Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πασχαλιάτικες ευχές σου είναι ύβρις προς το Θεό και τους Έλληνες

Ω της υποκρισίας!

Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς! Δεν πιστεύεις σε Θεό, δεν πιστεύεις στην ενότητα των Ελλήνων τους οποίους δίχασες και συνεχίζεις να διχάζεις, δεν πιστεύεις στην ΑΓΑΠΗ – το υπέρτατο μήνυμα της θυσίας του θεανθρώπου – δεν πιστεύεις στην Ειρήνη.

Σε γνωρίσαμε καλά μέσα από το διχασμό που έσπειρες συστηματικά στην ελληνική κοινωνία, μέσα από τη φτώχεια που οι παρανοϊκές επιλογές σου έχουν επιφέρει στον ελληνικό λαό, μέσα από την κακοδιαχείριση της πανδημίας και τους εκβιαστικούς εμβολιασμούς που κατά περίεργη «σύμπτωση» συνέπεσαν με την αύξηση της θνησιμότητας των Ελλήνων κατά 30%, μέσα από τη στέρηση της ελευθερίας της σκέψης, της έκφρασης και της επιλογής, μέσα από τη μεθοδική διάλυση του ΕΣΥ, μέσα από την πρόθυμη εμπλοκή της πατρίδας μας σε έναν πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες, μέσα από τους εκβιασμούς και τα παράνομα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, και κυρίως μέσα από τη δολοφονική αναλγησία σου απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αυτούς τους ήρωες που σου έδειξαν τι  σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δικαίωμα αυτοδιαχείρισης του σώματός μας, και οι οποίοι με την 33 ημερών απεργία πείνας τους αποκάλυψαν ότι είσαι απλά ένας ανάλγητος, πεισματάρης και αθεράπευτα εγωιστής τύραννος, άκρως επικίνδυνος να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Όταν μπαίνεις στην Εκκλησία αμετανόητος να ξέρεις ότι το κερί σου είναι βδέλυγμα στα μάτια του Θεού. Μπορεί να κοροϊδεύεις το λαό, αλλά ο Θεός, ο οποίος διαβάζει «νεφρούς και καρδίας» δεν εμπαίζεται.

Την “Καλή Ανάσταση” που δήθεν εύχεσαι στον ελληνικό λαό μέσα από την ανάρτησή σου στο Twitter, να την ευχηθείς πρώτα στον εαυτό σου, στους 300 χαραμοφάηδες της Βουλής, στην κυβέρνησή σου και στην επιτροπή των ακαταδίωκτων ψευτοειδικών σου που με την τρομοκρατία τους έσβησαν το χαμόγελο από τον ελληνικό λαό τα τελευταία δυόμιση χρόνια και πολλούς τους οδήγησαν πρόωρα στον άλλο κόσμο. Χωρίς τη δική σας ανάσταση της συνείδησης δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληνικό λαό έτσι μοιραίο κι άβουλο που τον καταντήσατε.

Και αν νομίζεις πως σε αδίκησα με αυτά που έγραψα, απόδειξέ το με ανακοίνωση σήμερα, λίγο πριν ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» στις εκκλησίες,  αναστέλλοντας την αναστολή των υγειονομικών, επαναπροσλαμβάνοντάς τους στις θέσεις που είχαν, πληρώνοντας τους μισθούς που στερήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες και επιπλέον μια αποζημίωση για ψυχική οδύνη των ίδιων και των οικογένειών τους.

Αν δεν το κάνεις αυτό, Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνεις ότι όλα όσα σου καταμαρτύρησα ανωτέρω είναι αληθινά. Και μπορεί η Νέμεσις να αργεί, αλλά δεν λησμονεί…

Μαρία Σεφέρου

————————————————————————————-


Τη λήξη της απεργία πείνας ανακοίνωσαν οι υγειονομικοί σε αναστολή

22 Απριλίου 2022

Το τέλος της απεργίας πείνας ανακοίνωσε η «ομάδα ενημέρωσης των υγειονομικών» που βρίσκονται σε αναστολή. Μετά από 33 ημέρες αποφάσισαν να σταματήσουν  την απεργία. Στην επίσημη ενημέρωση που ανακοινώθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Οι υγειονομικοί απεργοί πείνας ανακοίνωσαν τη λήξη της απεργίας εξαιτίας των εορτών αφού η αποστολή τους στέφθηκε με επιτυχία καθώς όχι μόνο κάνανε αισθητή την παρουσία τους στον κόσμο αλλά η κορωνίδα ήταν πως κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον πρωθυπουργό (το βράδυ της Μ. Πέμπτης στην Μητρόπολη) τρέποντας τον σε άτακτη υποχώρηση και φέρνοντας σε τρομερή αμηχανία τον Μητροπολίτη..!!

Θεωρούμε ότι πήραν τη σωστή απόφαση και νομίζουμε πως έκαναν το καλύτερο δώρο στην οικογένεια τους..!! Άλλωστε τους θέλουμε γέρους και δυνατούς διότι έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε ακόμη..!! Επίσης ανακοίνωσαν πως η παρουσία μας και οι δράσεις στο υπουργείο συνεχίζονται κανονικά..!!

33 ημέρες απεργία πείνας σημαδιακός αριθμός, όσα τα χρόνια του Κυρίου μας..!! Μπροστά στον αγώνα που έδωσαν τα παιδιά τα λόγια σβήσουν και το “ευχαριστώ” είναι λίγο..!!

Θέλουμε να ξέρουν όμως πως αυτό που νοιώθουμε μέσα στη καρδιά μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευγνωμοσύνη για τη μάχη που έδωσαν για όλους εμάς..!!

Καλή Ανάσταση να έχουν και ο Θεός μαζί τους..!!

“Ομάδα ενημέρωσης υγειονομικών σε αναστολή»

news12.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΎΡΙΕ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΈΡΚΥΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button