Κ.Βαθιώτης:Η Στρατιωτική στολή λειτουργεί ως π ι σ τ ο π ο ι η τ ι κ ό δικτατορίας

Κανένας υγειονομικός λ'ογος δεν δικαιολογεί αυτο που κάνουν με τη σύμπραξη του Στρατου

Γράφει o Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Ἀναπλ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα πολλοί δυσκολεύονταν ή αρνούνταν πεισματικά να αναγνωρίσουν την υ β ρ ι δ ι κ ή μορφή του πολιτεύματός μας, δηλ. την κοινοβουλευτική δικτατορία.

Εξηγήσιμο, καθ’ ο μέτρον ο φ α ι ν ό τ υ π ο ς του υβριδίου είχε τον ψευδεπίγραφο τίτλο της δημοκρατίας, αλλ’ ο γ ο ν ό τ υ π ό ς του ήταν χρωματισμένος από το χρωμόσωμα που φέρει κάθε τέρας τ υ ρ α ν ν ί α ς.

Από σήμερα(18/12/20) το απόγευμα, όμως, στο κοκτέιλ της “δημοκρατικής δικτατορίας” προστέθηκε το χρώμα της σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή ς στολής.

Βλέπετε, η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου είχε φροντίσει να μας προειδοποιήσει εγκαίρως. Κατά την συνέντευξη της 20ής Νοεμβρίου 2020, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ψεκασμένους, είχε δηλώσει τα ακόλουθα:

«Κανείς δεν είναι άτρωτος. Έχουμε έναν π ρ α γ μ α τ ι κ ό πόλεμο. Και αν υπήρχαν έξω σφαίρες, αντί για τον αόρατο κορωνοϊό, σίγουρα δεν θα χαλαρώναμε, δεν θα δυσανασχετούσαμε που πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Θα το γράψω για μία ακόμη φορά, ώστε να το εμπεδώσουν οι αποχαυνωμένοι: Κατά την κ. Παπαευαγγέλου, και φυσικά και κατά την ελληνική κυβέρνηση που εγκρίνει τα λεγόμενά της, έχουμε π ρ α γ μ α τ ι κ ό (!!!) πόλεμο.

Συνεπώς, ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις μας η σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή στολή.

Διότι πραγματικός πόλεμος άνευ πραγματικού στρατού είναι αδιανόητος.

ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ: Ακόμη κι ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι δεν υφίσταται ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικός πόλεμος. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα παιδί (αλλά και μόνο ένα παιδί) κατάλαβε ότι ο αυτοκράτορας στο διήγημα του Άντερσεν ήταν γυμνός – όλοι οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν σαν χαζοχαρούμενοι αυλοκόλακες, θαυμάζοντας την ολοκαίνουργια, φανταχτερή (αλλά ανύπαρκτη) στολή του αυτοκράτορα.

Το ηθικό δίδαγμα του αντερσενικού παραμυθιού (δηλ. είναι πασιφανές ότι στολή δεν υπάρχει, ακόμη κι ένα παιδί το γνωρίζει) λειτουργεί στην περίπτωσή μας αντιστρόφως:

Στολή υπάρχει, είναι πασιφανές ότι πραγματικός πόλεμος δεν υπάρχει, ακόμη κι ένα παιδί το γνωρίζει.

Άλλωστε, στην ως άνω φράση της κ. Παπαευαγγέλου περιέχεται η τρανή αυτοδιάψευσή της: Η υποθετική της πρόταση «Και αν υπήρχαν έξω σφαίρες αντί για τον αόρατο κορωνοϊό, σίγουρα δεν θα χαλαρώναμε» υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι πραγματικός πόλεμος δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα υπήρχαν ακριβώς και οι τώρα ανύπαρκτες σφαίρες.

Το ότι υπάρχει ο “αόρατος κορωνοϊός” (πολύ κρίμα, κ. Παπαευαγγέλου, απογοητεύσατε τους ινστρούκτορές σας: το εγκεκριμένο παρατσούκλι του είναι “αόρατος εχθρός”. Ανεπίτρεπτο λάθος!) και όχι κάποιος ένστολος εχθρός, σημαίνει ότι δεν διεξάγεται κάποιος πόλεμος ανάμεσα σε εμπόλεμα μέρη. Άλλωστε, το μικρό παιδί γνωρίζει ότι ένας ιός δεν είναι άνθρωπος και άρα δεν εμφορείται από εχθρικές διαθέσεις εναντίον αμάχων.

Εφόσον, λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή στολή στην συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του πολίτη ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Διότι πολύ απλά λειτουργεί ως π ι σ τ ο π ο ι η τ ι κ ό δικτατορίας και όχι φυσικά πολέμου. Σας θυμίζει κάτι ο όρος “χούντα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ”;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο αυτοκράτωρ Μητσοτάκης είναι γυμνός. Η στρατιωτική στολή δίπλα του υπαρκτή, παρότι ο πόλεμος ανύπαρκτος. Αντ’ αυτού υπάρχει Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α.

ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ: Ο αυτοκράτωρ είναι δικτάτωρ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button