Λύσσα εμβολιασμού για τον Ελληνα..Δεν πιέζουν τους λαθρο κ.α ..Ετοιμάζουν Ρύθμιση για τις κάρτες για να κόψουν τις αγορές σε ανεμβολίαστους!!

Μονο στους Έλληνες Νομοθετούν Παράνομα και Αντισυνταγματικα Υποχρεωτικό Εμβολιασμό απο την 01/09/21..Στους Λαρθομετανάστες δεν επιβάλουν Υποχρεωτικό Εμβολιασμό..Στους Ιεχωβάδες επισης..Στόχος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Και απο τους πολιτικούς πολλοί γράφεται είναι Πλασέμπο!!! Ακομη και βεβαιώσεις υπάρχουν που ειναι μαιμου..Προέχει η μείωση του Ελληνικού πληθυσμού…

Νομοθέτησαν και 10 χρονια Φυλάκιση και ετοιμάζουν Ρύθμιση για διακοπή Μισθοδοσίας και Ρουφιανιλικι στις Ιδιωτικές εταιρείες ποιοι δεν είναι εμβολιασμένοι για να τους κόβουν την πληρωμη..

Επισης ετοιμάζουν ρύθμιση για να μην μπορείς να αγοράσεις ΤΙΠΟΤΑ αν δεν είσαι εμβολιασμένος..Δηλαδή η καρτα Τραπέζης δεν θα εγκρίνει συναλλαγή αν δεν είσαι τρυπημένος..Οι πολίτες είναι στα κάγκελα και έτοιμοι για εξέργεση..Και πολύ περισσότερο αγριεμένοι οταν εχουν δει το φως της δημοσιότητας τα απο 10ετιας δημοσιεύματα για ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού με τεχνητούς ιους και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς..Για την σκλαβοποίηση των πολιτών…Μια πολιτική Συμμορία καταδικάζει το Λαό κατ εντολή της Νεας Ταξης που υπηρετεί του πνίγει ολες τις ελευθερίες και τον Δολοφονεί..Ερχεται Μαυρο Φθινόπωρο και εκρηξεις…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

https://www.triklopodia.ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Μας συγχωρείτε, αυτό με τους μάρτυρες Ιεχωβά, που το βρήκατε;
  Έχουμε συναδέρφους κ μια οικογένεια φιλική Μαρτύρων, αλλά τους πληροφόρησαν, οι πρεσβυτεροί τους, πως ο καθένας ας αποφασίσει ο ίδιος.
  Άλλωστε είπαν, ο καθένας, στον Θεό, θα δώσει λογαριασμό για τον εαυτό του.
  Ωστόσο, στην Αγ.Γραφη, λέει “να είστε υπάκουοι στις κυβερνήσεις…”
  Αν εξαιρούνταν, δεν θα το ήξεραν;

  1. Καλησπέρα. Μόλις τώρα διαβάσαμε το link. Σας ευχαριστούμε.
   Μιλήσαμε με αρκετούς γνωστούς μας που σχετίζονται με Μάρτυρες.Ιεχ. κι έχουν και συγγενείς. Είπαν ότι η Βίβλος λέει “να απέχετε από αίμα” κι επίσης “το αίμα μεταφέρει τη ζωή”. Είναι πολύ προβληματισμένοι και στεναχωρημένοι. Πώς λένε, θα βάλουν μέσα τους, μέρος από έμβρυα; Γίνονται πολλές συζητήσεις απ’ ότι μάθαμε, αλλά όχι όπως λέει το άρθρο. Λυπούμαστε, η πληροφορίες δεν είναι κι εντελώς σωστές, διότι δεν δέχονται τόσο εύκολα να βάλουν μέσα στην ζωή τους, ζωή από άλλο πλάσμα. Κ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει εξαίρεση για τον εμβολιασμό σε εργαζόμενους Μάρτυρες.Ιεχ., γνωστούς μας και αλλων γνωστών . Η πίεση ισχύει όπως σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button