H Aκιδα ειναι μια Τοξίνη για να σε καταστρέψει..Eπιστημονική ανάλυση με εργαστηριακή τεκμηρίωση (Video)

 

Δειτε αυτο το video…O Dr Ryan Cole αναλύει και αποδεικνύει τι κανει η ΑΚΙΔΑ του δήθε εμβολίου..Ειναι μια ΤΟΞΙΝΗ για να σε καταστρεψει ..Αυτη προκαλεί τις ασθένειες..Για θρομβώσεις μυοκαρδίτιδα στείρωση κ.α..Με Επιστημονική τεκμηρίωση και ερευνα στα εργαστήρια..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Το videο ειναι μεταφρασμένο για να υπερασπίσουμε την Πραγματική επιστήμη . Την επιστήμη που φιμώνουν, πολεμούν και αποκρύβουν σκοπίμως. Όλους αυτούς τους υγειονομικούς, άλλους επιστήμονες και εργαζομένους οι οποίοι αντιστέκονται στη κακή «επιστήμη» με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους, αλλά και τους γονείς που δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με πειραματικά/ερευνητικά σκευάσματα για ένα ιό για τον οποίο αυτά έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο θανάτου.

Ήδη έχουν αμφισβητηθεί θεμελιώδεις κανόνες μαθηματικών και στατιστικής που είναι το θεμέλιο όλων των θετικών επιστήμων και της μηχανικής, αρά ήταν επόμενο ότι θα αμφισβητηθούν βασικοί κανόνες της ιατρικής και είναι ζήτημα χρόνου να ακολουθήσει η αμφισβήτηση και άλλων επιστημονικών πεδίων.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι καταπατείται παράφορα ο κώδικας της Νυρεμβέργης σε τέτοιο βαθμό που θα έκαναν σήμερα τον Γιόζεφ Μένγκελε να μοιάζει με απλό ιατρικό επισκέπτη, αλλά κυρίως επιχειρούμενη κατάργηση βασικών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων στο μεγαλύτερο ιατρικό και ψυχολογικό πείραμα που έχει γίνει ποτέ στην ανθρωπότητα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

https://odysee.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Μελέτη διαπιστώνει ότι τα έφηβα αγόρια ειναι έξι φορές πιο πιθανό να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα από το εμβόλιο παρά να νοσηλευτούν από τον COVID

  Συντάχθηκε από τον Paul Joseph Watson μέσω της Summit News,

  Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι τα έφηβα αγόρια έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 παρά να νοσηλευτούν ως αποτέλεσμα του ίδιου του COVID-19.

  «Μια ομάδα με επικεφαλής τον Dr Tracy Hoeg στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ερεύνησε το ποσοστό καρδιακής μυοκαρδίτιδας -φλεγμονής της καρδιάς-και πόνου στο στήθος σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου», αναφέρει η Telegraph .

  “Στη συνέχεια συνέκριναν αυτό με την πιθανότητα παιδιών να χρειάζονται νοσοκομειακή θεραπεία λόγω του Covid-19, σε περιόδους χαμηλών, μέτριων και υψηλών ποσοστών νοσηλείας.”
  https://www.zerohedge.com/covid-19/study-finds-teenage-boys-six-times-more-likely-suffer-heart-problems-vaccine-be

  HEIL GAP(or mind the GAP)

 2. COVID19 – Μάθημα Ηθικής – Dr. Julie Ponesse, Καθηγήτρια Ηθικής στον Καναδά

  https://rumble.com/vmbg95-covid19-dr.-julie-ponesse-.html

  Η Dr. Julie Ponesse, Καθηγήτρια Ηθικής, στο Πανεπιστήμιο Huron του Δυτικού Οντάριο στον Καναδά, ξεσπά σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, εν αναμονή της απόλυσης επειδή επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19.

  Επικαλούμενη τον φιλόσοφο Σωκράτη, τον Μεγάλο Ταξιδευτή της Αλήθειας, στρέφεται ενάντια στην επιβολή εμβολίου, καταγγέλλοντας την λογική του «εξαναγκασμού των ανθρώπων σε ιατρικές διαδικασίες».

  Διδάσκει ένα τελευταίο μάθημα ΗΘΙΚΗΣ στους φοιτητές της! Στο τέλος μάλιστα δεν αντέχει και βάζει τα κλάματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button