Κυβέρνηση Μητσοτάκης & Χρυσοχοΐδης δίνουν γραμμή στην Αστυνομία για επίθεση στους πολίτες .(video)

Καταγγελία του Προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων..Ο Χρυσοχοΐδης μας ζήτησε να γράφουμε τουλάχιστο 10 κλήσεις..Μας βάζουν σε βρώμικες δουλειές όπως στην Καλλιθέα. Δεν είναι αυτoς ο ρόλος του Αστυνομικού!!

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας κ.Μποζίκης επιβεβαίωσε τα οσα ζήτησε ο Υπουργός κ.Χρυσοχοίδης και στη Κέρκυρα..Για κυνήγι των πολιτών με ξέσκισμα σε κλήσεις.Ενα κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε ολη την Ελλάδα.. Κυβέρνηση Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης δίνουν γραμμή ΤΡΟΜΟΥ…

Ακούστε τι δήλωσε στον Τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό START της Κέρκυρας και στην Δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα.

ΜΠΟΖΙΚΗΣ: Μας ασκούν μπούλινγκ να κόβουμε κλήσεις Covid στους πολίτες..Μας έδωσαν το ρόλο Μπαμπούλα..Είμαστε ολη η Αστυνομία στα κάγγελα..Ο Υπουργός κ.Χρυσοχοίδης τα ζήτησε στη τελευταία επίσκεψη του στη Κέρκυρα..Δεν είναι αυτός ο ρόλος του Αστυνομικού..Μας βλέπουν οι πολίτες ως δυνάστες..

Και στη Καλλιθέα μια βρώμικη δουλειά ηταν..Οι άνθρωποι ειναι άνεργοι κλειστές επιχειρήσεις και παίρνουμε εντολές να βεβαιώσουμε περισσότερες παραβάσεις..Δεν μπορεί να παίζουν με την τιμή και την υπόληψη μας ..Δεν είναι αστυνόμευση αυτη..Είναι ντροπή αυτο που μας ζητούν..να είναι αυτοσκοπός πόσες παραβάσεις θα κόβουμε.

Την Ανεπάρκεια της Κυβέρνησης σε πράγματα που δεν μπορούν να πετύχουν δεν θα την αναλάβουμε εμεις Δεν θα γίνουμε το πλυντήριο της Αστυνομίας..

Αν είχαμε δικαίωμα απεργίας θα ήταν ολοι οι Αστυνομικοί στο δρόμο..Τα καταγγέλω γιατί δεν μπορούμε να δούμε τους πολίτες στα μάτια..

Ο Αστυνομικός δέχεται την πίεση απο αυτά που ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης και στη Κέρκυρα Φέρτε-Γράψτε οσες περισσότερες παραβάσεις ..Οχι δεν είναι Υπουργέ αυτό που ζητήσατε..

Το μόνο που δεν ανέφερε ο κ Μποζικης είναι ότι δέχονται να εκτελουν πρόδηλες Αντισυνταγματικές εντολές ενώ έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την εκτέλεση παράνομης εντολής για κλήση που είναι αντίθετη με τα Συνταγματικά Δικαιώματα της ελεύθερης μετακίνησης και της αξιοπρέπειας της εμφάνισης μας και την παράνομη επιβολή Ιατρικής Πράξης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ξεσκίσουν σε ελέγχους τους Κερκυραίους!!! Αντι για Γιατρούς προσλαμβάνουν Αστυνομικούς!!!

Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ξεσκίσουν σε ελέγχους τους Κερκυραίους!!! Αντι για Γιατρούς προσλαμβάνουν Αστυνομικούς!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button