Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να διακόψουν τη λειτουργία τους καθώς το WEF απαιτεί Τέλος της Γεωργίας.. Μας πάνε σε λιμό!!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να μειώσει δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ενορχηστρωμένων ελλείψεων τροφίμων σε όλο τον κόσμο, για τις οποίες θα κατηγορήσει την «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Αυτή η συντονισμένη επίθεση στον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων εντάθηκε αυτή την εβδομάδα όταν η κυβέρνηση της Γερμανίας διέταξε τους αγρότες να μειώσουν δραστικά τη χρήση λιπασμάτων σε μια προσπάθεια να συμμορφωθούν με την ατζέντα του WEF.

Την περασμένη εβδομάδα, η ολλανδική κυβέρνηση, ενεργώντας επίσης υπό τις εντολές του WEF, έκλεισε 3.000 φάρμες για να συμμορφωθεί με τους στόχους του Klaus Schwab για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Εν τω μεταξύ, το κόστος των τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε 17,26 τοις εκατό τον Οκτώβριο του 2022 σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους.

μέσω Trading Economics .

Οι ηγέτες τους είναι τόσο λαμπεροί όσο ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Μάικ Άνταμς στο Natural News ανέφερε:

Τον τελευταίο χρόνο, η γραφειοκρατία της πράσινης τυραννίας της ΕΕ κατάφερε σχεδόν να καταστρέψει την ενεργειακή σχέση της Δυτικής Ευρώπης με τη Ρωσία, αφήνοντας την ήπειρο απελπισμένη για εισροές ενέργειας για να διατηρήσει τη λειτουργία του ηλεκτρικού της δικτύου. Τώρα, ο εφοδιασμός τροφίμων της Ευρώπης δέχεται ευθεία επίθεση μέσω πολλαπλών προγραμμάτων που φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να τερματίσουν τα οικονομικά προσιτά τρόφιμα, την ίδια στιγμή που η ηλεκτρική ενέργεια γίνεται αδύνατη για τις επιχειρήσεις και τα οικιακά νοικοκυριά.

«Η Γερμανία απαγορεύει στους αγρότες να λιπάνουν σωστά τη γη για να εξυπηρετήσουν την πράσινη ατζέντα της ΕΕ», δηλώνει η Breitbart.com . «Από την Πέμπτη, η χρήση νιτρικών λιπασμάτων έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε μεγάλες εκτάσεις γεωργικής γης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία», αναφέρει ο ιστότοπος, αναφερόμενος σε μια από τις πιο άφθονες περιοχές παραγωγής τροφίμων στη Γερμανία.

Η απαγόρευση προέρχεται από τους γραφειοκράτες της ΕΕ που διεξάγουν πόλεμο κατά του αζώτου, του ουσιαστικού στοιχείου που αποτελεί σχεδόν το 80% της ατμόσφαιρας της Γης και είναι κρίσιμο για τη φυτική παραγωγή. Αφού κήρυξαν τον πόλεμο στον άνθρακα – το δομικό στοιχείο της βιολογικής ζωής – οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν τώρα το άζωτο ως μέσο για να κατασκευάσουν σκόπιμα την εκτεταμένη πείνα και τον μαζικό θάνατο (ερήμωση του πληθυσμού).

newspunch.com

triklopodia.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button