Η Κατευθυνόμενη Ενέργεια οπλοποιείται. – “Ο εγκέφαλος είναι το πεδίο μάχης του μέλλοντος”

Ο εγκέφαλος μπορεί να στοχοποιηθεί από τα μικροκύματα

*Άρθρο του Peter Koenig που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την Global Research στις 14 Ιουνίου 2023

Ο Νευρολόγος DARPA και Επικεφαλής του Προγράμματος Σπουδών Νευροηθικής στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν της Ουάσιγκτον, Δρ. Τζέιμς Τζορντάνο, ο οποίος είναι επίσης ειδικός στα όπλα, ξεκίνησε την παρουσίασή του στη Στρατιωτική Ακαδημία του West Point της Νέας Υόρκης λέγοντας: «Ο εγκέφαλος είναι και θα είναι το Πεδίο μάχης του 21ου αιώνα. Τέλος της ιστορίας.”  :

Το DARPA σημαίνει Defense Advanced Research Projects Agency, μια δεξαμενή σκέψης του Πενταγώνου.

Ο Δρ Τζορντάνο μιλάει για το πώς η Κατευθυνόμενη Ενέργεια μπορεί να οπλοποιηθεί και στην πραγματικότητα. Ο εγκέφαλος των ατόμων μπορεί να στοχευτεί από τα μικροκύματα, τον τύπο του 5G και σύντομα το 6G , από τα οποία βλέπετε τις κεραίες να μεγαλώνουν σαν μανιτάρια παντού.

Σας λένε ότι είναι για να κάνετε το Διαδίκτυό σας, και τους ολοένα πιο εξελιγμένους υπολογιστές και τα έξυπνα τηλέφωνα σας ταχύτερα, με μεγαλύτερη ικανότητα προσέγγισης – και για να βοηθήσετε στην προώθηση της ψηφιοποίησης. Όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό, αλλά ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτούς τους πύργους μικροκυμάτων είναι να στοχεύσουν ΕΣΕΝΑ, το άτομο.

Γιατί; Από άλλες πηγές γνωρίζουμε ότι η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή.

Ο Klaus Schwab , αιώνιος Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), δημοσίευσε το βιβλίο του, «Διαμορφώνοντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», ήδη το 2018.

Σε αυτό γράφει για τόσο σημαντικά θέματα όπως η ενσωμάτωση αξιών στις τεχνολογίες. Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, Δεοντολογία Δεδομένων, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ρομποτική. και ειδικό κεφάλαιο με θέμα « Μεταβολή του Ανθρώπου ».

Σε αυτό το κεφάλαιο, ο Schwab πραγματεύεται τις βιοτεχνολογίες και τις νευροτεχνολογίες, τον μεταανθρωπισμό – ακριβώς την επιστήμη για την οποία μιλούσε ο Δρ Τζορντάνο το 2018 στη Στρατιωτική Ακαδημία του West Point, και η οποία βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή.

Αν συνδέσουμε τις τελείες, συνειδητοποιούμε ότι ο «εγκέφαλος ως το πεδίο μάχης του μέλλοντος» ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ότι είχαμε προειδοποιηθεί πολύ μπροστά.

Σύμφωνα με τον Δρ Τζορντάνο, η επιστήμη των νευροτεχνολογιών ξεκίνησε πριν από περίπου 40 χρόνια και ο ίδιος, ο Τζορντάνο, είναι μέρος της για τουλάχιστον 35 χρόνια. Ως εκ τούτου, οι προειδοποιήσεις έχουν κυκλοφορήσει παντού, το αργότερο από την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» του Klaus Schwab (“Fourth Industrial Revolution”, διαθέσιμη από την Amazon).

Το Death Cult έχει δώσει ξανά προειδοποιήσεις στους ανθρώπους, σύμφωνα με τους «κανόνες» του – πολύ νωρίτερα, επομένως, μπορεί να έχουν επιτυχία.

