Λεφτά υπάρχουν για διαφήμιση στο Δήμο Κ. Κέρκυρας σε κατάσταση lockdown..20 χιλ. ευρώ με απ ευθείας ανάθεση!!

Σε απευθείας ανάθεση προχώρησε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για παροχή υπηρεσίας για τη διαφημιστική προβολή στο facebook  δικτύωσης σε Ατομική Προσωπική δραστηριότητα..

Στο αιτιολογικό της απόφασης Ο Δημος Κεντρικής Κέρκυρας “διαπίστωσε” την ανάγκη του για την Παροχή Υπηρεσίας – Διαφημιστική προβολή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook).

Την πρόταση μελέτη για προβολή έκανε η  Δ/νση Τοπικής Οικονομίας Τμήμα Τουρισμού και ενεκρίθη ποσό χρηματοδότησης ύψους 19.993 ευρώ  του κ Φαιτά Δημήτρη με διεύθυνση  Εθνική Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρα. Την απόφαση υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Παντελιός.

Σε μια περίοδο lockdown Φυλάκισης των πολιτών που είναι ανοικτά κατ εξαίρεση τα καταστήματα Τροφίμων και ΚΛΕΙΣΤΟ το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ με απαγορευση μετακίνησης απο Νομό σε Νομό και με ορίζοντα ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ μεχρι τον Ιούνιο του 2021 και βλέπουμε ο Δήμος Κέρκυρας και η Δήμαρχος κ.Υδραίου Πληρώνει  ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ με απ ευθείας ανάθεση σε ενα πρόσωπο? Σε ΚΛΕΙΣΤΗ χειμερινή περίοδο? Για ποιό Τουρισμό?

Την ιδια ωρα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μέσα στο διαδίκτυο που εχουν χάσει τους πελάτες τους απο το κλείσιμο των επιχειρήσεων και δεν μπορούν να πληρώσουν διαφήμιση που είναι το εσοδο των ΜΜΕ μοιράζονται 20.000 ευρω για διαφήμιση?

Χωρίς λεπτομέρειες !!! Η ανάρτηση στη Διαύγεια δεν εχει λεπτομέρειες..Αυτη η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας Τμημα Τουρισμού  για ποιους Τουρίστες ενέκρινε μαζι με την κ.Υδραίου και τον κ.Παντελιό να διαφημιστεί ο Δημος ..Σε ποιους Τουρίστες απευθύνονται..Σε αυτούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν με ισχύ περιοριστικών μέτρων που μπορεί να υπάρχουν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2021 και βλέπουμε??

Λεφτά Υπάρχουν ας τα απλώσουμε….Σαν τον Τραχανά…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button