Ιρακινός μαχαίρωσε στα καλά καθούμενα Γυναίκα στην Ερμού!! Αρχισαν τις σφαγές οι Εισβολείς!!

Παρακολουθώ τα γελοία ανθρωπάκια που υποδύονται τον δημοσιογράφο, να απορούν να εξίστανται και να εξανίστανται για το μαχαίρωμα στην Ερμού: είναι αδιανόητο, δεν το χωράει το μυαλό, είναι απίστευτο και λοιπά. Τι δε χωράει το μυαλό, σιχαμένοι γλείφτες του συστήματος; Το ότι ένας Ιρακινός μαχαίρωσε μια άγνωστή του στα καλά καθούμενα; Μα αυτό είναι η καθημερινότητα στις χώρες της Ευρώπης! Δεν απασχολεί πια ούτε μονόστηλο!

Αυτό που δε χωράει το μυαλό κάθε σοβαρού ανθρώπου είναι ότι εσείς όλα αυτά τα χρόνια πετούσατε ποταμούς λάσπης σε όσους βλέπαν τον κίνδυνο και χτυπούσαν καμπανάκι. Έγραφα πριν πολύ καιρό σε άρθρο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εισβολείς να μαχαιρώνουν στην Ερμού και στην Αριστοτέλους. Να που σήμερα ξέρουμε. 1 Μαρτίου 2024 έγινε η πρώτη επίθεση με μαχαίρι, ας ελπίσουμε χωρίς νεκρό. Εκκρεμούν οι ημερομηνίες για την επίθεση με νεκρό, και για την πρώτη μαζική σφαγή τύπου Μπατακλάν. Να είσαι απολύτως σίγουρος συμπατριώτη μου ότι θα συμβούν. Και μάλιστα όχι στο απώτερο μέλλον. Αυτό όμως που ξεκίνησε σήμερα και φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεσαι είναι η συναίσθηση πως το μαχαίρι είναι πολύ κοντά σου πια. Δεν είναι στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο, στη Βαρκελώνη στην Νίκαια. Είναι στο δρόμο που θα βγεις να ψωνίσεις, να περπατήσεις, να διασκεδάσεις. Είναι μέσα στη ζωή σου την ίδια. Ζεις επειδή δεν έτυχε ακόμα να συναντήσεις τον στρατιώτη του Αλλάχ που θα αποφασίσει παίρνοντας σου τη ζωή να ανέβει κλίμακα στην ιεραρχία των πιστών της θρησκείας του. Από σήμερα ξεκινάς να ζεις με τον φόβο με τον οποίον ζουν οι Ευρωπαίοι εδώ και δεκαετίες. Τουλάχιστον σ’ αυτό πετύχαμε την περιπόθητη ευρωπαϊκή σύγκλιση.

Είχε λέει ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης. Προφανέστατα! Όποιος μαχαιρώνει, πολλώ δε μάλλον όποιος μαχαιρώνει έναν άγνωστο, έχει ψυχολογικά προβλήματα, και σημαντικά μάλιστα. Να ρωτήσω, γιατί αφού κάποιοι διαπίστωσαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος; Δεν έχει νόημα. Στην Ελλάδα είμαστε. Τι περιμένεις να λειτουργεί σωστά;

Όμως πόσοι σαν κι αυτόν έχουν τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα; Πόσοι πιστεύουν ότι ο θεός τους τους έχει δώσει εντολή να μαχαιρώνουν άπιστους; Είναι κανα-δυο ακόμα, ή είναι όλοι οι πιστοί του Ισλάμ; Πόσοι πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη τιμή είναι να γίνουν μάρτυρες, δηλαδή να σκοτωθούν σκοτώνοντας απίστους για να καλαφατίζουν μετά τις 72 παρθένες; Είναι κανα-δυο ακόμα, ή είναι όλοι οι πιστοί του Ισλάμ;

Αργά η γρήγορα θα έρθετε στα λόγια μου και για τη φύση αυτής της “θρησκείας”. Δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για ένα απάνθρωπο νομικό, κοινωνικό, πολιτικό, ιμπεριαλιστικό σύστημα, το οποίο δεν θα ηρεμήσει μέχρι να επιβάλει την κτηνωδία του σε όλο τον κόσμο. Ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα έχουν όσοι δεν το αντιλαμβάνονται. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button