Γιατί δεν λαμβάνουμε ποτέ υπόψη τέτοιες προειδοποιήσεις;

Επειδή δεν πιστεύουμε σε τόσο ενσωματωμένο κακό στην ανθρωπότητα; Ή, επειδή δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τη «ζώνη άνεσης», τη δυστοπική μας άποψη για έναν «ασφαλή κόσμο»;

Όλ’αυτά τα ξέρουν… και ΠΡΕΠΕΙ να σπάσουμε αυτό το όριο μεταξύ άνεσης και πραγματικότητας. Αν όχι, είμαστε καταδικασμένοι.

«Αν στοχοποιηθείς, ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», λέει ο William Binney, πρώην τεχνικός διευθυντής της NSA και πληροφοριοδότης. Η NSA είναι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, μία από τις 15 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. 🔻

Κλικ στην παρακάτω φώτο για να παρακολουθήσετε το βίντεο, “William Binney πρώην NSA & Barry Trower, ειδικοί στον τομέα τους εξηγούν ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ”

Ο William Binney είναι τώρα παντρεμένος με την Katherine Horton, η οποία είναι πλήρως καταρτισμένη ψυχολόγος και είναι επίσης στόχος, όπως και ο William Binney, ο οποίος εργαζόταν για την N.S.A. αλλά δεν μπορούσε πλέον με καλή συνείδηση να είναι μέρος του προγράμματος βασανιστηρίων της. Ο William Binney προσβλήθηκε από έναν παράξενο ιό στα πόδια του για τον οποίο χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και στα δύο πόδια αλλά εξακολουθεί να βιώνει ακραίους πόνους.Η Δρ Κάθριν Χόρτον έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια για την αποκάλυψη αυτού του φρικτού προγράμματος.

Ο Barry Trower είναι ή ήταν επιστήμονας μικροκυμάτων της Mi5/εμπειρογνώμονας όπλων.

Αυτό συμβαίνει σε πολλά στοχευμένα άτομα παγκοσμίως.

Αυτό είναι παλαιότερο βίντεο, αλλά δείχνει ότι αυτό το πρόγραμμα συνεχίζεται και άνθρωποι εξακολουθούν να δολοφονούνται εξ αποστάσεως :

Μας λέει : Αν θέλετε να σταματήσει ένας διαδηλωτής να διαδηλώνει, στοχεύετε τον εγκέφαλό του με εξαιρετικά βραχέα κύματα. (ultra-shortwaves)

Μέχρι στιγμής τα γνωρίζουμε ως 5G. Τους προκαλεί κατάθλιψη, οπότε δεν θέλουν να διαδηλώνουν πια. Τους κάνεις να αυτοκτονήσουν και το πρόβλημα λύνεται. Το κάνετε όσες φορές θέλετε και δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα κατάθλιψης. Αυτά είναι παραφρασμένα λόγια του Barry Trower, πρώην επιστήμονα της MI5 Microwave και πληροφοριοδότη.

Ο κ. Trower προσθέτει ότι τα μικροκύματα χαμηλού επιπέδου μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους καρκίνους και λευχαιμίες και διευκρινίζει περαιτέρω ότι τα τελευταία 40 περίπου χρόνια η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και βασικά όλες οι κυβερνήσεις των Αγγλοσαξόνων, λένε ψέματα στους λαούς τους. να προστατεύσουν όχι μόνο τα μεγάλα κέρδη αυτών των «βιομηχανιών του θανάτου», αλλά ίσως το πιο σημαντικό για να μην αποκαλύψουν τον κακό στόχο της ολοκληρωτικής επιτήρησης και της υποδούλωσης που έχουν σχεδιάσει.

Σήμερα, βλέπουμε σταδιακά τι συνεπάγεται αυτό το «σχέδιο».

Μέσω της «Ηλεκτρονικής Τηλεπάθειας», προσθέτει ο Trower, είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε τον εγκέφαλο. Εάν κάποια στιγμή, η τεχνολογία προέβλεπε ότι ήταν απαραίτητα μικροσκοπικά, ελάχιστα ορατά εμφυτεύματα τσιπ στον εγκέφαλο για να είναι δυνατή η ηλεκτρονική πρόσβαση στη σκέψη των ατόμων – εξ ου και το εξαιρετικά μαγνητικό οξείδιο του γραφενίου σε πολλές από τις ενέσεις covid vaxx – αυτό μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητο.

