Καταδίωξη της κόρης του τεχνικού συμβούλου συγγενών θυμάτων στα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκη για να την σκοτώσουν!!

Ανάρτηση για την καταδίωξη της κόρης του από αυτοκίνητο τύπου SUV στο Ηράκλειο της Κρήτης τα μεσάνυχτα μεταξύ 22ης και 23ης Φεβρουαρίου έκανε ο τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων στα Τέμπη, Βασίλης Κοκοτσάκης.

Ο πραγματογνώμονας κάνει λόγο για «σοβαρή εγκληματική πράξη» σε βάρος της κόρης του και όπως εξηγεί προέβη στην ανάρτηση καθώς δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου κάνουν λόγο για «παρεξήγηση».

 

Ο Βασίλης Κοκοτσάκης υποστηρίζει ότι αυτή είναι η εκδοχή της ΕΛΑΣ την οποία, αν και η οικογένειά του δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό για να προστατεύσει την κόρη του, δεν την αποδέχεται καθώς όπως αναφέρει: «δεν είναι η παρεξήγηση το κλείσιμο τεχνιέντως του δρόμου, η αναστροφή του οχήματος και η καταδίωξη  της κόρης μου , με κίνδυνο εμβολισμού και πτώσης στον γκρεμό ,  στο πιό απόμερο και επικίνδυνο μέρος του ανατολικού τομέα της Πόλης».

 

Όπως σημειώνει ο πραγματογνώμονας «το ότι σήμερα η κόρη μου είναι αρτιμελής το οφείλει στην ψυχραιμία της και στην τύχη και δεν μπορεί να αποδοθεί στην παρεξήγηση, άλλωστε όπως καλά γνωρίζετε οι παρεξηγήσεις αυτές καθ αυτές δεν είναι ποινικά κολάσιμες, ενώ η καταδίωξη δεν είναι μόνο επικίνδυνη οδήγηση κάποιου που το κάνει για να πάει να φάει λουκουμάδες και μάλιστα με συνοδηγό που μένει εκτός κάδρου».
ΠΗΓΗ: cretaone.gr

Να σημειωθεί ότι η 32χρονη κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι αντιλήφθηκε να την ακολουθεί επίμονα ένα αυτοκίνητο και η οδηγική συμπεριφορά του οδηγού, της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία λόγω των επικίνδυνων ελιγμών.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti, αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής στην οποία είχε κινηθεί η 32χρονη και πράγματι διαπίστωσαν ότι την ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο όχημα, τύπου SUV.

Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου και πολύ γρήγορα κατέστη γνωστό ότι το όχημα οδηγούσε ο 20χρονος γιος της, ο οποίος την περίοδο αυτή υπηρετεί στον Στρατό.

Όπως διαπίστωσε η ΕΛΑΣ,  πράγματι ο 20χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθεια του να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα. Στη συνέχεια οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι ο 20χρονος είχε τα γενέθλιά του,  δεν γνώριζε ποιος επιβαίνει στο προπορευόμενο αυτοκίνητο και σταμάτησε σε ένα κατάστημα με λουκουμάδες.

Να σημειωθεί ότι σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Ηρακλείου για τα αδικήματα της απειλής και της επικίνδυνης οδήγησης, ενώ ενημερώθηκαν τόσο ο αρμόδιος Εισαγγελέας Στρατοδικείου Χανίων όσο και η αντεισαγγελέας υπηρεσίας Ηρακλείου.

daynight.gr/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button