Η υφαρπαγή και διαφθορά του ιατρικού συστήματος των ΗΠΑ από τους Rockefellers

Πώς η παγκόσμια κατάληψη αντικατοπτρίζει τον σφετερισμό της ιατρικής.

Published: August 13, 2022 in Health News by 1news.info.

Dr. Mercola

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Roman Balmakov από το «Facts Matter», ένα podcast των The Epoch Times, συζητώ πώς η αμερικανική ιατρική αναδιαμορφώθηκε και η ολιστική ιατρική παραγκωνίστηκε από τα ιδρύματα Rockefeller και Carnegie, ξεκινώντας το 1910.  (Δείτε video εδώ) Πριν από εκείνη την εποχή, φυσική ιατρική — η χρήση βοτάνων, ομοιοπαθητικών φαρμάκων και γενικής διατροφής από τα τρόφιμα ήταν πολύ δημοφιλή.

Πιστεύω ότι είναι αρκετά εύκολο να δει κανείς ότι η μετάβαση από την ολιστική ιατρική, που αντιμετωπίζει την αιτία, σε συνθετικά φάρμακα που αντιμετωπίζουν μόνο συμπτώματα, υπήρξε κινητήριος παράγοντας πίσω από την αύξηση των μεταβολικών ασθενειών. Αλλά προτού μπω στην ιστορία, θέλω να μοιραστώ μια απίστευτη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, η οποία δείχνει ότι 14 στους 15 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μεταβολικά σε κακή κατάσταση. Αυτή η συγκλονιστική ανάλυση δημοσιεύτηκε στο Journal of the American College of Cardiology.

Αυτήν τη στιγμή γράφω ένα νέο βιβλίο και το πρώτο κεφάλαιο περιγράφει πώς ο Ροκφέλερ κατέλαβε το ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ μέσω μιας έξυπνης εκστρατείας που επένδυσε το ίδρυμά του στρατηγικά 150 εκατομμύρια δολάρια από το 1920 έως το 1930 σε ιατρικές σχολές και νοσοκομεία. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ σήμερα, η προσαρμογή για τον πληθωρισμό κυμαίνεται μεταξύ 4 και 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή η επένδυση εξασφάλισε την ικανότητά του να ελέγχει ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών της ιατρικής σχολής. Μετά το 1910 όλες οι φυσικές ιατρικές θεραπείες καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν με διδασκαλία για τα φάρμακα. Πολλοί μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι τα περισσότερα φάρμακα προέρχονται από πετροχημικά  και πετρέλαιο αυτά για τα οποία ήταν γνωστός ο Rockefeller.

Η κατανόηση του πώς καταστράφηκε η ιατρική εξαρχής μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και τα τρέχοντα γεγονότα. Από πολλές απόψεις, είναι μια επανάληψη της βασικής διαδικασίας — προσδιορίστε ένα πρόβλημα ή ελάττωμα (είτε είναι αληθινό είτε κατασκευασμένο), προφέρετε μια λύση και, στη συνέχεια, καταρρίψτε το παλιό σύστημα και αντικαταστήστε το με ένα νέο.

Η σκόπιμη καταστολή της υγείας

Οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι 14 στους 15 Αμερικανούς ενήλικες είναι μεταβολικά ασθενείς, κάτι που είναι μια συγκλονιστική συνειδητοποίηση. Όπως εξηγώ στη συνέντευξη, έχω περάσει τα τελευταία 25 χρόνια εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους για τα θεμέλια της καλής υγείας και προειδοποιώντας για ό,τι την υπονομεύει, που περιλαμβάνει περιβαλλοντικές, διατροφικές και φαρμακευτικές τοξίνες.

Ενώ με έχουν απαξιώσει ως «κορυφαίο διανομέα παραπληροφόρησης» σχετικά με τον COVID, οι επιθέσεις εναντίον μου ξεκίνησαν πολύ πριν από την πανδημία, οπότε αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Το γεγονός είναι ότι η ολιστική υγεία και διατροφή ήταν οι κορυφαίες απειλές για την αλλοπαθητική ιατρική από την έναρξή της, πριν από 112 χρόνια.

