Η Κομισιόν μας εβαλε σε λίστα με τα ανασφαλή αεροδρόμια για μετάδοση Κορωνοιού!!

Κανένα ελληνικό αεροδρόμιο δεν είναι ασφαλές σε ότι αφορά τους ελέγχους και τους κινδύνους που διατρέχουν οι επιβάτες από τον κορωνοϊό αποφάνθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Οργανισμού διασυνοριακής ασφάλειας Schengen που καθορίζει το τι είναι ασφαλές και το τι όχι εντός της ΕΕ.

Στη λίστα που κατάρτισε η Κομισιόν σε συνεργασία με τον Οργανισμό Schengen, για τα ασφαλέστερα αεροδρόμια στην Ευρώπη και τον κόσμο από πλευράς επικινδυνότητας μετάδοσης του κορωνοϊού δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό αεροδρόμιο και μάλιστα ούτε καν το «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Εκτός από τα τουρκικά αεροδρόμια, ασφαλή είναι τα γαλλικά αεροδρόμια, τα βρετανικά, τα ιταλικά, τα ισπανικά κλπ. χωρών που μετρούν κάπου 150.000 νεκρούς.

Δείτε την σχετική λίστα όπως δημοσιεύθηκε στο schengenvisainfo.com

Κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση τα αεροδρόμια του Αφγανιστάν(!) και του Ιράν είναι πιο ασφαλή από κορωνοϊό από της Ελλάδας, το ίδιο ισχύει και για τα τουρκικά αεροδρόμια τα οποία επίσης θεωρούνται «ασφαλή».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη λίστα με τα ασφαλή αεροδρόμια από τον κορωνοϊό βρίσκονται όλα τα αεροδρόμια στο Ιράν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Κουβέιτ, την Τουρκία και το Κατάρ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Πάτε καλά;
    Προχειρότητες…
    schengenvisainfo.com
    EU’s Complete List of Airports that Need to Take Extra Safety Measures Amid COVID-19
    Πλήρης κατάλογος αερολιμένων της ΕΕ που πρέπει να λάβουν επιπλέον μέτρα ασφάλειας εν μέσω COVID-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close