Η απάτη ξεσκεπάστηκε.. Oι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο απo νόσηση θάνατο απ’ oτι οι ανεμβολίαστοι

Οι αριθμοί αποτελούν μια δραστική αλλαγή από το 2021

Τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό από τα μη εμβολιασμένα τους τελευταίους μήνες να αποτελέσουν κρούσματα COVID-19,και αυτό να εξελιχθεί σε νοσηλεία ή ακόμα και σε θάνατο σε 25 πολιτείες, σύμφωνα με έρευνα των Epoch Times που καταγράφει τα δεδομένα στις ΗΠΑ.

Στο Κεντάκι τον Ιούνιο, για παράδειγμα, το 67% των θανάτων ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Τον ίδιο μήνα, οι εμβολιασθέντες αποτελούσαν το 65 τοις εκατό των περιπτώσεων COVID-19, το 64 τοις εκατό των νοσηλειών COVID-19 και το 66 τοις εκατό των θανάτων COVID-19 στο Ουισκόνσιν.

Οι αριθμοί αποτελούν μια δραστική αλλαγή από το 2021.

Αφού η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισε δυναμική, σχεδόν κάθε πολιτεία ανέφερε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Οι αριθμοί άρχισαν να εξασθενούν ωστόσο όταν η παραλλαγή Δέλτα έγινε κυρίαρχη.

Έπειτα η λίστα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο από τότε που η παραλλαγή Omicron εκτόπισε τη Delta, σύμφωνα με τους πρόσφατα συγκεντρωμένους αριθμούς.

Το Epoch Times συγκέντρωσε τα δεδομένα από ιστότοπους και βάσεις δεδομένων του κρατικού υπουργείου υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι έρευνες

Τα στατιστικά στοιχεία υπογραμμίζουν πώς τα εμβόλια έχουν ολοένα και χειρότερη απόδοση καθώς εμφανίστηκαν νεότερες παραλλαγές του ιού, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς.

Αποτελούν «σαφή απόδειξη ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν για την πρόληψη ασθενειών και θανάτου», δήλωσε στους The Epoch Times ο Δρ Robert Malone.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι οι πρωτογενείς αριθμοί δεν συμβάλλουν στην ανάλυση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, επειδή πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν ώστε να ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία.

«Εκτός εάν κάποιος μπορεί να διορθώσει την ηλικία και την κατάσταση της υγείας του, αυτός ο αριθμός είναι παραπλανητικός και δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά», δήλωσε ο Δρ. Roger Klein, σύμβουλος πολιτικός στο The Heartland Institute και πρώην σύμβουλος των Κέντρων των ΗΠΑ. για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Νοσημάτων (CDC) και άλλες υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ, δήλωσε στους The Epoch Times μέσω email.

Ορισμένες πολιτείες παρέχουν αριθμούς προσαρμοσμένους στην ηλικία, όπως αποτελείται από το CDC.

Οι περισσότερες πολιτείες αναφέρουν τουλάχιστον μία μέτρηση (περιπτώσεις, νοσηλεία, θάνατοι) ανά κατάσταση εμβολιασμού.

Ορισμένοι ομαδοποιούν τους μερικώς εμβολιασμένους με τους μη εμβολιασμένους κατά την κατανομή των μετρήσεων.
Καθώς τα εμβόλια γίνονται ολοένα και πιο ανίκανα να αποτρέψουν τη μόλυνση από την Omicron.

Βασικοί όροι όπως ορίζονται γενικά:

Μη εμβολιασμένοι: άτομα που δεν έχουν λάβει εμβόλια.
Μερικώς εμβολιασμένοι: άτομα που έχουν λάβει μία δόση από τα εμβόλια Moderna ή Pfizer για τον COVID-19 και άτομα που έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση εμβολίου.
Πλήρως εμβολιασμένοι: άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.
Ενισχυμένο: άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία λήψη από την κύρια σειρά.
Ο όρος πλήρως εμβολιασμένος θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό το άρθρο για να αναφέρεται σε οποιονδήποτε έχει λάβει μια κύρια σειρά, από το αν έχει λάβει αναμνηστικό. Μη πλήρως εμβολιασμένος αναφέρεται σε οποιονδήποτε δεν έχει λάβει πρωτογενή σειρά
Ο όρος εμβολιασμένος, εν τω μεταξύ, θα αναφέρεται σε οποιονδήποτε έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.Όλα τα δεδομένα προέρχονται από το 2022. Επιλέχθηκαν τα στοιχεία Ιουνίου και ακολούθησαν τα στοιχεία Ιουλίου.
Οι μετρήσεις αναφέρονται μόνο εάν υπερβαίνουν το ποσοστό των εμβολιασμένων.

