη Κράτσα και την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου..Η εικονα που ξεραμε στην παραλία αυτη που εδενε με τη φυση ΤΕΛΕΙΩΣΕ…Η απάντηση απο το Δημο Κέρκυρας ειναι ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ και τα κλείνουν!!

Κατ εξαίρεση Χτίζει σε λιγότερο απο 30 μετρα στη Παραλία της Δασιας εκοψε και το ακρωτήρι Κεφαλόυψος και χτιζει πάνω στη Φέτα που εμεινε…Η Αλλοίωση της Παραλίας και του ακρωτηρίου ειναι αποτυπωμένη στις Φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και σήμερα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ..ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΣΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ..


Φωτο ακρωτήρι κορυφή..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ο Νόμος του Κεφαλαίου…Προστατεύουν το ΙΚΟΣ και κάνουν γαργάρα καθε παρανομία του Ρ.Κράτσα & Μ.Υδραίου!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button