Καταστέλλουν τη γνώση για τη διατροφή και τη φυσική υγεία από τότε που έδιωξαν με επιτυχία αυτές τις έννοιες από τις ιατρικές σχολές. Το νέο είναι ότι τώρα έχουμε τεχνολογίες που διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καταστολή και τη λογοκρισία των πληροφοριών από τη μία πλευρά και επιτρέπουν στην Big Pharma να καλύψει τον χώρο πληροφοριών με την προπαγάνδα της από την άλλη.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία απήχηση χωρίς ποικιλομορφία απόψεων. Αυτό είναι επικίνδυνο σε κάθε περίσταση, αλλά ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επίσης διευκολύνει αυτό που ο καθηγητής Matthias Desmet αναφέρει ως «ύπνωση μαζικού σχηματισμού», μια ψυχολογική κατάσταση που απαιτείται για να επικρατήσει πραγματικά ο ολοκληρωτισμός.

Η Google είναι σημαντικός παίκτης σε αυτό το έργο κοινωνικής μηχανικής. Το 93% των διαδικτυακών αναζητήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται με χρήση του Google. Αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει τις δεκάδες άλλες μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούν τη διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών της Google (API) για πρόσβαση στα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός είναι πιθανότατα πάνω από 95 έως 96%. Πράγματι, μια αναφορά του 2022 έδειξε ότι το 94% όλων των αναζητήσεων σε κινητά και tablet χρησιμοποιούν τη Google.

Αυτός ο αριθμός είναι πέραν ​​από σοκαριστικός. Σχεδόν οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο βασίζεται στη μηχανή αναζήτησης της Google. Κατανοήστε ότι όλες οι πληροφορίες σε λογοκριμένους ιστότοπους εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά αν δεν έχετε ευρετήριο ή κλειδί για να τις εντοπίσετε, είναι το ίδιο σαν να μην υπήρχε ποτέ. Η Google έχει πολύ έξυπνα εφαρμόσει αθόρυβα την έκδοση του 21ου αιώνα για την πυρπόληση της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Μέχρι το 2016, ήταν σχετικά εύκολο να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο. Πολύ λίγα λογοκρίθηκαν. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, και ειδικά τα τελευταία έξι περίπου χρόνια, η Google άρχισε να τροποποιεί αλγόριθμους για να καταστείλει ορισμένα είδη πληροφοριών που ανταγωνίζονται τα Big Pharma, Big Food και άλλα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα.

Σήμερα, αυτός ο περιορισμός πληροφοριών έχει φτάσει στο ζενίθ. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε σε ορισμένα είδη πληροφοριών και μερικές φορές πρέπει να παρακάμψετε τις ετικέτες που σας προειδοποιούν ότι πρόκειται να διαβάσετε κάτι που έχει «καταρριφθεί» και θα μπορούσε να σας βλάψει εάν ακολουθήσετε, καθώς και μηνύματα ανακατεύθυνσης που σας λένε πού να πηγαίνετε και τι να διαβάσετε αντ’ αυτού.

Πώς υφαρπάχτηκε το ιατρικό σύστημα

Όπως αναφέρθηκε, ο μεγιστάνας της Standard Oil, John D. Rockefeller, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαφθορά του ιατρικού συστήματος, μετατρέποντάς το από στόχευση στην υγεία σε στόχευση στη θεραπεία των συμπτωμάτων με φαρμακευτικά προϊόντα που προέρχονται από πετροχημικά, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι άνθρωποι παραμένουν άρρωστοι  – μερικές φορές για όλη τους τη ζωή.

