Γιατροί φοβούνται μηνύσεις και ζητούν απαλλαγή από Ιατρική ευθύνη για τους δηθεν νεκρους απο Covid 19

Δυο νεκροψίες και οι δυο πέθαναν απο αλλη αιτία...Η Κομπίνα του Μητσοτάκη και της Ιατρικής Μαφίας στο ΦΩΣ!!

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με επιστολή του προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας ζητά να ληφθεί ιδιαίτερη  μέριμνα, «σε ένα σημαντικό πρόβλημα, που αφορά το ζήτημα της ιατρικής ευθύνης των εμπλεκομένων στη διαχείριση της πανδημίας»  Δηλαδή για οσους πούλησαν τον Ορκο τους  η Συντεχνία θελει να την γλυτώσουν!!!

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ COVID 19 ENΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!

Τώρα ζητούν να την Γλυτώσουν γιατί υπέγραψαν ψευδείς Βεβαιώσεις Θανάτων και εξαπάτησαν μαζι με την Κυβέρνηση τους Έλληνες Πολίτες…Τις ευθύνες σας δεν θα τις βγάλετε απο πάνω σας οπως και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ολο το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..

Δυο Νεκροψίες μέχρι στιγμής μετα απο Δικαστικές ενέργειες του Νίκου Αντωνιάδη απέδειξαν οτι τα πουλημένα Γιατρουδάκια υπέγραψαν ψευδώς οτι πέθαναν απο Covid 19..Θα σας πάει ο Αντωνιάδης  ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ..Πουλήσατε τον Ορκο σας Ξεφτίλες!!!

Ο ΠΙΣ με την επιστολή του θεωρεί ότι  το θέμα αυτό «μπορεί δυνητικά να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά το τέλος της πανδημίας και να προκαλέσει σε πλήθος  ιατρών που (όπως αναγνωρίζει η κοινή γνώμη) προσφέρουν με αυταπάρνηση τις  υπηρεσίες τους, τεράστια ταλαιπωρία από αγωγές και μηνύσεις οι οποίες πιθανότατα  θα στερούνται πάσης βασιμότητας».

   «Είναι γεγονός ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας απαίτησε και απαιτεί έκτακτα μέτρα διαχείρισης με πολιτικά χαρακτηριστικά πολλές φορές. Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν σαφή θεραπευτικά πρωτόκολλα, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα νέο είδος ιού, ενώ συγχρόνως αναπτύσσονται θεραπείες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του ΠΙΣ Γιώργος Ελευθερίου.

Προσθέτει ότι στο πλαίσιο αυτό ο ΠΙΣ «ζητά την υιοθέτηση μέτρων απαλλαγής ή περιορισμού της ιατρικής ευθύνης εν καιρώ πανδημίας  όπως γίνεται σε πολλές Ευρωπαϊκές και μη χώρες» και καλεί «τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας να αναλάβουν τις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίας, μετά από διάλογο, προκειμένου οι ιατροί της χώρας να μην υποστούν τη δοκιμασία και δικαστικών διενέξεων πέρα των λοιπών τραυματικών επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία τους».

   Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΙΣ έθεσε στον νομικό του σύμβουλο το εξής ερώτημα:

   «Ποιο το πλαίσιο αστικής ιατρικής ευθύνης κατά την διενέργεια ιατρικών πράξεων σε κατάσταση πανδημίας; Πρέπει να υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη παροχής «ασυλίας» του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού κατά διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19;»

   Μεταξύ άλλων, στην απάντηση σημειώνεται ότι «η πανδημία του Covid-19 έχει δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση κατά την οποία η άσκηση της ιατρικής γίνεται εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών που μπορούν να χαρακτηριστούν «πολεμικές».

Η άγνωστη φύση της ασθένειας, η ανυπαρξία δεδομένων και μελετών των επιπτώσεων της, καθώς και η μη ύπαρξη συγκεκριμένης ενδεδειγμένης φαρμακευτικής αγωγής καθιστούν το έργο της ιατρικής αντιμετώπισης των περιστατικών εξαιρετικά δυσχερές. Αυτό το ιδιόμορφο πλαίσιο εκτέλεσης των ιατρικών καθηκόντων απαιτεί αντίστοιχη προσέγγιση και από νομικής πλευράς αναφορικά με την ιατρική ευθύνη».

    Ο ΠΙΣ επισυνάπτει στην επιστολή προς τους δυο υπουργούς και την γνωμοδότηση του νομικού του συμβούλου προκειμένου, όπως αναφέρει να  αποτελέσει το σημείο εκκίνησης της διαδικασίας εξέτασης του ζητήματος.  Σημειώνεται ότι αντίστοιχη πρόβλεψη έχει υπάρξει και σε άλλες χώρες  και αναφέρεται εκτενώς στην νομοθεσία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Προσθέτει ότι ο νόμος παρείχε στους παρόχους υπηρεσιών υγείας (νομικά πρόσωπα, ιατρούς νοσηλευτές κτλ.) προστασία από αστική και ποινική ευθύνη σε σχέση με τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζονται με το COVID-19 και την ιατρική φροντίδα κατά την περίοδο της έκτακτης ανάγκης του COVID-19.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…..ΟΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ COVID 19 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ…

Οι συγγενείς των ΝΕΚΡΩΝ ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ…Τους Θάβουν με στολες διαστημανθρώπων με εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τυλιγμένους σε ζελατίνα προστασίας και μακριιά απο τους κοινούς τάφους η απο τους Οικογενειακούς  και απαγόρευσαν να γίνει εκταφή για 10 χρόνια..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Επίσης οπως εχει αναφέρει ο Νικος Αντωνιάδης γίνονται διασωληνώσεις απο Γιατρούς χωρις να χρειάζονται και τους στέλνουν στον αλλο κοσμο!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ??

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΔΕΙΤΕ ΤΑ
  .
  ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…..
  British Woman Arrested After Filming Inside Empty Hospital, As Sick People Are Denied Treatment (EMPTY Hospitals Everywhere)
  HAFHAFDecember 31, 2020
  .
  https://www.bitchute.com/video/DChxS1Z3B3km/

  .
  https://www.bitchute.com/video/d4SO4bL5Yuc/

  .
  https://humansarefree.com/2020/06/parliament-of-brazil-hospital-5000-infected-200-dead-from-covid19-empty.html

  .
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ………….

 2. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΔΕΙΤΕ ΤΑ
  .
  ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…..
  British Woman Arrested After Filming Inside Empty Hospital, As Sick People Are Denied Treatment (EMPTY Hospitals Everywhere)
  HAFHAFDecember 31, 2020
  https://humansarefree.com/2020/12/british-woman-arrested-after-filming-inside-empty-hospital-as-sick-people-are-denied-treatment.html
  .
  https://www.bitchute.com/video/DChxS1Z3B3km/

  .
  https://www.bitchute.com/video/d4SO4bL5Yuc/

  .
  https://humansarefree.com/2020/06/parliament-of-brazil-hospital-5000-infected-200-dead-from-covid19-empty.html

  .
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button