Η Ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής που μας εφερε ο Κούλης φέρνει εμφράγματα..Ολα σχεδιασμένα !!

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Ιδιωτες και επιχειρήσεις απειλούνται με ΔΙΑΚΟΠΗ απο την ΔΕΗ μετα τους ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ λογαριασμούς που πανε στους χρήστες ..Τα ιδια και με τις εταιρείες που παρέχουν Φυσικό αέριο..

Χιλιάδες   Νοικοκυριά και επιχειρήσεις στρέφονται  κατά των παρόχων ενέργειας για την τερατώδη ρήτρα αναπροσαρμογής και τις αθέμιτες πρακτικές που ανεβάζουν τους λογαριασμούς στα υψη. Υπάρχει πλήθος παραβιάσεων της Ευρωπαϊκής και Εθνικής νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή  και το KOU LI σφυρίζει αδιάφορα..

Από το περασμένο φθινόπωρο άρχισαν  σταδιακά να δείχνουν  τα δόντια τους στους καταναλωτές οι εταιρείες ρεύματος και αερίου  με τριπλάσιες και τετραπλάσιες χρεώσεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν την αλματώδη αύξηση στη χονδρική τιμή ρεύματος όπως διαμορφωνόταν στο χρηματιστήριο ενέργειας. Η ΔΕΗ προσχώρησε στο «κλαμπ» της ρήτρας από το περασμένο καλοκαίρι αιφνιδιάζοντας εκατομμύρια καταναλωτές που βλέπουν το τελευταίο διάστημα   στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς τα ΣΜΠΑΡΑ που ρίχνουν.Ολοι πλέον  αντιλαμβάνονται την ασύλληπτη επιβάρυνση που είναι αδύνατο να πληρωθεί..

Δειτε εδω ενα απο τα πολλά παραδείγματα τι λογαριασμό ελαβε μια Φοιτήτρια και την αντίδραση του Πατέρα της..

ΠΑΝΤΟΥ ΣΟΚ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΜΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΕΡΙΟΥ

Επιχειρήσεις που πλήρωναν 2.000 ευρω ρευμα τους ερχεται λογαριασμός 6.000 …Μας κλείνουν ολους ..Το σχέδιο τους ειναι ΠΕΙΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΕΛΕΓΧΟΣ πληθυσμού..Και στο τελος αν δεν κανετε τα εμβόλια τους Φυλάκιση σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ….Εχουν ηδη ψηφίσει το σχετικό Νόμο!!! Η Παρανοϊκή ΧΟΥΝΤΑ κτυπα σε ολα τα επίπεδα…ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…Ξυπνήστε πριν φθάσει ο Σεπτέμβριος ..Εκει θα δείτε το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ τους ΠΡΟΣΩΠΟ και την μεγαλύτερη επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button