Με άλλα λόγια, είμαστε όλοι ευάλωτοι –καθαρισμένοι ή μη- σε παρεμβολές μέσω της παγκόσμιας κάλυψης των βραχέων κυμάτων 5G. Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μην παρατηρούμε καν πότε μας «χτυπάει».

Η εικόνα που προβάλλεται είναι από τον αμερικανικό στρατό
Οι χειρισμοί του μυαλού μπορεί να λάβουν πολλές μορφές. Μια από αυτές είναι ότι οι άνθρωποι ακούν φυσικές φωνές – δεν είναι ότι οι άνθρωποι φαντάζονται φωνές, αλλά μπορούν να ακούσουν φυσικά φωνές… Μπορεί να είναι οτιδήποτε, οτιδήποτε θέλετε να ακούσετε, ή φοβάστε να ακούσετε, αγγελικές φωνές ή διαβολικές φωνές . να επαναλάβω τα λόγια των νευροεπιστημόνων.

Αυτή η τεχνολογία μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αβάνα, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ και του Καναδά στην Αβάνα της Κούβας. Το λεγόμενο σύνδρομο της Αβάνας, του 2016. Αυτό μπορεί να είναι ένα σύμπλεγμα ιδιοπαθών συμπτωμάτων που βιώνουν κυρίως στο εξωτερικό οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ και το στρατιωτικό προσωπικό. Τα συμπτώματα ποικίλλουν σε βαρύτητα από πόνο και βούισμα στα αυτιά έως γνωστική δυσλειτουργία.

Το σύνδρομο της Αβάνας έχει προφανώς τώρα αναφερθεί και από το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κίνα.

Η DARPA άφησε μερικά συμβόλαια το 2011 / 2012 με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια για αυτό που ονομάζεται «ηλεκτρονική τηλεπάθεια», για να μπορεί να παρακολουθεί τους εγκεφάλους των ανθρώπων από απόσταση και να προσδιορίζει τι σκέφτονται.
Σύμφωνα με ένα ξεχωριστό συμβόλαιο, το πανεπιστήμιο επρόκειτο να διερευνήσει την αποστολή σημάτων στον εγκέφαλο ενός ατόμου, στέλνοντάς του κυριολεκτικά μηνύματα λέγοντας τι πρέπει να σκεφτεί – και να κάνει. Εδώ βρίσκεται η τεχνολογία σήμερα.

Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προσωπική σας ζωή, καθώς και στην επαγγελματική σας ζωή. Σημαίνει ότι, ήδη σήμερα, θα μπορούσαν να σας κάνουν να κάνετε και να συμπεριφέρεστε όπως θα ήθελαν. Θα μπορούσαν να σε κάνουν δολοφόνο, απατεώνα ή απλώς υπάκουο στις εντολές που μπορεί να ακολουθήσουν.
Για να επαναλάβουμε: «Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο εγκέφαλος είναι και θα είναι το πεδίο μάχης του 21ου αιώνα », λέει ο Δρ. James Giordano, νευρολόγος DARPA, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Modern War Institute στο West Point NY.

Είναι σημαντικό να το θυμόμαστε, ειδικά από τη στιγμή που πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο περιβάλλον μας, στη συμπεριφορά των ανθρώπων, από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε να αντλήσουμε πολλά διδάγματα. Έτσι, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε το πεδίο της σύνδεσης των κουκκίδων.

🔻 Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα γράφημα, που δείχνει ότι η Νευροεπιστήμη, η Νευροτεχνολογία στο Τμήμα Ναρκωτικών και Ειδικών Ερευνών (NSID), μέρος της DARPA, είναι “Έγκυρη, πολύτιμη και ήδη σε χρήση NSID από το 2014”.

