Η Δημάρχος Κέρκυρας συνεχίζει τα Ψέματα για την κοπή των Δέντρων στο Αλσος..191 γράφει η μελέτη 35 ειπε σε Συν.Τύπου (Video)

Να σταματήσει το παραμύθι της εκρίζωσης των δέντρων δήλωσε χθες η Δήμαρχος Μερόπη Σπυριδούλα ΛΟΥΛΑ Υδραίου..για την  ανάπλαση του Άλσους της Γαρίτσας -Ανεμομύλου..που ειναι ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ και νεα Δέντρα χαμηλά ..

Το Καλοκαίρι δροσιά δεν θα υπάρχει αλλά κόλαση απο Ζέστη..

Στον προσωπικό της λογαριασμό έγραψε οτι θα κοπούν 35 δέντρα !!

Τα ΨΕΜΑΤΑ της κ.Υδραίου στους Κερκυραίους Δημότες συνεχίζονται…Η μελέτη που υπογράφει ο Δήμος Κέρκυρας εχει για κόψιμο 191 δέντρα + 90 Φοίνικες που δεν υπάρχουν αλλα μετρήθηκαν απο τους πολίτες 19..Για να πληρωθεί ο εργολάβος κοπή Φοινίκων που δεν υπάρχουν..

Δείτε το VIDEO και Φωτο απο την ΜΕΛΕΤΗ που γράφει για κοπή 191 δέντρων..ΔΕΙΤΕ τα οφθαλμοφανή ΨΕΜΜΑΤΑ της ΛΟΥΛΑΣ που έχουμε για Δήμαρχο!!

 

Συνεπώς το τι μας λέει προφορικά η Δήμαρχος δεν εχει καμία σημασία..Δουλεύει τους Δημότες ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…Σημασία εχει τι γράφει η Μελέτη..Εφόσον δεν εχει τροποποιηθεί και αυτο δεν γίνεται τώρα γιατί εχει συμβασιοποιηθεί έπρεπε να είχε γίνει πριν το συμπέρασμα είναι οτι λεει ΨΕΜΑΤΑ!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button