Μαριονέτα της Νεας Ταξης ο Μητσοτάκης..Ανήγγειλε νέες επιθέσεις με Φωτιές Πλημμύρες Σεισμούς και Βιομηχανικά ατυχήματα (Video)

Πιστός υπηρέτης της Νέας Τάξης εφαρμόζει το Πρόγραμμα της Παγκοσμιοποίησης την Ατζέντα 30..Μεσα σε αυτό είναι η καταστροφή της Γεωργίας της Κτηνοτροφίας η Ηλεκτρονική Φυλάκιση των Πολιτών ο απόλυτος έλεγχος με τις ηλεκτρονικές Ταυτότητες τα μπολιάσματα  το παραμύθι της Κλιματικής Αλλαγής που γίνεται με υπερόπλα οπως το Haarp η καταστροφή Δασών η βίαιη μετακίνηση πληθυσμού η μείωση πληθυσμού η Φτωχοποίηση η ΠΕΙΝΑ  και η Φυλάκιση για οσους αποδεχθούν τις Παρανοϊκές Διαταγές τους στις δηθεν “Έξυπνες” πόλεις..

Οποιος θέλει να το ζήσει συνεχίζει να σιωπά και να μην τα βλέπει…Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Συνέντευξη Τύπου μίλησε ως το ΠΙΟΝΙ των Νεοταξιτών  και ανήγγειλε  την Εφαρμογή αυτής της Ατζέντας καλυμμένος με την δηθεν Κλιματική Αλλαγή ..Δηλαδή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!

Βεβαίωσε τον Ελληνικό Λαό ως ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ οτι θα έχουμε περισσότερες Φυσικές Καταστροφές, Φωτιές Πλημμύρες και ΣΕΙΣΜΟΥΣ!!!! Καθώς και Βιομηχανικά Ατυχήματα..

Ξυπνήστε γιατί δεν θα αφήσει τίποτα ορθιο και το χειρότερο θα χάσετε τη Ζωή σας την αξιοπρέπεια σας..Η λύση είναι πολύ απλή  αλλά χρειάζεται δύναμη και συνεργασίες . Τους λες ΟΧΙ ..Εφαρμόζεις ανυπακοή και διαβάζεις τι μαγειρέματα κάνουν με το Haarp..Διαβάστε την Αντζέντα 30

Mιλας με τους διπλανούς σου , στους κατοίκους δίπλα σου σε οποιον καταλαβαίνει και οργανώνεστε απέναντι σε αυτά τα ΝΑΖΙΔΙΑ της Νέας Τάξης ..για να ερθει η απελευθέρωση…

ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ..ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button