Η επερχόμενη σύγκρουση – Τα γεράκια πανω απο τους Έλληνες και η Εθνική επιβίωση

Οι Επικυρίαρχοι οι δυνάμεις του σκότους του κόσμου αυτού, είναι οι ηγέτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που εδώ και εκατοντάδες χρόνια αν όχι χιλιάδες, έχουν στόχο την κατάκτηση του πλανήτη ΓΗ. Είναι η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πίσω από τον εκάστοτε ‘’πλανητάρχη’’ ο οποίος είναι απλά μια μαριονέττα

Στις 27/6/2024, στο debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ ο πιο ισχυρός άνθρωπος στη Γη, ο ‘’πλανηταρχης ‘’ δεν ήταν καν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην αίθουσα. Τελικά ποιος κυβερνά πραγματικά την Αμερική; Γιατί προφανώς δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος και δεν είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που ελέγχεται από κάποιες δυνάμεις ( ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ). Σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των κρατών, παγκόσμια, παίρνουν εντολές από το ίδιο μέρος.

Οι αρχηγοί των κρατών δεν ‘’τοποθετούνται ‘’ στην εξουσία για να διοικούν τις χώρες τους, αλλά χρησιμοποιούνται για να προωθήσουν καταστροφικές πολιτικές που σχεδιάστηκαν για να επιτύχουν έναν και μόνο στόχο, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Όλοι σχεδόν οι πρόεδροι και πρωθυπουργοί των κρατών, είναι μαριονέτες της ΑΟΡΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Έχουν διάφορα πρωτόκολλα που έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια. Μεταξύ άλλων:

1. Να προωθήσουν ελεγχόμενα ανίκανα πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας. Οι Ευρωπαίοι & Αμερικανοί ηγέτες είναι, σχεδόν όλοι, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης.

2. Για την οικονομία : Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια. Με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, με επακόλουθα, εμφυλίους πολέμους, αναταραχές, λεηλασίες και σκοτωμούς.

3. Να Καταστρέψουν τα κράτη με την λαθρομετανάστευση, με την διαρκή ανάμειξη των πολιτισμών. Με την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη. Κατάργηση των Εθνών Κρατών. Κατάργηση Κρατικών Οντοτήτων για δημιουργία Ομοσπονδιακών Κρατών

4. παραποιώντας την ιστορία των λαών, καταστρέφοντας την παιδία και την Γλώσσα όπως στην περίπτωση της Ελλάδας. Καταστρέφοντας την Νεολαία με την αποδοχή της ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας, οι οποίοι παρελαύνουν ελεύθερα και τακτικά, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως. Με την αποδοχή ομοφυλοφιλικών γάμων και υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους,

5. Για την δημιουργία τοπικών και παγκόσμιων πολέμων, για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να είναι εύκολο γι’ αυτούς να φέρουν τον παγκόσμιο ηγέτη τους ( τον παγκόσμιο Δικτάτορα)

6. Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών (καταστροφή της Ορθοδοξίας ) σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχιερείς κοιμούνται. Επιδιώκουν την κατάργηση όλων των Εθνικών Εορτών απ’ όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες

7. Να επιτρέπονται οι παρελάσεις υπερηφάνειας (pride parade). ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

8. Κατάργηση όπου ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση θρησκευτικού όρκου και θρησκευτικής ορκωμοσίας στη βουλή των πολιτικών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων, φοιτητών κ.τ.λ. Κατάργηση αγιασμών στη βουλή, εκπαιδευτικά και δημόσια ιδρύματα, όπου ισχύει στην Ε.Ε Οι επικυρίαρχοι θέλουν να ‘’φτιάξουν’’ έναν νέο τύπου ανθρώπου, χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς ιδανικά, που δεν πιστεύει στον Θεό, ο οποίος δεν θα αντιδράσει όταν παρουσιάσουν τον παγκόσμιο ηγέτη (δικτάτορα) για να κυβερνήσει τον κατεστραμμένο κόσμο.

Για πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις της Ευρώπης, κατόπιν εντολών ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να εξοντώσουν ΤΟ ΕΘΝΟΣ, με μετανάστες και με παράνομους μετανάστες του τρίτου κόσμου. Όλα είναι σχεδιασμένα εδώ και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια. Μια μαζική ροή ανεξέλεγκτης μετανάστευσης είναι το πρώτο βήμα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Για να γίνει αυτό οι τοπικοί πολιτισμοί και η ιστορία τους πρέπει όχι μόνο να διαγραφούν αλλά να θεωρούνται ‘’ρατσιστικές’’ Η μαζική μετανάστευση οδηγεί στην φθορά του κοινωνικού ιστού, μειώνει την ποιότητα ζωής, δημιουργεί εντάσεις και επιτείνει τη διαίρεση. Αυτά τα πράγματα είναι τα καλύτερα όπλα για να καταστρέψουν μια χώρα από μέσα και να δικαιολογήσουν την εφαρμογή μιας παγκόσμιας τάξης.

ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ

Τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της ανθρωπότητας, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο για να εφαρμόσουν τα σχέδια τους. Θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Και επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα……χρησιμοποίησαν ελληνόφωνους, ηγέτες εφιάλτες, και μειοδότες των εθνικών αξιών και ιδανικών μας…..

Ο Ελληνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, ξυπόλητος με πληγές σε όλο του το σώμα που αιμορραγούν, καταπονημένος, προδομένος από ΟΛΟΥΣ, κανένας δεν τον βοηθά, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟ.

Σήμερα πάνω από τον Ελληνισμό πετούν Γεράκια που ετοιμάζονται να τον κατασπαράξουν, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ να δώσει την Γνώση, το Φως σε όλους τους ανθρώπους της Γης. Ο Ελληνισμός έφτασε στο σημείο της δικής του θυσίας. Εκεί μαζεύτηκαν από νωρίς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ. Όλοι αυτοί που περίμεναν εδώ και χιλιάδες χρόνια να δουν το τέλος του Ελληνισμού.

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ήταν οι χιλιάδες μάρτυρες και ήρωες της Πίστεως και της Πατρίδας.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ, και όλοι μαζί παρακαλούσαν τον Παντοκράτορα να σώσει τον Ελληνισμό, ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ……… ‘’ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.’’

Και τότε Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ βλέποντας ότι το ΥΠΕΡΟΧΟ δημιούργημα του, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, τότε του δίνει δύναμη, και ο Ελληνισμός σηκώνεται και με υψωμένα τα χέρια ευχαριστεί τον Δημιουργό του, και τότε ακούγεται φωνή εξ Ουρανού…..

‘’ Από καταβολής κόσμου, έχεις από Εμέ διαλεχτή, γιατί έχεις όλα τα στοιχεία, να Με δοξάσεις και μαζί Μου και συ να δοξαστείς.’’ ‘’ Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη ‘’

Πλάτωνας Τίμαιος 23 d : «Είναι φυτά του ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους…….

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ……. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

γεωκων

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button