Κρύβονται στην Περιφέρεια για το σκάνδαλο Κράτσα να εχει σε Ιδιωτικό της Γραφείο αποσπασμένη στην ΠΙΝ Υπ.Δημοσίου (Video)

Η Ζακυνθυνιά Δημόσιος Υπάλληλος Βιολέτα Κάρδαρη  αποσπάστηκε το 2021 στο Γραφείο της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Αλυκές Ποταμού Κέρκυρας και εκτοτε δεν παρουσιάστηκε στην εργασία της 2,5 χρόνια τώρα ενω πληρώνεται κανονικά οπως μας διαβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης της Περιφέρειας ΙονΊων Νήσων κ.Σκορδίλης..

Η κ.Κράτσα την φυγάδευσε δεν την γνώρισε στους υπόλοιπους υπαλλήλους του ΓΡΑΦΕΙΟΥ της στην Κέρκυρα και την έστειλε στο προσωπικό της Γραφείο στην Αθήνα το πρώην Πολιτικό Γραφείο του συζύγου της Απόστολου Κράτσα και πρώην Υπουργού της ΝΔ. Δηλαδή επι 2,5 χρόνια το Δημόσιο πληρώνει την Υπάλληλο χωρις να βρίσκεται στο τοπο απόσπασης της αλλα για να εξυπηρετείται προσωπικά η κ.Ρόδη Κράτσα Περιφερειάρχης Ι.Ν δείχνοντας οτι δε σέβεται θεσμό Πολίτες Περιφερειακό Συμβούλιο δείχνοντας οτι δεν εχει ατομική ευθύνη και συνείδηση φορτώνοντας την πληρωμή της στο Δημόσιο ..

Σε τηλεφωνήματα που έγιναν στην ΠΙΝ στο Γραφείο Περιφερειάρχη δεν την έδωσαν έκλεισαν τα τα τηλέφωνα και τα έβαλαν στον αυτόματο..Το Γραφείο της κ.Κράτσα οι συνεργάτες της ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν απαντούν για το αν βρίσκεται στο χώρο απόσπασης.

Τα ιδια και με τον Υπεύθυνο εμφάνισης της Υπαλλήλου Βιολέτας Κάρδαρη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της κ.Κράτσα τον κ.Μιχαλάκη που επίσης κρύβεται και καλύπτει το σκάνδαλο αυτο δια της σιωπής του..

Δείτε την αποκαλυπτική εκπομπή με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη ..

Οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων τι κάνουν?? Θα πρέπει να ζητήσουν ποσα πληρώθηκε η Βιολέτα Κάρδαρη ΜΑΖΙ με τις Υπερωρίες για 2,5 χρονια να ζητήσουν απο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς  το καταλογισμό ευθυνών καθως και να καταλογίσουν να πληρώσει τα ποσά αυτα η κ.Ρόδη Κράτσα και οχι το Δημόσιο και οι Έλληνες πολίτες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button