Αλάσκα * (Μάρτιος): 3.995 πρωτοφανείς περιπτώσεις (64,5 τοις εκατό των περιπτώσεων)
Εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 59,1 τοις εκατό από 5 και άνω
Αϊντάχο + (5 Ιουνίου – 2 Ιουλίου): 89 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (53 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι τότε: 52 τοις εκατό
Κεντάκι * (Ιούνιος): 55 επαναστατικοί θάνατοι (67 τοις εκατό)
Εμβολιασμένοι τότε: 66 τοις εκατό.
Λουιζιάνα – (7 Αυγούστου): 61 τοις εκατό επαναστατικοί θάνατοι
Εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 52 τοις εκατό πλήρης, 6 τοις εκατό μερικοί
Μινεσότα + (5 Ιουνίου – 3 Ιουλίου): 29.660 πρωτοφανείς περιπτώσεις (71 τοις εκατό). 107 πρωτοφανείς θάνατοι (80 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 66 τοις εκατό
Μισσιπής * (1 Απριλίου – 1 Αυγούστου): 54 τοις εκατό των πρωτοφανών θανάτων
Εμβολιασμένοι τότε: 51,7 τοις εκατό
Οκλαχόμα * (5 Ιουνίου – 5 Ιουλίου): 277 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (64 τοις εκατό)
Εμβολιασμένοι τότε, 5 ετών και άνω: 51 τοις εκατό
Rhode Island+ (Ιούνιος): 22 επαναστατικοί θάνατοι (76 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 75,6 τοις εκατό
Νότια Ντακότα * (Ιούνιος): 141 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (74 τοις εκατό). 8 πρωτοφανείς θάνατοι (66,6 τοις εκατό)
Εμβολιασμένοι τότε: 58 τοις εκατό
Γιούτα + (5 Ιουνίου – 26 Ιουνίου): 17.856 πρωτοφανείς περιπτώσεις (67 τοις εκατό). 623 νοσηλεία (67 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 8 Αυγούστου: 62 τοις εκατό
Βερμοντ + (Ιούνιος): 32 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (84 τοις εκατό). 10 πρωτοφανείς θάνατοι (91 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 78,6 τοις εκατό
Δυτική Βιρτζίνια + (31 Ιουλίου): 175 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (55 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι τότε: 53,5 τοις εκατό
Wisconsin + (Ιούνιος): 31.702 πρωτοφανείς περιπτώσεις (65 τοις εκατό). 634 πρωτοποριακές νοσηλείες (64 τοις εκατό). 69 πρωτοφανείς θάνατοι (66 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 61,5 τοις εκατό
Wyoming+ (Ιούνιος): 3.672 πρωτοφανείς περιπτώσεις (62 τοις εκατό). 9 πρωτοφανείς θάνατοι (52 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 15 Αυγούστου (46,8 τοις εκατό)
• εμβολιασμένος

+πλήρως εμβολιασμένοι
• ασαφές
εξαιρούνται οι μερικώς εμβολιασμένοι
Προσαρμοσμένα δεδομένα
Ορισμένες πολιτείες προσαρμόζουν τα δεδομένα πριν τα δημοσιεύσουν, κάτι που έχει σκοπό να εξαλείψει τις διαφορές που προκύπτουν από τον διαφορετικό πληθυσμό από έναν άλλο. Η πιο συνηθισμένη προσαρμογή είναι για την ηλικία.
Η προσαρμογή της ηλικίας χρησιμοποιείται για τη σύγκριση πληθυσμών «όταν η ηλικιακή κατανομή του ποιος νοσεί πιο συχνά από τη νόσο ή είναι σοβαρά άρρωστος από τη νόσο, είναι στρεβλή», σύμφωνα με το Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας του Ουισκόνσιν.

Για τον COVID-19, οι ηλικιωμένοι πληθυσμοί είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν σοβαρή ασθένεια και θάνατο και είναι επίσης πιο πιθανό να εμβολιαστούν, οι ειδικοί.
Ενώ οι ακατέργαστοι αριθμοί φαίνονται άσχημα για τους εμβολιασμένους, μετά την προσαρμογή της ηλικίας, τα ποσοστά νοσηλείας και των θανάτων COVID-19 στο Ουισκόνσιν είναι υψηλότερα για τους μη εμβολιασμένους το 2022 (τα κρούσματα ήταν υψηλότερα στους εμβολιασμένους τους τελευταίους μήνες).