Η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σας παρακινήσει να διαπράξετε μαζική δολοφονία. Μήπως κάποιοι από τους «ξαφνικούς και απροσδόκητους» πυροβολισμούς σε σχολεία και εμπορικά κέντρα πυροδοτούνται από τέτοιους μηχανισμούς;

Αυτή είναι μια ξεχωριστή πιθανότητα, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις ο δράστης δεν συλλαμβάνεται και δεν οδηγείται στη δικαιοσύνη, αλλά σκοτώνεται αμέσως στη σκηνή από την αστυνομία, μήπως θυμηθεί τι του συνέβη και αποκαλύψει το μυστικό στο δικαστήριο, τη χρήση του NSID εγκέφαλος ως πεδίο μάχης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αστυνομία λέει απλώς ότι ο «ένοχος» ήταν γνωστός στην αστυνομία και/ή είχε ήδη αστυνομικό αρχείο. Αυτό γίνεται για να σας αποκρύψει από το να σκεφτείτε περαιτέρω.

Γιατί το κάνουν ; Είναι τα «τέρατα», που δεν μπορούν εύκολα να ονομαστούν άνθρωποι.

Δημιουργούν τρόμο, διαρκή φόβο, να σε κρατάει στα πόδια σου. Για να συνηθίσεις τον τρόμο και τη βία ΚΑΙ ΤΟ ότι χειρότερα, πολύ χειρότερα θα έρθουν, αν έχουν την σατανική νοοτροπία τους…

Και απλώς συμμορφωνόμαστε, γινόμαστε μελαγχολικοί και παθητικοί, αντί να επαναστατούμε με ομοψυχία και Ειρήνη, απορρίπτουμε σθεναρά την κυριαρχία των λίγων πάνω μας, στους πολλούς…

Περιέργως, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση δεν δίνει έναν και μόνο έγκυρο λόγο για τον οποίο όλη η ψηφιοποίηση, ο μετανθρωπισμός, ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας είναι καλό για την ανθρωπότητα και για τη Μητέρα Γη. Ούτε η Μεγάλη Επαναφορά, ούτε η Ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κατάχρηση της ανθρωπότητας, την ανθρώπινη υποδούλωση προς όφελος λίγων. Για παράδειγμα, μπορούμε να το κάνουμε, μεταξύ άλλων ενεργειών, απενεργοποιώντας συλλογικά και αλληλέγγυα τις κεραίες 5G / 6G. με το να μένετε μακριά όσο το δυνατόν περισσότερο από τα “εμβόλια”, από φάρμακα που αλλοιώνουν τις εγκεφαλικές σας δραστηριότητες, όπως η πρόκληση κατάθλιψης και υπερβολική ευθυμία. Μείνετε μακριά από την κύρια φαρμακευτική αγωγή και ειδικά από κεραίες βραχέων κυμάτων.

Θυμηθείτε, οι φοβισμένοι άνθρωποι χειραγωγούνται ευκολότερα. Και αυτός είναι ένας από τους τελικούς στόχους, να σε χειραγωγήσουν σύμφωνα με τη θέλησή τους .

Ο ειδικός της DARPA, Giordano, ο οποίος είναι επίσης εξέχων επιστήμονας στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ – αυτό μιλάει από μόνο του – μιλά επίσης για μη επεμβατικές τεχνολογίες, όπως το λεγόμενο «Πρόγραμμα N3», τη νευροχειρουργική, τη νευροτροποποίηση και πρόγραμμα για τα ναρκωτικά.🔻

«Η ιδέα είναι να τοποθετήσετε ηλεκτρόδια ελάχιστου μεγέθους στον εγκέφαλό σας, για ελάχιστη μόνο παρέμβαση για να μπορείτε να διαβάζετε και να γράφετε στην εγκεφαλική λειτουργία. Σε πραγματικό χρόνο. Από απόσταση….. επηρεάζοντας με τρόπους κινητικούς και μη, τις στάσεις, τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις δραστηριότητες. Δείτε τη δύναμη και τα εργαλεία που προσφέρουν οι επιστήμες του εγκεφάλου».
Αυτό ήταν το επίπεδο της επιστήμης το 2018, όταν ο Δρ Τζορντάνο έδωσε την περιβόητη ομιλία του στο West Point. Στο μεταξύ, η νευροεπιστήμη έχει κάνει άλμα προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα τα εμφυτεύματα να μην είναι πλέον απαραίτητα.

