Κάνεις το εμβόλιο και υπογράφεις οτι με δικη σου ευθύνη πεθαίνεις!!!

Εγγραφο συναίνεσης εμβολιασμού και ανάληψης ευθύνης αν πεθάνεις υπογράφεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας..Ο Υπουργός “θίχτηκε’ που το εγγραφο το γράφει ωμά ενώ το εγγραφο του Υπουργείου Υγείας το γράφει απαλά!!!

Φαρμακευτικές και Κυβέρνηση έχουν βγάλει την ουρά τους απ εξω και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ!!!

Ο Κικίλιας ζήτησε τη παραίτηση του Διευθυντή του Νοσοκομείου Καρδίτσας και  την πήρε .Ετσι νομίζουν πως θα ξεγελάσουν κι αλλους να τρέξουν να τους τρυπήσουν τα Νεοταξίτικα Ερπετά που θέλουν μείωση πληθυσμού και πλήρη ελεγχο..

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στο Open TV για το θέμα με το έγγραφο συναίνεσης για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού που έβαλε «φωτιά» στο νοσοκομείο Καρδίτσας κι έφερε την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου. Οπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ το έγγραφο κατά την πρώτη ημέρα και πριν γίνει αντιληπτή η ύπαρξή του από το συνδικάτο, υπέγραψαν 100 υγειονομικοί το έγγραφο της ντροπής.

«Απορούμε πώς δεν αντέδρασε άμεσα η διοίκηση του Νοσοκομείου, ακόμα κι αν δεν γνώριζε την ύπαρξή του. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε… λάδι τις εταιρείες και να ζητάμε από τους συναδέλφους να συναινέσουν. Πρέπει να επιστραφεί πίσω. Οι υπεύθυνοι του εμβολιασμού το συνέταξαν, αλλά η διοίκηση το γνώριζε και φέρει ευθύνη. Υπάρχει ευθύνη και κεντρικά στο υπουργείο, γιατί αν δεν μπορείς να επιβάλλεις κοινή γραμμή στα 42 εμβολιαστικά κέντρα, πώς θα υπάρξει τάξη στα 1.000 και πλέον που θα ανοίξουν; Θα γράφει ο καθένας ό,τι θέλει;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close