Μαρέβα και Μητσοτάκης κάνουν motocross την ώρα του θανατικού (Video)

Ζουν στον ίδιο κόσμο με μας αλλά μάλλον δεν ανήκουν σε αυτόν. Η εξουσία γίνεται εφαλτήριο για τις οικογένειές τους, όπως ήταν εδώ και δεκαετίες.

Για μία ακόμη φορά η οικογένεια Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο του παρελθόντος. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει ξεπεράσει προ πολλού.

Δεν έφτανε η συνάντηση με μοτοσυκλετιστές στην Πάρνηθα και η φωτογράφισή του μαζί τους αλλά και το «τουρ κορονοϊού» στην Αττική, όπου φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με όποιον συναντούσε στον δρόμο του και κυριολεκτικά αδιαφορούσε για τα μέτρα προστασίας.

Σε όλα αυτά δεν είναι μόνος του, αφού για μία ακόμη φορά η σύζυγός του, Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη ξεπερνάει και αυτή τα όρια.

Πρόσφατο κατόρθωμά της, η συνέντευξη στις Financial Times όπου μας εξηγούσε εκτός τόπου και χρόνου τα αγαθά του πλούτου, της καλής ζωής και πόσο διαφέρει από τον μέσο Έλληνα την ψήφο του οποίου ζητά.

Αλλά και αυτή την επίδειξη πλούτου, εν μέσω πανδημίας, την ξεπέρασε και πάλι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά δεν κάνει επίδειξη πλούτου αλλά προφανώς δείχνει πλήρη αδιαφορία για το τι συμβαίνει στη χώρα.

Έχουν ανακοινωθεί 100 νεκροί. Ο Μητσοτάκης κάνοντας (κατά)χρηση του αξιώματός του ως πρωθυπουργός βρίσκεται στην Πάρνηθα.

Όχι για να κάνει κάτι στο πλαίσιο των καθηκόντων του, αλλά για να κάνει ποδήλατο ξένοιαστος. Συναντιέται με πολίτες, φωτογραφίζεται μαζί τους χωρίς μέτρα προστασίας γελάει και δείχνει εμφανώς ότι δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο παρά μόνον η διασκέδασή του..

Στη συνέχεια η σύζυγος, παίρνει μία από τις μηχανές και κάνει επιδεικτικά τη βόλτα της. Ως δυναμική γυναίκα που θα έγραφαν τα φιλικά της περιοδικά. Μπορεί να είναι και «υπέρκομψη» επίσης.

Ποιος λογαριάζει μέτρα προστασίας, θρήνο και πένθος;

Δεν φορούν μάσκα προστασίας και δεν φαίνεται πως τους απασχολεί. Ίσως και να μην κολλάει πάνω στις μηχανές… Ποιος ξέρει;

«Αυτός, Αυτή και η ζωάρα τους», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος.

Προκλητικά απέναντι στον κόσμο και ακόμη πιο προκλητικά απέναντι στις συνθήκες.

Ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει η επόμενη ημέρα:

Αν θα έχει δουλειά, αν θα βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του, αν θα έχει ένα πιάτο φαγητό, αν θα του πάρουν την πρώτη κατοικία, αν αρρωστήσει, αν βρει ΜΕΘ, αν χάσει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, έναν φίλο, ένα γείτονα…

Μεγάλος θόρυβος έγινε από την αποκάλυψη της φωτογραφίας στην Πάρνηθα, με τους πολίτες αλλά και ορισμένα πολιτικά κόμματα να απαιτούν πλέον εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του οι οποίοι καταπατώντας κάθε περιορισμό που οι ίδιοι έχουν επιβάλει στον ελληνικό λαό, διασκεδάζουν βολτάροντας στην Πάρνηθα χαριεντιζόμενοι με όποιον συνταντούν χωρίς βέβαια μέτρα προστασίας.

Γιατί το ερώτημα είναι με ποιόν κωδικό στο 13033 η κυρία Γκαρμπόφσκι επιδίδεται ανέμελα σε δεξιοτεχνία motocross στην Πάρνηθα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την επευφημεί;

Ο κόσμος γύρω τους δεν τους αφορά: Αυτοί συνεχίζουν να καλοπερνούν…

Τελικά, δεν ζουν στον ίδιο κόσμο με μας: Απλά ζητούν την ψήφο με στημένη προπαγάνδα, φωτογραφίες, βίντεο…

Μόνον που μερικές φορές δεν τα ελέγχουν όλα, όσες λίστες Πέτσα κι αν σκαρφιστούν!


DOKUMENTO

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button