🔻Ο πρώην επιστήμονας μικροκυμάτων της MI5, Barry Tower , εξηγεί πώς καταστρέφουν ένα στοχευμένο άτομο. Αυτός λεει :

«Αν θέλετε να προκαλέσετε μια συγκεκριμένη ψυχιατρική ασθένεια, θα πρέπει η δέσμη μικροκυμάτων να στοχεύει πάντα έναν συγκεκριμένο αδένα, ή ένα συγκεκριμένο μέρος του εγκεφάλου, ή ένα μάτι ή μια καρδιά… και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα».

«Αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορούν πάντα να στείλουν το FBI, να βγάλουν μια φωτογραφία και μετά να σε ”βγάλουν” με άλλους τρόπους».
Οι κοινότητες πληροφοριών, ακόμη και αυτές εντός των κυβερνήσεων, με τη βοήθεια των εργαλείων επιτήρησης που υποβοηθούν από αλγόριθμους, γίνονται τόσο ισχυρές που ξεφεύγουν από τα όρια του κράτους για το οποίο εργάζονται, γίνονται ανεξάρτητες και ελέγχουν το κράτος που πρέπει να τις ελέγχει…

Προχωράμε με ταχύτητα προς ένα Κράτος Ναζί-Στάσι που βλέπουμε να έρχεται, αλλά είμαστε ανίκανοι να κάνουμε οτιδήποτε εναντίον του, γιατί δεν είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, είμαστε χωρισμένοι ως άτομα, με τα μικρά ατομικά μας πλεονεκτήματα και τις ιδιαίτερες απολαύσεις – κρατώντας μας δεμένους σε ατομικά λουριά, σκόπιμα μακριά από την ένωση με άλλους.

Το «Stasi» – για όσους είναι πολύ νέοι για να το θυμούνται, είναι ένας όρος της καθομιλουμένης για να περιγράψει το ανατολικογερμανικό Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας.

Αυτό επηρεάζει όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και χώρες σε όλο τον κόσμο, ειδικά τον δυτικό κόσμο, ο οποίος εξακολουθεί να σκοπεύει να παραμείνει Η Αυτοκρατορία, που αναδύεται σε μια Ενιαία Παγκόσμια Τάξη (OWO).

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με :

(i) μαζικά μειωμένο πληθυσμό, για μείωση της αντίστασης.

(ii) με πληθυσμό φοβισμένο μέχρι θανάτου – και τελικά,

(iii) με τους επιζώντες να μεταμορφώνονται σε εύκολα χειραγώγιμους transhumans.

Το πώς λειτουργεί αυτό έχει αποδειχθεί πολύ εύγλωττα στο παραπάνω βίντεο. Ακολουθεί μια συνοπτική έκδοση αλλά εξίσου σαφής (βίντεο 23 λεπτών) :

Αυτό είναι το μέλλον που μας περιμένει;

Σίγουρα μοιάζει, ειδικά επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι, ίσως και το 99,999% των ανθρώπων, δεν έχουν ιδέα και είναι εντελώς ευάλωτοι αλλά, ως εκ τούτου, τέλεια πειραματόζωα για δοκιμές, για να τελειοποιήσουν το «πεδίο μάχης του εγκεφάλου» τους.

Δεν είναι μια ζωή που αξίζει να ζεις. Αλλά η αυτοκτονία δεν είναι η απάντηση. Αντίθετα, βγαίνοντας από αυτό το διαβολικό σύστημα, που προωθείται ανοιχτά από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) με το «The Great Reset»,τον ΠΟΥ, με το διεθνές Vaxx- που βασίζεται σε κώδικα QR για το ταξιδιωτικό πιστοποιητικό υποδούλωσης- και την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030, που μπορεί να διαβαστεί στο ίδιο επίπεδο με τη Μεγάλη Επαναφορά.

Αυτό που ίσως δεν πιστεύετε λιγότερο : τα Ηνωμένα Έθνη με την Ατζέντα τους 2030 , με στόχους και σκοπούς σχεδόν ταυτόσημους με την επαναφορά του WEF, έπαψε να είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι είναι και αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε – για την υποστήριξη και την προώθηση/εξασφάλιση της Παγκόσμιας Ειρήνης .

