Κροάτης Ευρωβουλευτής σε Μακρόν: Η Θανατική ποινη υπάρχει με τα εμβόλια!!(Video)

Χαμός στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς όλο και περισσότεροι ευρωβουλευτές εγείρουν αντιρρήσεις. Οι Έλληνες σιωπούν…

Ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić αντιμετώπισε, ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, τον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron κατά την διάρκεια μιας συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρομοιάζοντας την δρακόντεια εντολή του για το εμβόλιο με την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

«Πρόεδρε Μακρόν, λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς περιορισμούς στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών στην Γαλλία κατά την διάρκεια της πανδημίας, σας ρωτώ μόνο ένα πράγμα», είπε ο Κολάκουσιτς στον Μακρόν που φορούσε μάσκα και συνέχισε: «Κατά την προεδρία της ΕΕ, κάνατε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνατε στην Γαλλία. Από την άλλη πλευρά, σήμερα είπατε ότι είστε περήφανοι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ευρώπη.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει λόγω παρενεργειών του εμβολίου. Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αντιπροσωπεύουν την θανατική ποινή και την εκτέλεσή της για πολλούς πολίτες.

Αυτό πρέπει να παραμείνει επιλογή για κάθε πολίτη! Ο φόνος είναι φόνος», πρόσθεσε, προτρέποντας τους συναδέλφους του να δουν τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Υγείας.

Δείτε το βίντεο! Από την Ελλάδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ευρωβουλευτής να εκφράσει δημόσια ΕΣΤΩ τυχόν αντιρρήσεις του για τα υποχρεωτικά εμβόλια;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;;;

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button