Η Κυβέρνηση στήνει εστίες Διασποράς ..Εργάζονται 9 με Κορωνοιό στο Νοσοκομείο Αρτας !!!

Μετα τα Θετικά κρούσματα σε Υγειονομικούς που έκλεισαν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την Κλινική covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και απεδείχθη για μια ακόμη φορα οτι οι Εμβολιασμενοι Υγειονομικοί δεν προστατεύτηκαν απο τα επικίνδυνα σκευάσματα που εκβιαστικά τους τα έχωσαν στο σώμα τους η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εχει θορυβηθεί για το πως θα λειτουργήσει τα Νοσοκομεία αφου εχει ΔΙΩΞΕΙ ηδη τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς και τα τμήματα κλείνουν η ολόκληρα Νοσοκομεία..

Η Κυβέρνηση αποφάσισε σιωπηρώς  και ο Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης οταν εντοπίζονται θετικοί Υγιειονομικοί να μην κλείνει το Νοσοκομείο η το τμήμα covid αλλα να μένουν και να εργάζονται οσοι εχουν Κορωνοιό !!

Για να μην κλείσουν τα Νοσοκομεία ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ξεκάθαρα με τις μισες παραβάσεις του Ποινικου Κωδικα και αφηνουν μπολιασμένους που εχουν Κορωνοιο να παρέχουν Υπηρεσίες ελλείψει προσωπικού!!!

Δηλαδή ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ με Κυβερνητική εντολή  στήνοντας Εστιες Διασποράς μεσα στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ πο πάνε ασθενεις να σωθούν δηθεν απο τον Κορωνοιό!!!

Αυτο συμβαίνει ηδη στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ οπου βρέθηκαν  9 θετικοί Υγιειονομικοί και αντι να τεθουν σε καραντίνα και να απομακρυνθούν απο τον πιο προστατευμένο  χώρο του Νοσοκομείου που ερχονται σε επαφή με ασθενεις τους αφησε να εργάζονται μεσα δημιουργώντας ΕΣΤΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ του ΙΟΥ!!!!!!

Δείτε εδω και δημοσίευμα που επιβεβαιώνει την εργασία Υγειονομικών με Κορωνοιό ελλείψει προσωπικού!!

Ετσι οπου εχει έλλειψη προσωπικου θα δουλεύουν Υγιειονομικοί εμβολιασμένοι θετικοί στον Κορωνοιό!!! Αλήθεια τοτε γιατι έδιωξε τους Υγιεις ανεμβολίαστους που εκαναν Τεστ??

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Μήπως σκόπιμα επιτρέπουν σε εμβολιασμενο ιατρικό προσωπικό που έχουν βρεθεί θετικοί ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ιο για να τον μεταδίδουν σε όλους τους εισαχθεντες στο Νοσοκομείο ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button