Αυτό είναι παρόμοιο με τις περισσότερες από τις άλλες πολιτείες που αναφέρουν δεδομένα ως ποσοστά.
Οι κλινικές δοκιμές και οι αποτελεσματικότητες των εμβολίων είναι η βάση για τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, δήλωσε ο Δρ. Ο Ryan Westergaard, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής του κρατικού Γραφείου Μεταδοτικών Ασθενειών, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι η έρευνα δείχνει ότι η προστασία από σοβαρές ασθένειες και θάνατος παραμένει υψηλή.

Οι μελέτες δεν μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο προκαταλήψεων είπε η Δρ Leisha Nolen, επιδημιολόγος της πολιτείας της Γιούτα. , στους The Epoch Times.
Οι μελέτες δείχνουν ότι «τα εμβόλια δεν μας προστατεύουν ώστε να μην μολυνθούμε, αλλά εξακολουθούν να κρατούν τους ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο», είπε ο Νόλεν στους The Epoch Times.
Ο Nolen ξεχώρισε μια μελέτη από ερευνητές με το CDC και συνεργαζόμενα ιδρύματα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του οργανισμού στις 22 Ιουλίου.
Οι ερευνητές ανέφεραν δεδομένα από ένα δίκτυο νοσοκομείων που χρηματοδοτείται από το CDC σε 10 πολιτείες από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022.
Τα δεδομένα έδειξαν ότι δύο δόσεις ενός εμβολίου,, παρείχαν 57 έως 68 τοις εκατό προστασία από τη νοσηλεία σε 149 ημέρες μετά τον εμβολιασμό αλλά έπεσε στο 24 τοις εκατό 150 ή περισσότερες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Μια τρίτη δόση αύξησε την προστασία σε 92 τοις εκατό έναντι του BA.1, μιας από τις υποπαραλλαγές, και 69 τοις εκατό έναντι του BA.2, μιας άλλης υπομεταβλητής.

Αυτή η προστασία μειώθηκε στο 85 τοις εκατό και στο 52 τοις εκατό, αντίστοιχα, μετά από 120 ή περισσότερες ημέρες.

Το BA.5 είναι επί του παρόντος το κυρίαρχο στέλεχος στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα αναδυόμενα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν τόση θωράκιση έναντι των BA.4 και BA.5 όπως τα προηγούμενα στελέχη.

Η πλειοψηφία εμβολιάστηκε

Σε άλλες 11 πολιτείες, οι εμβολιασμένοι αποτελούσαν την πλειοψηφία τουλάχιστον μιας μέτρησης, αλλά το ποσοστό των εμβολιασμένων δεν υπερέβαινε το ποσοστό των εμβολιασμένων.

Όλα τα δεδομένα προέρχονται από το 2022. Τα ποσοστά αναφέρθηκαν κοντά ή πάνω από το 50 τοις εκατό. Προτίμηση ήταν για τα στοιχεία του Ιουνίου και ακολούθησαν τα στοιχεία του Ιουλίου. Οι μετρήσεις με τους μη εμβολιασμένους να αποτελούν την πλειοψηφία δεν παρατίθενται.

Αριζόνα + (Μάιος): 62 τοις εκατό περιπτώσεις καινοτομίας. 56,4 τοις εκατό πρωτοποριακές νοσηλείες
Πλήρως εμβολιασμένοι από την 1η Ιουνίου: 62 τοις εκατό
Κονέκτικατ + (14 Ιουλίου – 20 Ιουλίου): 2.116 πρωτοφανείς περιπτώσεις (56 τοις εκατό). (25 Ιουλίου) 63 τοις εκατό πρωτοποριακές νοσηλείες
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 73 τοις εκατό
Georgia + (4 Ιουνίου – 1 Ιουλίου): 57.489 πρωτοφανείς περιπτώσεις (51 τοις εκατό). 142 πρωτοφανείς θάνατοι (54 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 56 τοις εκατό
Ιλινοίς + (1 Ιουνίου – 29 Ιουνίου): 205 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (49 τοις εκατό). 195 επαναστατικοί θάνατοι (62 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 15 Αυγούστου: 65 τοις εκατό
Μέριλαντ + (Ιούνιος): 67,5 τοις εκατό πρωτοποριακές περιπτώσεις, 70,6 τοις εκατό πρωτοποριακές νοσηλείες
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 31 Μαΐου: 76 τοις εκατό
Μασαχουσέτη + (2 Αυγούστου): 334 καινοτόμοι νοσηλευόμενοι ασθενείς (60 τοις εκατό). (25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) 48 πρωτοφανείς θάνατοι (77 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 18 Ιουλίου: 79 τοις εκατό
Montana + (14 Μαΐου – 8 Ιουλίου): 277 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (52 τοις εκατό). 10 πρωτοφανείς θάνατοι (48 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη την εποχή: 53 τοις εκατό
Νέο Μεξικό + (4 Ιουλίου – 1 Αυγούστου): 15.520 πρωτοφανείς περιπτώσεις (62 τοις εκατό). 398 πρωτοποριακές νοσηλείες (55 τοις εκατό). 45 πρωτοφανείς θάνατοι (67 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 9 Αυγούστου: 69 τοις εκατό
Όρεγκον + (Ιούνιος): 27.092 πρωτοφανείς περιπτώσεις (59 τοις εκατό). 83 πρωτοφανείς θάνατοι (51 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι από τις 16 Αυγούστου: 70 τοις εκατό
Πενσυλβάνια + (Απρίλιος): 25.077 πρωτοφανείς περιπτώσεις (61 τοις εκατό)
Πλήρως εμβολιασμένοι τότε: 65 τοις εκατό
Τενεσί- (1 Ιουλίου – 8 Ιουλίου): 73 πρωτοποριακές νοσηλεύσεις (52 τοις εκατό)
Εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 52 τοις εκατό πλήρως, 5,3 τοις εκατό μερικώς
• εμβολιασμένος

