Γκρεμίζουν τώρα το Ναυτικό Οχυρό στη Κέρκυρα που ελέγχει το στενό με την Αλβανία

Γκρεμίζουν τώρα το   Ναυτικό οχυρό που είναι το ΜΑΤΙ για  κάθε κίνηση και δραστηριότητα στο ιόνιο και στα Σύνορα με την Αλβανία.Την ίδια ώρα η Τουρκία έχει βάση στις απέναντι ακτές με πολεμικά πλοία και υποβρύχια..

Γκρεμίζουν τώρα το Ναυτικό οχυρό  για την επένδυση του Ερημίτη από την εταιρεία που η Κυβέρνηση τα δίνει όλα!!!

Το νέο Ναυτικό οχυρό ΘΑ… μεταφερθεί  σε άλλη θέση που “βλέπει” το 1/3 της εικόνας στην περιοχή  και στηρίζεται μόνο στην τεχνολογία  όμοια με τον ΕΧΘΡΟ.

 Η απόφαση μεταφοράς του οχυρού αποφασίστηκε  από το αρμόδιο Ναυτικό Συμβούλιο , χωρίς να έχουν στην διάθεση τους το τοπογραφικό της νέας θέσης. Τι σημαίνει αυτό??

Σημαίνει οτι  δεν τους ενδιαφέρει που θα τοποθετηθεί!!! Όπου να είναι  αρκεί να φύγει  από το σημείο ΚΛΕΙΔΙ και στρατιωτικώς δυναμικό σημείο για να εξυπηρετηθούν οι “επενδυτές” ” της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Η Στρατιωτική ΑΣΦΑΛΕΙΑ πουλήθηκε …Η ασφάλεια του στενού απέναντι από την Αλβανία δεν έχει καμιά σημασία για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη …Εδω δώσαμε μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας στην Ιταλία με την κουτσουρεμένη ΑΟΖ και ετοιμάζονται να κάνουν τα ίδια και στην ΑΟΖ με την Τουρκία..Σε ένα ναυτικό Οχυρό θα κολλούσαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ???

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button