Η Επιβολή Εφιαλτικής Ψυχολογικής Χειραγώγησης των Μαζών (Gaslighting)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Πράγματι αν δεν είσαι διαθετιμένος να κόψεις τον ομφάλιο λώρο από αυτόν τον εξουσιαστή που σου προσφέρει “ασφάλεια”, “εργασία”, “χρήμα” και να αυτονομηθείς, είναι υπερβολικά δύσκολο και ανούσιο να προσπαθήσεις να αμφισβητήσεις τα όσα λέει.
  Η επιλογή είναι στον άνθρωπο. Αν δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι συναινεί σε έναν εκ-βιασμό άρα συμφωνεί και σε μια πράξη βίας εξομαλύνοντας την ως “φροντίδα” τότε λίγα μπορεί να γίνουν για αυτόν τον άνθρωπο. Θα πρέπει ο ίδιος να πάρει τον έλεγχο του νου του και να αρχίσει να σκέφτεται…

  Μια καλή αφετηρία θα ήταν η ταινία “They Live” η οποία δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μαζική προπαγάνδα και έλεγχος του νου ολόκληρης της ανθρωπότητας από μια μικρή “ελίτ”. Στην ταινία η ελίτ είναι κάποια εξωγήινη φυλή, στην δικιά μας πραγματικότητα δεν μπορείς να πεις ότι είναι όντως άνθρωποι το 1% με αγάπη και αισθήματα όσοι φέρονται με τέτοιους τρόπους στο υπόλοιπο 98%.
  Ευτυχώς για αντιστάθμισμα υπάρχει και 1% που λειτουργεί με ανοικτή ελεύθερη σκέψη και καταλαβαίνει όλες τις λογικές πλάνες, τις απάτες, τον μαζική κοροϊδία…

 2. Ο ΠΟΝΗΡΌΣ …… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ…..
  ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…..
  ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙ ΤΛΕΡ … ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ …. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΉ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ..ΤΗΝ ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ … ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΛΟΚΑ ΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ “Gaslighting”……
  ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ….. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡ.ΝΕΑΣΤΑΞΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button