Η Δημοκρατία “εφυγε” απο την Ελλάδα για Σουηδία…Δείτε πως ζουν και εδω η Ιατροπολιτική Χούντα μας εχει σε βασανιστήρια

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα τελείωσε…Μπορει να γεννήθηκε εδω αλλ’ η Ιατρο-Πολιτική Χούντα που Κυβερνά εκτελώντας εντολές της Παρανοϊκής Νεας Τάξης τα έσβησε ΟΛΑ…Ερχονται “Μαυρα Χριστούγεννα” με περιορισμό των Υγειών Πολίτων (ανεμβολίαστων)  και απαγορευση μετακίνησης.

Το σχέδιο πλήρους ελέγχου-σκλαβοποίησης και μείωσης πληθυσμού ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την σιωπηλή μετ αποδοχής αντιπολίτευση…Ολοι εκτελουν τους Έλληνες και καταστρέφουν την Οικονομία κλείνοντας τη ραχοκοκαλιά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.,..

Δυστυχώς υπάρχουν Έλληνες που δέχονται να ειναι αντικείμενα με κωδικό και να σκανάρονται για να έχουν κάποιες ελευθερίες προσωρινές…..Μας τα ειχαν πει προ δεκαετίας οτι θα τα επιβάλουν ολα αυτά τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ που ζούμε σήμερα ..Δυστυχώς κάποιοι τα αποδέχονται οπως να ζήσουν οσο αποφασίζει η Παρανοϊκή Ελιτ και οι μαριονέτες που εκτελουν την σκλαβοποίηση και την μετατροπή μας σε ανθρωποειδή οντα με QR..

Δειτε ενα Video απο την Σουηδία …Καταγράφηκε στις 11/11/21 πριν λίγες μερες..Είναι η Χώρα που η Δημοκρατία λειτουργεί …..Ολοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ χωρις περιορισμούς χωρις αποστάσεις χωρίς μάσκες !!! ΧΩΡΙΣ Σκανάρισμα!! ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!

Ολα αυτά τα χρόνια που εδω έχουμε ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και εξολόθρευση πληθυσμού με σκευάσματα που μας επιβάλουν δια του εκβιασμού δια της ΒΙΑΣ!!

*Το Video είναι απο την Ομάδα  “Η Ελλάδα σε Αφύπνιση.”

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button