Πατέρας του John ήταν ο William Avery Rockefeller, ένας αυθεντικός «παραπλανητικός πωλητής» που υποδυόταν γιατρούς και υποχρέωσε τους ανθρώπους να αγοράσουν το άχρηστο τονωτικό του «Rock Oil» για τον καρκίνο – ένα μείγμα καθαρτικού και πετρελαίου. Ο Avery παραδέχτηκε κάποτε ότι θα εξαπατούσε τα παιδιά του σε κάθε ευκαιρία, για να τα «κάνει ξεφτέρια». Προφανώς, ο John D. Rockefeller έμαθε καλά τα μαθήματα της διπροσωπίας και της απάτης.

Το 1901 – μετά την κατάργηση του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών στις ΗΠΑ και την ανάληψη του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος –  ο Rockefeller έστρεψε το βλέμμα του στην ιατρική βιομηχανία. Ίδρυσε το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Ροκφέλερ και διόρισε τον Dr. Simon Flexner, επικεφαλής καθηγητή πειραματικής παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Στον αδελφό του Flexner, Abraham, ανατέθηκε από τον Rockefeller και τον Henry Pritchett, τότε πρόεδρο του Carnegie Foundation, να γράψει μια έκθεση για την κατάσταση του αμερικανικού συστήματος ιατρικής εκπαίδευσης. Ένας από τους στόχους αυτής της μελέτης, η οποία έγινε γνωστή ως The Flexner Report, ήταν να βελτιώσει την αξιοπιστία του ιατρικού επαγγέλματος.

Ο διαβόητος πλέον όρος «εμπιστεύσου την επιστήμη» που ο Fauci και άλλοι προώθησαν περίφημα έχει τις ρίζες του σε αυτήν την έκθεση, η οποία δημοσιεύτηκε το 1910, καθώς προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τη σημασία της επιστημονικής ιατρικής. Είναι πραγματικά αδύνατο να υπερεκτιμηθεί ο αντίκτυπος που είχε η έκθεση Flexner στην ιατρική, καθώς οδήγησε σε μια πλήρη και ριζική αναθεώρηση.

Σχεδόν κάθε φυσική ιατρική θεραπεία ποινικοποιήθηκε και περίπου οι μισές ιατρικές σχολές αναγκάστηκαν να κλείσουν. Οι επαγγελματίες της φυσικής ιατρικής τέθηκαν εκτός λειτουργίας και αντικαταστάθηκαν από γιατρούς που ασκούσαν επιστημονική ιατρική. Οι φυσικές θεραπείες και οι αρχαίες αποτελεσματικές θεραπείες απορρίφθηκαν ως τσαρλατανισμός.

Τα μόνα φάρμακα που θεωρήθηκαν αξιόπιστα ήταν τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνθετικά φάρμακα, που εφευρέθηκαν στα ερευνητικά κέντρα του ίδιου του καρτέλ πετρελαίου. Το νέο σύστημα έβαλε επίσης εμπόδια για τους Μαύρους και τις γυναίκες, καθιστώντας πολύ δύσκολο για αυτούς να μπουν στην ιατρική σχολή. Ανάλογες αλλαγές έγιναν και στα νοσοκομεία.

Rockefeller χθες και σήμερα

Μέσω του Rockefeller Institute for Medical Research, της έκθεσης Flexner, των εξωφρενικών δωρεών σε στρατηγικούς εταίρους και των επενδύσεων στη φαρμακευτική βιομηχανία, ο Rockefeller απέκτησε άνευ προηγουμένου έλεγχο σε ολόκληρο το ιατρικό σύστημα, από την εκπαίδευση και την επιστήμη μέχρι τα νοσοκομεία και τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο John D. Rockefeller πέθανε το 1937 (στην πραγματικότητα περίπου ένα μίλι από το σημείο που διαμένω αυτήν τη στιγμή), αλλά η κληρονομιά του ζει. Μέχρι σήμερα, η οικογένεια Rockefeller κατέχει περίπου το 50% όλων των εταιρειών φαρμάκων και το Ίδρυμα Rockefeller έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια της παγκόσμιας φυλής να επιβάλει τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.

