Γιαννακόπουλος:Τους Νεοταξίτες τελειώνει ο Πούτιν…(Video)

Ελάχιστοι εχουν τα κότσια να πουν την πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει και τιο σημαίνει η επέμβαση Πούτιν…Τους Νεοταξίτες τελειώνει με τις ενέργειες του και σώζει το κόσμο απο την Παγκόσμια Χούντα που θέλουν να επιβάλουν με τον ελεγχο και τη μείωση πληθυσμού..

Η Ρωσία τους χαλάει τα σχέδια για την Παγκοσμιοποίηση -ΦΥΛΑΚΗ των ανθρώπων..Ηταν έτοιμοι μετα την στημένη Πανδημία τους να  φέρουν αλλον ενα ιο και να προχωρήσουν στην κατάργηση των μετρητών για τον απόλυτο ελεγχο καθως με την ψηφιακή μετάβαση σε αυτα  θα μας αποτέλειωναν…Αυτο  σταματά ο Πουτιν με τους επερχόμενους πυραυλικούς στοχους του σε ΗΠΑ Ευρωπη κ.α

Πηρε λοιπόν ξεκάθαρη θέση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram..Δειτε τον..

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:«Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος. Εντολές ακολουθούν.

Μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους κι από τα αρ…δια κι αναγκάζονται και τα κάνουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν. Αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε. Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος. Ούτε Ουκρανός, ούτε Αφγανός, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε μουσουλμάνος, ούτε Εβραίος, κανένας!

Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Από εκεί και πέρα όμως, διαβάστε, μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, τι θέλουν να μας κάνουν και για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος στη Ρωσία, προτού βγούμε όλοι με τις κιτρινομπλέ σημαίες.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button