Δεν παρουσιάστηκε σε αγωγή ο Γεωργιάδης απο Αντωνιάδη ο οποίος γράφει για ανυποστήρικτη η συκοφαντία!!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΛΛΟ ΤΟ TWIΤTER ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΔΩΝΙ? Ώστε ΔΕΝ παρουσιάστηκες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην εκδίκαση της αγωγής μου εναντίον σου για την ανάρτησή σου στο TWITTER (πλέον Χ), τότε που είχαν αρχίσει τον κανιβαλισμό μου τα συστημικά Μ.Μ.Ε., και δικάστηκες ερήμην και θα περιμένεις την καταδίκη σου σε καταβολή αποζημίωσης που θα ορίσει το δικαστήριο. Για την ανάρτηση που έγραφες ότι άνθρωποι πέθαναν επειδή με άκουσαν. Εύκολο να πετάς την συκοφαντία στο διαδίκτυο, δύσκολο να την υποστηρίζεις στο δικαστήριο.
Σειρά έχουν τώρα πολλοί άλλοι που σε μιμήθηκαν, και τότε και πιο πριν και μετά. Σε λίγες μέρες π.χ. δικάζεται ο Δημήτρης Καμπουράκης από την Ποινική Δικαιοσύνη. Αυτός δεν έχει ασυλία, οπότε είχαμε μήνυση. Η αγωγή αμέσως μετά την καταδίκη.
Συνεχίζουμε με τα πιο σοβαρά τώρα. Γιατί ΚΑΙ η δίκη αυτή, πάρεργο είναι.
Μέχρι το τέλος για το τέλος.
Υ.Γ. Είδα κάποια σχόλια στο LIVE.
https://www.facebook.com/100087457865931/videos/2027575288038650
Σχόλια που δείχνουν ότι κάποιοι σχολίαζαν χωρίς να έχουν δει πάνω από ένα – δύο λεπτά. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Δεν το βλέπεις όλο; Μην σχολιάζεις και μην ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί στο LIVE.
Κάποιοι σχολίασαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ασυλία. Μα είναι δυνατόν; Σε LIVE που λέω ότι δικάστηκε κανονικά, ρωτάς για ασυλία; ΞΑΝΑ λοιπόν: Ασυλία ΜΟΝΟ στο ποινικό. ΟΧΙ στο αστικό. Άλλο η μήνυση και άλλο η αγωγή. Σε αυτή ΔΕΝ υπάρχει ασυλία.
Κάποιοι άλλοι βρήκαν ΚΑΙ εδώ ευκαιρία να κλαφτούν ότι δεν υπάρχει Δικαιοσύνη.
Κάποιοι ρωτούσαν (ένας – δύο από αυτούς “πονηρά”) ποια ήταν η ποινή. Ενώ είπα στο LIVE ότι η απόφαση στα αστικά δεν βγαίνει επί της έδρας όπως στα ποινικά, αλλά εκδίδεται μετά από κάποιους μήνες.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button