Το Ίδρυμα Rockefeller ηγείται τώρα προς ένα νέο σύστημα τροφίμων που επικεντρώνεται στα συνθετικά και εργαστηριακά καλλιεργούμενα τρόφιμα, τα οποία θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα στην υγεία με το «νέο και βελτιωμένο» αλλοπαθητικό ιατρικό σύστημα του μακαρίτη John D. Rockefeller.

Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Rockefeller ήταν μέρος του Event 201, στο οποίο παρουσιάστηκε η αυταρχική απάντηση στον COVID, και τον Ιούλιο του 2020, δημοσίευσε το “Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System”, το οποίο καλεί για μια αναδιάρθρωση ολόκληρου του συστήματος τροφίμων ώστε να γίνει πιο «ικανοποιητικό και δίκαιο».

Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η πανδημία αποκάλυψε βαθιά προβλήματα στο σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ που πρέπει να «επανεκκινηθούν», με τον ίδιο τρόπο που η έκθεση Flexner βρήκε προβλήματα στο ιατρικό σύστημα που έπρεπε να διορθωθούν αλλάζοντάς το από την αρχή.

Έτσι, το Ίδρυμα Rockefeller ηγείται τώρα προς ένα νέο σύστημα τροφίμων με επίκεντρο τα συνθετικά και τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, τα οποία θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα στην υγεία με το «νέο και βελτιωμένο» αλλοπαθητικό ιατρικό σύστημα του μακαρίτη John D..

Έχουν αναγγείλει το σχέδιό τους για μια επισιτιστική κρίση

 Όπως αναφέρω στη συνέντευξη, η παγκοσμιοποιητική κλίκα, η οποία περιλαμβάνει το Ίδρυμα Rockefeller, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και πολλά άλλα πρόσωπα και άτομα, δεν είναι απαραίτητα επιφυλακτικά. να μας πουν τα σχέδιά τους.

Αναλύονται σε δημοσίως διαθέσιμες εκθέσεις, σε συνεντεύξεις, άρθρα στα κύρια μέσα ενημέρωσης και κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης στο Νταβός. Έτσι, αν είστε παρατηρητικοί και πιστεύετε τι λένε στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξέρετε τι έρχεται. Αυτή τη στιγμή, μάς λένε επανειλημμένα ότι το σύστημα τροφίμων δεν λειτουργεί, η κλιματική αλλαγή καταστρέφει την παραγωγή τροφίμων και ότι για να επιβιώσουμε, πρέπει να συνηθίσουμε να τρώμε έντομα και να πίνουμε ανακυκλωμένα λύματα.

Ο Gates καλεί τον δυτικό κόσμο να εγκαταλείψει το πραγματικό κρέας και να μεταβεί στο εργαστηριακό κρέας στο οποίο, φυσικά, έχει επενδύσει. Η Ολλανδία και ο Καναδάς επιβάλλουν τώρα περιορισμούς αζώτου που θα έχουν ως αποτέλεσμα να πτωχεύσουν οι κτηνοτρόφοι και τα κέντρα διανομής τροφίμων καίγονται μυστηριωδώς σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα σημάδια για μια στημένη κρίση τροφίμων είναι εδώ. Ήμουν Πρόσκοπος ως νέος και το μότο τους, «Be Prepared», με έχει εξυπηρετήσει καλά. Και, σίγουρα, αν υπήρχε ποτέ χρόνος για να προετοιμαστείτε, είναι τώρα.

Αποσυναρμολογούν το σύστημα διατροφής για να το αντικαταστήσουν με πατενταρισμένα τρόφιμα, με τον ίδιο τρόπο που ο Rockefeller αντικατέστησε τα φυσικά βότανα και τη διατροφή με κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνθετικά χημικά πριν από έναν αιώνα. Έτσι, αν μπορείτε, θα ήταν σοφό να αποθηκεύσετε τρόφιμα για να διαρκέσουν τρεις έως έξι μήνες ή περισσότερο.

Μια παγκόσμια γενοκτονία;

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:https://www.seferou-maria.gr

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button