Καταρρέει το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..

Η Χούντα του Μητσοτάκη αρχίζει και νοιώθει οτι ο χρόνος της τελειώνει και μαζι με αυτη ολο το σαθρό Πολιτικό σύστημα..Οι ομοφυλόφιλοι που  πηγαίνουν με παιδάκια ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ…Ο Μητσοτάκης αλλωστε εχει τρεις Ομοφυλόφιλους στην Κυβέρνηση του….Η ΣΑΠΙΛΑ με τον προσηλυτισμό ανηλίκων  απο  παιδεραστές   και άτομα που τον περιτριγυρίζουν δεν σταμάτησε…

Ο Στέφανος Χιος συνελήφθη για να μην γράψει και ανεβάσει video με πολιτικό που ασελγεί σε παιδιά..Η Κυβέρνηση και το Μαξίμου που ανέλαβε την αρμοδιότητα για  τα ασυνόδευτα ανήλικα τι έκανε γι αυτα? Πως πήγαιναν στον Λιγνιάδη ? Ποιος τους έδειξε το δρόμο? Τι θελουν να πιστέψουμε οτι πήγαιναν απο μόνα τους? Ποιος εκανε τις πάσες?

Ο Μητσοτάκης προσβάλει με την στάση του το Κοινό περι Δικαίου αίσθημα..

Αυτο που ερχεται δεν μπορεί να αναχαιτισθεί με ΤΙΠΟΤΑ….αν προσθέσεις και την Φυλάκιση των Πολιτών με ψευδείς περιπτώσεις κρουσμάτων και χρέωση θανάτων απο άλλες αιτίες στη δεξαμενή του Κορωνοιού  για να καταργήσουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα των πολιτών με την καταστροφή της Οικονομίας και κάθε Οικογενειακού προϋπολογισμού  η ΕΚΡΗΞΗ δεν θα αργήσει…..

Το ΒΡΩΜΙΚΟ Πολιτικό σύστημα είναι λιγο πριν την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ…με Μεγάλο Κρότο…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close