Η Εισαγγελέας Πατρών με έγγραφο: Καλέστε την Αστυνομία για ανυπακοή στις μάσκες στα Σχολεία!! (Εγγραφο)

Υπάρχουν και Εισαγγελείς που εφαρμόζουν παράνομες και Αντισυνταγματικές  ΚΥΑ προτρέποντας τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία να καλούν την Αστυνομική Αρχή οταν τα παιδιά μας δεν φορούν μάσκα .Στην Ανυπακοή θα ερχονται Αστυνομικοί στα σχολεία στις τάξεις!!!

Ακόμη και αν γίνει διαμαρτυρία γονέων και έχουν πανό του τύπου ΟΧΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ θεωρείτε διέγερση σε ανυπακοή…επειδή το θέλει η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές των οπαδών ελέγχου και μείωσης πληθυσμού..

Η αντισυνταγματικότητα και η επιλογή Ιατρικής Πράξης καταργήθηκε ? Το Σύνταγμα επίσης για την κ.Εισαγγελέα Πατρών?

Διαβάστε το έγγραφο που απέστειλε η Εισαγγελέας Πατρών κ.Στυλιανή Μπογδάνη προς την Περιφερειακή Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δυτικής Ελλάδος.

“Σε περίπτωση που, κατά την άσκηση των καθηκόντων των εκπαιδευτικών, διαπιστωθούν  έκτροπα , διέγερση σε ανυπακοή ή τυχόν τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων από γονείς μαθητών ή και από άλλα τρίτα άτομα, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η οικεία Αστυνομική αρχή”.

 

Δείτε εδώ την κοροϊδία..Σε συναυλία στο Ηρώδειο 50.000 ατομα …Τα γήπεδα άδεια ..Σε Γάμους και εκδηλώσεις 50 άτομα..Στα σχολεία Υποχρεωτική μάσκα απο τα νηπιαγωγεία..Στις αλλες Χώρες της Ευρώπης απο 12 ετών και ανω και σε άλλες ΤΙΠΟΤΑ…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button