+πλήρως εμβολιασμένος
• ασαφές
εξαιρούνται οι μερικώς εμβολιασμένοι

Η Omicron και οι υποπαραλλαγές του, που περιγράφονται ως πιο ανοσοδιαφυγή, αποφεύγουν πιο εύκολα την προστασία από τα εμβόλια και την προηγούμενη μόλυνση.
Τα εμβόλια προσφέρουν χαμηλότερα επίπεδα αρχικής προστασίας και η προστασία πέφτει πιο γρήγορα από πριν , σύμφωνα με έρευνα.
Γνωστή ως φυσική ανοσία, η θωράκιση από την προηγούμενη λοίμωξη προστατεύει καλύτερα έναντι του Omicron και της Delta , σύμφωνα με μελέτες .
«Δεν είναι πραγματικά δυνατό να προβλέψουμε τι πρόκειται να κάνει αυτός ο ιός και νομίζω ότι είναι λογικό να είμαστε προετοιμασμένοι με αυτούς τους ενισχυτές, οι οποίοι περιέχουν συστατικά ενός BA.4 και BA.5 καθώς και το λεγόμενο αρχειακό στέλεχος Wuhan », είπε ο Δρ Cody Meissner, ένας από τους εξωτερικούς συμβούλους εμβολίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, στους The Epoch Times.

Ορισμένοι ειδικοί όπως ο Meissner λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενηλίκων, θα πρέπει να εμβολιάζονται. Άλλοι σημειώνουν ότι τα υγιή άτομα διατρέχουν μικρό κίνδυνο από τον COVID-19, ειδικά τις νέες παραλλαγές, και λένε ότι τα πιο πρόσφατα δεδομένα υποδηλώνουν μικρό όφελος για πολλούς.
Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα από άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου , που έχουν καταγράψει ότι οι εμβολιασθέντες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των μετρήσεων COVID-19.
«Αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι ένα σημάδι προόδου ορισμένων παραγόντων, κυρίως [ότι] οι εμβολιασμένοι μπορούν ακόμα να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό COVID-19», δήλωσε ο Δρ Στίβεν Χάτφιλ, ιολόγος.

Υπόλοιπες περιφέρειες

Από τις υπόλοιπες 25 πολιτείες, οκτώ ανέφεραν ότι οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν περισσότερα από τα κρούσματα COVID-19, τα νοσοκομεία και τους θανάτους.

Όλα τα δεδομένα προέρχονται από το 2022. Οι τιμές παρατίθενται όταν δεν ήταν διαθέσιμες οι πρωτογενείς αριθμοί. Όταν αναφέρονται οι τιμές, προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία. Προτιμάται ο Ιούνιος και ακολουθεί ο Ιούλιος.

Καλιφόρνια (Ιούνιος): 215.900 μη εμβολιασμένα κρούσματα (51,7 τοις εκατό). 5.057 μη εμβολιασμένες νοσηλείες (52 τοις εκατό). 413 μη εμβολιασμένοι θάνατοι (59 τοις εκατό)
Ανεμβολίαστοι τότε: 20 τοις εκατό.

