Κατά της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού η Αστυνομική Ενωση Βοιωτίας!!

Θα το περίμενε κανείς ότι ένα σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων θα αποδεικνυόταν πιο υγιές από όλα τα πανεργατικά δημοσιοϋπαλληλικά εκπαιδευτικά υγειονομικά συνδικάτα που έχουν και αναμασούν τα ραβασάκια που έρχονται από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων και κάνουν το γύρο του κόσμου στερεότυπα περί του ενός όπλου….που δυστυχώς πολλές φορές εκπυρσοκρότησε;;

Ναι γιατί αυτοί ξέρουν από όπλα κι αν είναι όπλο το εμβόλιο δεν επιβάλεις γενική οπλοφορία ως και σε παιδιά, τα όπλα δεν είναι ακίνδυνα κι αποδείχθηκε. Kαι όμως….Καθαρή θέση η πρώτη καθαρή τοποθέτηση από συνδικαλιστικό όργανο. Ξεκάθαρο Νιετ στον υποχρεωτικό σαδιστομαζοχιστικό πειραματικό εμβολιασμό ναζιστικού τύπου. Πιο δημοκρατική ευαισθησία επέδειξαν αυτοί.. Τουμπεκί ψιλοκομμένο και ήξεις αφίξεις οι άλλοι….όταν δεν γίνονται ως και βασιλικότεροι του βασιλέως και σέρνουν το άρμα με τα υπερκέρδη των φαρμακοβιομηχανιών και των μονοπωλίων των Big Pharma….

H Eνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, τάσσεται ρητά κατά της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Διαφωνεί με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid Test

Zητά να συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση των Self test στους αστυνομικούς απο τα φαρμακεία.. Αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση σε εμβολιασμένους και μη και απορρίπτει κάθε είδους διχαστικό διαχωρισμό.

Δικαιολογούν τη θέση τους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί αυτή η θέση τους αφορά και τον πληθυσμό μπαίνουν μπροστά για την πραγματική προστασία του πολίτη και του Συντάγματος. Γιατί άνευ Συντάγματος για ποια Προστασία τίνος πολίτη συζητάμε αφού πλέον δεν υπάρχουν πολίτες αλλά υποταγμένοι υπήκοοι..Έχουν έρθει τα πάνω κάτω..

Αύριο είναι 1η Σεπτέμβρη αιματοκύλισμα για 15.000 οικογένειες πογκρόμ με ρατσιστικά ένστικτα τιμωρητική επιχείρηση άφατης μισαλλοδοξίας. Αν οι Έλληνες βουλευτές έχουν κατ΄ελάχιστον τσίπα σήμερα ομαδικά πρέπει να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους να διαλυθεί αυτή η Βουλή που αμαυρώθηκε όσο καμιά άλλη μεταπολιτευτικά με εμφυλιακή διάθεση που κήρυξε πόλεμο εμφύλιο κατά του 50% των Ελλήνων πολιτών που αρνήθηκαν να γίνουν υποχρεωτικά πειραματόζωα της αποτυχημένης κι υπότροπης Pfizer. Ή με το λαό ή με τα σούπερ κέρδη των μονοπωλίων! Θεραπείες υπάρχουν γι αυτούς που νοσούν απλά υπάρχει το μονοπώλιο του γενετικού τροποποιητή. όποιοι θέλουν να μετάσχουν στη γ΄φάση κλινικών δοκιμών της εταιρίας ας το δηλώσουν επίσης τους υπόλοιπους δεν τους αφορά…Από πότε πληθυσμοί μετέχουν υποχρεωτικά σε ένα φάρμακο που διανύει γ΄φάση κλινικών δοκιμών;;;Από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο έχει να γίνει αυτό.

Που είμαστε στη χώρα των μοναχοφάηδων; όπου οι κυβερνώντες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια θα βγάζουν και μια γλώσσα 2 πήχες στο λαό με απειλές και μνησικακία και μεγάλο τμήμα του λαού θα το καταδικάζουν αυτοί οι ίδιοι σε στέρηση πείνα. Πάει πολύ έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα κατά πολύ..Αναστολή της αναστολής σήμερα κιόλας…..

dimpenews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button