Κατέβασε το Facebook η επιχειρησιακή πράκτορας της ΕΥΠ «Mata Brunnet» Χαμός στην ΕΥΠ!!

Του ειδικού συνεργάτη

Ήταν αναμενόμενο μετά το δημοσίευμα του edolio5 ότι η Μ.Χ. θα κατέβαζε το Facebook όπου διατηρούσε φάτσα κάρτα δεκάδες φωτογραφίες της την ώρα που είναι επιχειρησιακή πράκτορας στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Όπως είπαν στο edolio5 δεκάδες στελέχη της ΕΥΠ όλη η υπηρεσία γνώριζε τις δημόσιες φωτογραφίες όπως άλλωστε και τουλάχιστον άλλων 50 (!) υπαλλήλων της ΕΥΠ που διατηρούν κοινωνικούς λογαριασμούς.

Τουλάχιστον έγινε αυτό που θα έπρεπε να είχε συμβεί από την πρώτη στιγμή που το «τρελοκόριτσο» νομίζοντας ότι δουλεύει υποδοχή σε κλάμπ έφτιαξε facebook. Μάταια όμως είχαμε αυτή την εντύπωση! Αργά το βράδυ συνάδελφοι της μας έστειλαν φωτογραφία που έχει αναρτήσει η ίδια στο Instagram που διατηρεί απλώνοντας τα προσόντα της σε ένα μπαλκόνι! Τελικά υπάρχει διοίκηση σοβαρότητας στην ΕΥΠ ?

Μπορεί η νεαρή Μαριέλλα να είναι προστατευόμενη της Μαντάμ Μπουντουάρ που λύνει και δένει στην Κατεχάκη και να την χρησιμοποιεί ως ωτακούστρια αλλά όλα έχουν τα όρια τους! Ο διοικητής παίρνει χαμπάρι τίποτα ?

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την εν λόγο κυρία

edolio5

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button