Η Νεοταξίτισα Δήμαρχος Κέρκυρας εδωσε Παραλία Πυθμένα & Θάλασσα για να ερθει το 5G (Video)

Κρατα ενεργή Υπογραφή του Δήμου Κέρκυρας για την εφαρμογή της Ατζέντας 21-30

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου και το Δημοτικό Συμβούλιο παρεχώρησε στην Vodafon Παραλία θάλασσα και Πυθμένα στο Κοντόκαλι για να έρθει το καλώδιο Οπτικών Ινων 5G στα πλαίσια της Εφαρμογής της Ατζέντας 21-30 απο τη Νέα Ταξη ..
Κρατά ενεργή την υπογραφή του Δήμου Κέρκυρας απο τις 28/06/2019 και τον τοτε Δήμαρχο κ.Νικολούζο ..Εκτελει εντολές της Νέας Ταξης και της Κυβέρνησης Μαριονέτας ΝΔ που την στηρίζει .
Σκοπός της συμμετοχής του Δήμου της Κέρκυρας σύμφωνα με το Καταστατικό που υπέγραψε είναι η τήρηση της Ατζέντας 21-30
Δηλαδή Φτωχοποίηση Ιδιωτικοποίηση Νερου Ιδιωτικοποίηση Καθαριότητας – Εργολαβικά συμφέροντα Εμβόλια Λοκ Νταουν Κατάργηση Γεωργίας Κτηνοτροφίας Αλιείας και αντικατάσταση των τροφών με τεχνητό επικίνδυνο φαγητό Κατάργηση Δημοκρατικών Ελευθεριών κ.α
Δεν τόλμησε να καταργήσει τη συμφωνία να υπακούει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που καταδυναστεύει τους Λαούς και εδωσε χωρις κανένα χρονικό περιορισμό Θάλασσα Παραλία και Πυθμένα χωρις να ρωτήσει τους Κερκυραίους χωρις Δημοψήφισμα..
Στην εκπομπή παρουσιάζονται τα εγγραφα που αποδεικνύουν ολα αυτά και τις ενέργειες εναντίον των πολιτών που τους θετει σε Ομηρία του ΠΟΥ και των Παρανοικών του Πλανήτη με τις Κυβερνητικές Μαριονέτες. Στην πραγματικότητα θέτει σε κίνδυνο την Υγεία των κατοίκων του Νησιού…
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ στο amazonios TV με τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Διαβάστε εδω και δειτε την συμμετοχή του ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που κρατά ΕΝΕΡΓΗ η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου….Να ΥΠΑΚΟΥΕΙ και να ΕΚΤΕΛΕΙ την ΑΤΖΕΝΤΑ 21-30 της Νεας Τάξης.

 

*Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του εγγράφου Υπογραφής του Δήμου Κέρκυρας για την εφαρμογή της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21-30 τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ….

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΥΔΡΑΙΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ VIDEO

Η Τερματική Επίθεση της Νεας Ταξης με εμβόλια και το 5G..Ολοι οι Δήμοι που υπέγραψαν να εφαρμόσουν την Αντζεντα

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button