Με φιμωτρο και Φασιστικά μέτρα η επιστροφή των Υγειονομικών..Σύσταση Ρουφιάνικης Επιτήρησης απο τον Πλεύρη!!

Απειλεί το Φασισταριό του Κούλη  Θ.Πλεύρης τους Υγειονομικούς για την επιστροφή τους στην εργασία τους μετα την παράνομη αναστολή που τους ειχε θέσει..

Κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της διαδικασίας ψήφισης του σχεδίου νόμου για την ανακουφιστική φροντίδα, ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε και στη σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόμων για την επιστροφή και των ανεμβολίαστους ιατρούς στο ΕΣΥ από 01.01.2023.

Προειδοποίησε, δε, πως η παραβίαση τους θα έχει επιπτώσεις. Δηλαδή, δύο τεστ ανά εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.

Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης εθεσε και επιπλέον Φασιστικά μετρα  που θα ισχύουν για τους γιατρούς, αλλά και όλους τους υγειονομικούς κατά την επιστροφή τους στο ΕΣΥ στις αρχές του νέου έτους.

Συγκεκριμένα προβλέπεται απομάκρυνση απο τις Μονάδες ΜΕΘ Εντατικής Νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς και θα φορουν πάντα το ΦΙΜΩΤΡΟ!!! Επίσης θα υπάρχουν ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που θα τους παρακολουθούν και θα τους οριζει  ΔΣ των Νοσοκομείων αν τηρούν τα Φασιστικά μετρα …Ναι θα συστήσουν ειδικο Ρουφιάνικο συνεργείο μόνο γι αυτούς!!!

Τα Φασιστικά μετρα που πρέπει να δεχθούν αλλιώς θα εχουν Ποινικές διώξεις ειναι..

1. Δυο τεστ την εβδομάδα

2. Υποχρεωτικά μάσκα υψηλής προστασίας

3. Τα τεστ να γίνονται κατά τρόπο που θα διασφαλίζεται η αυξημένη αξιοπιστία και καταγραφής με χρέωση τους

4. Να επιτηρούνται αν τηρούν τα μέτρα

5. Να μην εργάζονται σε ΜΕΘ, Μονάδες Εντατικής Νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς (και να κρίνει η επιτροπή λοιμώξεων κάθε νοσοκομείου)

Το ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ  Πλεύρης Απείλησε  πως τυχόν παραβίαση των μέτρων θα συνιστά πειθαρχικό αδίκημα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός του πρωκτού εξακολουθούν να απειλούν και να διχάζουν. Σε λίγο που θα πληρώσουν και τους μισθούς των υγειονομικών (γιατί θα τα πληρώσουν) θα έχει πολλή πλάκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button