Αυτή η παύση του «Peace Maker», του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών ξεκίνησε σταδιακά, ήδη πριν από δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, ήδη από το «Limits to Growth» (1972) της Λέσχης της Ρώμης, όταν εμπνεύστηκε από τους αδελφούς Ροκφέλερ, ο ΟΗΕ επρόκειτο να ακολουθήσει σταδιακά την ατζέντα των ορίων ανάπτυξης που είχε να κάνει με τη μαζική ερήμωση και – ναι, την “κλιματική αλλαγή”…

Ακρογωνιαίος λίθος της αλλαγής ήταν η πρώτη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (UNCED), γνωστή και ως «Earth Summit», στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, τον Ιούνιο του 1992. Από τότε ακολούθησε σχεδόν σε ετήσια βάση το περιβόητο Συνέδρια COP υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών (COP – Conference of the Parties). Το τελευταίο, το COP27, έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2022 στην Αίγυπτο.

Η ετήσια επανάληψη των COPs είναι μια καλά μελετημένη μέθοδος κοινωνικής πλύσης εγκεφάλου, χειραγώγηση à la Tavistock – έχει κάνει θαύματα. Σήμερα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος κάτω από τους απλούς ανθρώπους, που να μην πιστεύει στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή που εκπέμπει CO2 . Ανεξάρτητα αν τα στοιχεία αποδεικνύουν το αντίθετο…

Το ξεπούλημα των Ηνωμένων Εθνών σε μια διεφθαρμένη ελίτ έχει κάνει ένα ορατό και γιγαντιαίο βήμα προς τα εμπρός με την έναρξη της δεκαετίας του 2020, δηλαδή με την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 . Όλα αυτά πρέπει πρώτα να βυθιστούν στον εγκέφαλο των περισσότερων ανθρώπων, προτού καν αρχίσουμε να αντιστεκόμαστε και να περάσουμε σε μια άλλη σφαίρα δόνησης.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε πνευματικό και δυναμικό, μόλις μια κριτική μάζα ξεκινήσει με κριτική σκέψη, η μετάβαση στο Φως μπορεί να είναι γρήγορη.

Η μετάβαση στο Φως προβλέπεται για το 2023/2024. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκληφθεί αυτή η πρόβλεψη ως ενθάρρυνση για “σκύψιμο” και παρακολούθηση του τι θα συμβεί. Το να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είναι δικαίωμα μόνο αν το υπερασπιστούμε και αγωνιστούμε γι’ αυτό. Ας μην αφήσουμε χαραμάδες για διαβολική αποπλάνηση.

Πριν μπορέσουμε να βγούμε έξω, πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτές τις διαβολικές μεθόδους των “Ιλλουμινάτι” και να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενωμένοι εναντίον τους.

Αυτό το κείμενο αφορά τη διάδοση αυτών των πληροφοριών σχετικά με τον “εγκέφαλο ως το τρέχον και επόμενο πεδίο μάχης”. Πολλοί θα το βρουν τόσο εκτός του τρέχοντος πλέγματος σκέψης τους, που απλώς θα κουνήσουν το κεφάλι τους με δυσπιστία ή θα αποκαλέσουν τέτοια γεγονότα και ειδήσεις “παραπληροφόρηση”. Πολλοί από εμάς, έχουν βρεθεί εκεί. Δεν έχει σημασία. Πρέπει να συνεχίσουμε την επίθεση με την αλήθεια.

Το πεδίο εκείνων που αρχίζουν να σκέφτονται μόνοι τους μεγαλώνει- δηλαδή εκείνων που καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα : ότι είμαστε υποδουλωμένοι από μια μικρή αλλά ισχυρή ελίτ, αφού οι αποδείξεις ότι είναι καιρός να ξεφύγουμε από αυτή την υποδούλωση, είναι συντριπτικές.

Πράγματι, η εποχή όπου ο εγκέφαλός μας είναι το επόμενο πεδίο μάχης πρέπει να καταπολεμηθεί με όλο μας το σθένος.

Δεν θέλουμε πεδία μάχης κανενός είδους. Θέλουμε ΕΙΡΗΝΗ
*Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» ( Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης μη κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η επιλεγμένη αρχική εικόνα & οι προσθήκες είναι από τον Α.Τ.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig , Global Research, 2023

https://anatropi.substack.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button