Κλάους Ερνστ:Είμαστε κοντά σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο το Βερολίνο θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ (Video)

Τελειώνουν τα αστεία…

Στην Γερμανική Βουλή, 586 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράδοσης βαρέων όπλων στην Ουκρανία. Η απόλυτη πλειοψηφία των υποστηρικτών προήλθε από τα κόμματα των Πρασίνων, την Ένωση, το SPD και το FDP. Η πλειοψηφία της Αριστεράς και του δεξιού AfD το καταψήφισε.

Ο Φρίντριχ Μερτς, πρόεδρος του CDU (χριστιανοδημοκράτες), σθεναρός υποστηρικτής της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, είχε επικρίνει στην ομιλία του τον Καγκελάριο Σολτς για την «διστακτική του στάση», επειδή δεν ήθελε να προμηθεύσει βαρέα όπλα στον ουκρανικό στρατό.

Δέχτηκε τότε έντονη κριτική για αυτό από τον βουλευτή της Αριστεράς, Κλάους Ερνστ. Τον κατηγόρησε ότι οδήγησε τη Γερμανία όλο και πιο κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού πολέμου!

Τα λόγια είναι δραματικά λόγια, καθώς ο Γερμανός βουλευτής είπε ευθέως πως το Βερολίνο θα καταστραφεί, καθώς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου η Γερμανία θα πληγεί…

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Η πιο επικίνδυνη βολή που έχει κάνει ποτέ ο Δρ Τζάκσον: Ανεπιθύμητες αντιδράσεις σημειώθηκαν στο 40% των πελατών του

    Ο ρευματολόγος Dr. Robert Jackson αναφέρει ότι έχει δει λιγότερο από 5% ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών από τα παραδοσιακά εμβόλια στο παρελθόν, αλλά τώρα με το εμβόλιο για τον COVID, αυτό το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών έχει αυξηθεί στο 40%, με πολλούς από αυτούς τους πελάτες να έχουν μακροχρόνιες διαρκή αποτελέσματα, κάτι που λέει ότι δεν έχει ξαναδεί.

    Steve Kirsch: “Αυτό το εμβόλιο κάνει [το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων] να μοιάζει με σφάλμα στρογγυλοποίησης. Σειρά μεγέθους; Περισσότερο από μεγαλύτερο μέγεθος;”

    Δρ Ρόμπερτ Τζάκσον: «Ναι».

    Πλήρες βίντεο: https://www.redvoicemedia.com/video/2022/04/the-most-dangerous-vaccine-in-history-rheumatologist-robert-jackson-shares-his-unsettling-findings-video-interview/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button