Εκπαίδευση Του ΚΟΠΑΔΙΟΥ Για Το Επόμενο Στάδιο! Έτσι Θα Ζούμε Από Το Σάββατο

Παγιώθηκε ο διαχωρισμός των πολιτών! Οι προθέσεις γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες…

Νέα μέτρα που σηματοδοτούν την παγίωση του διαχωρισμού των πολιτών και την εκπαίδευση πως όποιος δεν βάλει μέσα του ένα εμβόλιο ή κάτι άλλο αργότερα, το οποίο υπαγορεύεται από την όποια εξουσία, θα απομονώνεται, εν αρχή από κάποιους εσωτερικούς χώρους, παρά το γεγονός πως και εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι νοσούν, κολλούν και μεταδίδουν τον ιό.

Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από το προσεχές Σάββατο, 9 Οκτωβρίου και θα ισχύουν για 15 ημέρες. Οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα και δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν αύξηση κορυσμάτων.

Ειδικότερα, και όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Υγείας, στην εστίαση και στους αμιγείς κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, όπου δηλαδή επιτρέπεται να εισέρχονται πλήρως εμβολιασμένα άτομα, δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Με άλλα λόγια, δεν θα υπάρχουν οι ισχύοντες μέχρι τώρα περιορισμοί για καθήμενους αποκλειστικά, για τον αριθμό των θαμώνων, για τη μουσική, τον χορό, το ωράριο λειτουργίας κα.

Θα τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας ως προς την αντισηψία, ενώ για το προσωπικό θα παραμείνουν ενεργοποιημένα όλα τα μέτρα τα οποία προβλέπονται, δηλαδή και η χρήση μάσκας και η ατομική προστασία, καθώς και ο διπλός εβδομαδιαίος έλεγχος για το μη εμβολιασμένο προσωπικό.

Για τους μικτούς στη διασκέδαση χώρους, ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν, διότι όπως είπε ο υπουργός Υγείας «σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τους εμβολιασμένους αλλά να προστατεύσουμε και τους ανεμβολίαστους οι οποίοι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο». Αυτό σημαίνει ότι στους μικτούς χώρους οι εμβολιασμένοι θα συνυπάρχουν με τους ανεμβολίαστους εφόσον οι τελευταίοι έχουν υποβληθεί σε rapid test μέσα στο πρόσφατο 24ωρο, ενώ και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους..

ksipnistere.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ??????????

  ΙΤΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ALESSANDRO MELUSSI

  https://www.brighteon.com/cd995ae1-b46f-4851-abf6-78c2bc8dfd10

  «Υπάρχει μία “αρρώστια” που σχετίζεται με την ατελή πληροφόρηση
  Για παράδειγμα, προηγουμένως, που όλοι στο πάνελ γελούσαν με την αναφορά, πως υπάρχουν βαρέα μέταλλα, και δη γραφένιο μέσα στις φιάλες των εμβολίων.
  Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω πως η Γιαπωνέζικη κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας της Κυβερνήσεως της Ιαπωνίας, κατάσχεσε 2,5 εκατομμύρια φιάλες εμβολίων, μολυσμένες από γραφένιο, και βαρέα μέταλλα, πηγαίνετε να ελέγξετε την είδηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button