Κολοράντο + (26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου): 353,2 μη εμβολιασμένα κρούσματα, 145,5 πλήρως εμβολιασμένα, 244,3 ενισχυμένα. 13 μη εμβολιασμένες νοσηλείες, 5,6 πλήρως εμβολιασμένες, 4,9 ενισχυμένες. (25 Μαΐου – 1 Ιουνίου): 54,7 μη εμβολιασμένοι θάνατοι, 35,2 εμβολιασμένοι, 18,1 ενισχυμένοι
Μη εμβολιασμένοι τότε: 20,5 τοις εκατό
Ιντιάνα * (1 Ιανουαρίου – Ιουλίου): 264.779 μη εμβολιασμένα κρούσματα (50,7 τοις εκατό). 90 τοις εκατό μη εμβολιασμένων νοσηλειών, 35 τοις εκατό μη εμβολιασμένοι θάνατοι
Μη πλήρως εμβολιασμένοι από τις 24 Ιουλίου: 45 τοις εκατό
Μέιν *+ (16 Ιουλίου – 23 Ιουλίου): 333 μη πλήρως εμβολιασμένα κρούσματα, 68,5 πλήρως εμβολιασμένα. 17 μη πλήρως εμβολιασμένα νοσοκομεία, 1,8 πλήρως εμβολιασμένα. 0,5 μη πλήρως εμβολιασμένοι θάνατοι, 0 εμβολιασμένοι

Μη πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 25,2 τοις εκατό
Νεμπράσκα* (26 Ιουνίου – 23 Ιουλίου): 11.048 μη πλήρως εμβολιασμένα κρούσματα (59 τοις εκατό). 3.412 μη πλήρως εμβολιασμένα νοσοκομεία (97 τοις εκατό). ασαφείς θάνατοι
Δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι εκείνη τη στιγμή: 35 τοις εκατό

New Jersey *+ (από τις 16 Ιουλίου): 565 μη πλήρως εμβολιασμένα κρούσματα, 117 πλήρως εμβολιασμένα, 199 ενισχυμένα. 16 μη πλήρως εμβολιασμένα νοσηλεία, 3 πλήρως εμβολιασμένα, 5,5 ενισχυμένα. 0,35 μη πλήρως εμβολιασμένοι θάνατοι, 0,06 πλήρως εμβολιασμένοι, 0,1 ενισχυμένοι
Μη πλήρως εμβολιασμένοι από τις 17 Αυγούστου: 33 τοις εκατό
Βόρεια Καρολίνα * (31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου): μη διαθέσιμες θήκες. 50,6 τοις εκατό μη πλήρως εμβολιασμένα νοσηλεία. ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 (30 Ιουνίου – 30 Ιουλίου): 2,2 μη πλήρως εμβολιασμένοι, 0,4 πλήρως εμβολιασμένοι, 0,2 ενισχυμένοι
Μη πλήρως εμβολιασμένοι από τις 18 Αυγούστου: 37 τοις εκατό

Texas *+ (18 Ιουνίου – 25 Ιουνίου): 334,4 μη εμβολιασμένα κρούσματα, 163,9 πλήρως εμβολιασμένα. μη διαθέσιμες νοσηλεία. 0,5 μη εμβολιασμένοι θάνατοι, 0,2 πλήρως εμβολιασμένοι
Μη πλήρως εμβολιασμένοι από τις 10 Αυγούστου: 38 τοις εκατό
• μετράει μερικώς εμβολιασμένους με μη εμβολιασμένους

+ ποσοστά ανά 100.000
εξαιρούνται μερικώς εμβολιασμένοι
Οι άλλες 17 πολιτείες ανέφεραν ελλιπή ή ανεπαρκή στοιχεία. Για να συμπεριλάβουμε, οι πολιτείες έπρεπε να αναφέρουν στοιχεία για τουλάχιστον μία μέτρηση με την ανάλυση της κατάστασης εμβολιασμού και ανάλυση κατά το χρόνο. Τα κράτη που θα παρείχαν δεδομένα μόνο από την αρχή της πανδημίας αποκλείστηκαν. Μερικοί δεν εργάζονται για τη συμπλήρωση αιτημάτων εξακολουθούν να υπάρχουν αρχεία μέχρι την ώρα του τύπου.

Νωρίτερα στην πανδημία, όταν οι μη εμβολιασμένοι αποτελούσαν το μεγαλύτερο μέρος των μετρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, αξιωματούχοι και ειδησεογραφικά πρακτορεία των ΗΠΑ ανέφεραν τα δεδομένα σε κρατικό επίπεδο ως απόδειξη ότι τα εμβόλια λειτουργούσαν.

Το CDC εξακολουθεί να παρουσιάζει δεδομένα στον ιστότοπό του για κρούσματα COVID -19 και θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού. Τα δεδομένα, βασισμένα σε στατιστικά στοιχεία από 31 τμήματα υγείας, έχουν προσφερθεί επανειλημμένα από τον οργανισμό ως απόδειξη της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

www.bankingnews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button