Η Μερόπη Υδραίου εβαλε ΜΗΔΕΝ στον ευατό της για την Ανακύκλωση που εταζε (VIDEO)

ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ : Αν δεν υπάρχει ανακύκλωση ο όγκος των απορριμμάτων ειναι μη διαχειρίσιμος. Οχι μόνο απο ενα αλλα απο 10 εργοστάσια..Με ΜΗΔΕΝ % στην ανακύκλωση η Κέρκυρα παίρνει ΜΗΔΕΝ στη Καθαριότητα και δεν εχει καμία Ελπίδα.

Μηδένισε τον ευατό της και την Παράταξη της Κερκυραίων Δημος η Μερόπη Υδραιου…Τρια χρόνια μετα απο αυτες τις δηλώσεις ο Δήμος Κέρκυρας δεν κατασκεύασε ουτε ΜΙΑ γωνιά ανακύκλωσης..Και για να κάνεις ανακύκλωση χρειάζονται εκατοντάδες γωνιές..

Ο νεοσύστατος Δήμος Θιναλίου εχει οργανώσει 131 γωνιες ανακύκλωσης και ανεβάζει τον αριθμό οπως μας δηλωσε η Αντιδήμαρχος Θιναλίου κ.Κόκκαλη   σε 180 προσεχώς.Αυτο είναι δείγμα θέλησης σε αντίθεση με το Δημο Κέρκυρας που δεν την εχει.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαρότητας Κέρκυρας κ Σερεμέτης μας δήλωσε οτι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ!!!! Οτι τωρα ετοιμάζουν δυο γωνιες!!!!Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας είναι στο ΜΗΔΕΝ  και χωρις ελπίδα βασει της αρχικής δήλωσης της Δημάρχου Κέρκυρας..Και θα ειναι για πολλά χρόνια ακόμη μετα την Υπογραφή  της Μερόπης Υδραίου για την ματαίωση του Διαγωνισμού του Εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων..

 

Four selective waste bins for paper, plastic, glass, metal

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button