Μάσκες με νανοσωματίδια γραφενίου διανέμονται σε σχολεία στο Εξωτερικό..Στην Ελλάδα????

Στο Εξωτερικό διανέμονται στα σχολεία ολων των βαθμίδων μάσκες με νανοσωματίδια γραφενίου και το ψάχνουν…απο παντού μας δίνουν τοξικό υλικό..

Απο μάσκες απο την παράνομη υποχρεωτικότητα να τη φοράς εισπνέεις διοξείδιο που εκπνέεις και μικρόβια που συσσωρεύονται απο τις μπατονέτες μας βάζουν το Καρκινικό αιθυλενοξείδιο..και γενικά μας ετοιμάζουν για “ταξίδι” στον αλλο κόσμο με κάθε τρόπο…και με το “εμβόλιο” Δολοφόνος!!! ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ τα ΠΑΙΔΙΑ σας να κάνουν ΤΕΣΤ με μπατονέτες βουτηγμένες στο ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ αιθυλενοξείδιο ? (Video) Η Γενοκτονία της ανθρωπότητας με το πρόσχημα μια Πανδημίας και το εργο πολλοί το καταπίνουν οτι είναι δηθεν για την Σωτηρία  μας!!!

Ουσιαστικά έχουμε κοκτέιλ θανάτου στα Πειραματικά “εμβόλια” και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην Υγεία απο τις Μάσκες και τα Τεστ με τις μπατονέτες..Οι εκβιασμοί και οι Αντισυνταγματικοί Νομοι τους δεν υπερτερούν του Συντάγματος..

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ απο Potentially toxic masks distributed in schools and daycares in Quebec

Οι γκρίζες και μπλε μάσκες SNN200642 δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πλέον, προειδοποιούν στο Κεμπέκ και την Οτάβα.

Ένα μοντέλο μάσκας που διανέμεται σε σχολεία του Κεμπέκ και σε παιδικούς σταθμούς μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους πνεύμονες, καθώς θα μπορούσαν να περιέχουν δυνητικά τοξικό υλικό, σύμφωνα με οδηγία που απεστάλη από την επαρχιακή κυβέρνηση την Παρασκευή.

Δεν γνωρίζουμε εαν πωλούνται και εδώ στην Ελλάδα.Ενα χρόνο τώρα φωνάζουμε για έλεγχο στις μάσκες.

Για παράδειγμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές για τις υφασμάτινες μάσκες, επιτρέπονται μόνο οι χρώματος εκρού και λευκό, λόγω των χρωστικών που περιέχουν και είναι επιβλαβείς όταν εισπνέονται.

Το Radio-Canada έλαβε έγγραφα που δείχνουν ότι η Health Canada προειδοποίησε για την πιθανότητα “πρώιμης πνευμονικής τοξικότητας” από τις μάσκες SNN200642 που κατασκευάζονται στην Κίνα και πωλούνται και διανέμονται από τον Métallifer, με έδρα το Κεμπέκ.

“Εάν έχετε αυτό το είδος μάσκας σε απόθεμα, σας ζητάμε να σταματήσετε να τις διανέμετε και να τις διατηρείσετε σε ασφαλές μέρος”, αναφέρει η επαρχιακή κυβέρνηση στην οδηγία που εστάλη από τρία υπουργεία: εκπαίδευσης, οικογένειας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μερικοί παιδικοί σταθμοί τις θεώρησαν  ύποπτες αυτές τις γκρίζες και μπλε μάσκες, επειδή ένιωθαν σαν να καταπίνουν τα μαλλιά της γάτας ενώ τις φορούσαν, έχει μάθει το Radio-Canada.

Η Health Canada πραγματοποίησε μια προκαταρκτική εκτίμηση κινδύνου που αποκάλυψε πιθανότητα πρόωρης βλάβης στους πνεύμονες που σχετίζεται με την εισπνοή μικροσκοπικών νανοσωματιδίων  γραφενίου.

Το Graphene είναι ένα ισχυρό, πολύ λεπτό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές για τους πνεύμονες όταν εισπνέεται και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Patrick Baillargeon, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αγορά εργαστηριακών προμηθειών του Κεμπέκ, προειδοποιεί σε μια επιστολή ότι η Health Canada δεν έχει λάβει δεδομένα για την υποστήριξη της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των μασκών προσώπου που περιέχουν σωματίδια γραφενίου και ως εκ τούτου θεωρεί απαράδεκτους τους κινδύνους που συνδέονται με αυτές τις ιατρικές συσκευές.

Το Radio-Canada έμαθε ότι αυτές οι μάσκες διανεμήθηκαν επίσης στο Revenu Québec τους τελευταίους μήνες.

“Ζητάμε λοιπόν από όλους τους πελάτες μας να ελέγξουν εάν τις έχουν στην κατοχή τους”, γράφει ο Baillargeon.

Κατά τη στιγμή της απόκτησης και της διανομής, οι μάσκες ήταν σύμφωνες με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, λέει.

Σε μια επιστολή που στάλθηκε στους γονείς, η σχολική επιτροπή του Lester B. Pearson επιβεβαίωσε ότι έλαβε αποστολές των SNN200642 και τις είχε διανέμει στο σχολείο νωρίτερα μέσα στο έτος.

“Τώρα επαληθεύουμε εάν κάποιες από αυτές τις μάσκες έχουν παραμένει στα σχολεία και τα κέντρα μας. Τυχόν αχρησιμοποίητες μάσκες θα επιστραφούν στην αποθήκη μας, ενώ περιμένουμε περαιτέρω οδηγίες από την κυβέρνηση”, ανέφερε η επιστολή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ανακληθεί μάσκες που διανέμονται σε παιδικούς σταθμούς

Τον Δεκέμβριο, η κυβέρνηση του Κεμπέκ αποκάλυψε ότι μάσκες που είχε διανείμει για μήνες σε περισσότερους από 15.000 παιδικούς σταθμούς σε όλη την επαρχία δεν πληρούσαν τα πρότυπα ασφαλείας και το προσωπικό φύλαξης παιδιών διατάχθηκε να σταματήσει να τις χρησιμοποιεί.

Μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου, το υπουργείο έχει διανέμει 31,1 εκατομμύρια μάσκες MC9501 σε όλο το δίκτυο για την προστασία του προσωπικού από την COVID-19, αλλά ήταν αποφασισμένοι να είναι ακατάλληλες για χρήση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close