Για ποιόν χτυπά η καμπάνα?

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Δεν χρειάζεται απάντηση στο ερώτημα για ποιόν κτυπά η καμπάνα…Κτυπά για όλους μας…Ο Ελληνας πρέπει να βγει στους δρόμους ..Πρέπει να δοθεί ΤΕΛΟΣ στο δούλεμα των υπάλληλων της Κυβέρνησης στη Νέα Τάξη.Αφήνουμε τα κόμματα και μαζί ενωμένοι ξεκινάμε αγώνα απελευθέρωσης της Χώρας. Όλα τα κόμματα είναι μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ!! Ακολουθούν Ανθελληνική πολιτική..

Μας έχουν σε κλουβιά σαν τα ZΩΑ…Όποτε τους καπνίσει έξω όποτε τους καπνίσει μέσα..Η Νέα τάξη πραγμάτων όπως έχει καταγραφεί και σε δημοσιεύματα χρηματοδοτεί και  κατασκευάζει διάφορους ιούς για να εξοντώνει κάθε γερασμένο πληθυσμό στο κόσμο. Έτσι πιστεύουν ότι θα “σώσουν” τα ασφαλιστικά ταμεία των Κρατών. Ο Νεοναζισμός δηλαδή η  διάδοση μίσους και επιθέσεων εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή από τους Νεοταξίτες δολοφόνους! Και το καταληκτικό όραμα της Νέας τάξης  είναι να σκοτώνει το πληθυσμό με το εμβόλιο-Δολοφόνος που θα παρουσιάσουν προσεχώς  σε μια ηλικία των 50 ετών με στείρωση των γυναικών για να κάνουν έως ένα παιδί και έτσι να ρυθμίζουν τον αριθμό του πληθυσμού.

Σπέρνουν τον Τρόμο τον φόβο  με συνεργούς τα πληρωμένα-στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης..Μέρα με τη μέρα βλέπεις τι σου ετοιμάζουν Τα αλλάζουν όλα ..Την Οικονομία την ακινητοποίησαν για να αλλάξουν τα εργασιακά δεδομένα και για  την κατάργηση των θεμελιωδών Δημοκρατικών δικαιωμάτων..

Η παγκοσμιοποίηση  τη τελευταία δεκαετία προετοίμαζε αυτό που ζούμε και έψαχνε τρόπους να προχωρήσει την υλοποίηση του σχεδίου της.Και με την εφαρμογή του δηλαδή της  ANTZENTA 2020 με τον  κατασκευασμένο ιό που έριξαν περάσαμε   στο επόμενο βήμα και την ολοκλήρωση του εγκληματικού σχεδίου τους. ..Η παγκόσμια Χούντα ξεκίνησε τη Διακυβέρνηση..

Οι πολίτες  ζουν καταστάσεις που ούτε στα χειρότερα όνειρα τους δεν έχουν ξαναδεί. Η Γενοκτονία  δεν είναι απλά Ελληνικό φαινόμενο γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών σε όλο τον πλανήτη είναι απλές μαριονέτες δίχως καμιά απολύτως δύναμη να επιβάλλουν προσωπικές-Εθνικές  πολιτικές…Εκτελούν εντολές .Υποταγμένοι στα Νεοταξίτια του παρανοϊκού μπλόγκ προσκυνούν τα  πλέον γελοία και ψυχοπαθή άτομα για  να υποστηρίξουν το προσωπικό τους συμφέρον και μόνον αυτό….

Και επειδή οι πολίτες  κάνουν το Κράτος και όχι το Κράτος το Λαό …ο κλήρος και το βάρος  πέφτει σε εμάς  να αποδείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε ποιοι οι προγονοί μας και ποιο το DNA μας.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου όλη η Ελλάδα αντιδρά στις Κεντρικές πλατείες (Σύνταγμα,Λευκός Πύργος,Πάτρα , Κέρκυρα κ.α) ενάντια στην αρπαγή των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας με πρόφαση τον ιό και την μετατροπή μας σε σκλάβους που υποχρεωτικά θα πρέπει να δεχθούν το εμβόλιο δολοφόνος …αυτό που θα καθορίζουν πόσο θα ζεις και θα στειρώνει το γυναικείο πληθυσμό..

Χρειάζεται  διαρκής αγώνας στο εξής να γκρεμίσουμε το κύμα για την υποταγή μας ..την δήθεν Κυβέρνηση και τα υποτακτικά κόμματα που εκτελούν αυτό το σχέδιο  σκλαβοποίησης..Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία πλέον..Τα εγκλήματα κατά της πατρίδας και των πολιτών της είναι πολύ βαριά και πρέπει να είμαστε αμείλικτοι γιατί η Δημοκρατία έχει και την επιείκεια της  αλλά αυτή έχει εφαρμοσθεί πολλά χρόνια και πλέον έχει εξαντληθεί. Μόνο με αγώνα ο προσανατολισμός του Ελληνα θα αλλάξει και θα γίνουν κινήσεις  εναντίον του  δυνάστη μας. Εδω οι προδότες κυκλοφορούν ανάμεσα μας ελεύθεροι, και υπάρχουν ακόμη αμέτρητοι ΤΟΥΒΛΟ εγκέφαλοι που ζητοκραυγάζουν και χειροκροτούν το Βρώμικο πολιτικό σύστημα που εκτελεί τους Ελληνες..

Η ψεύτικη ελευθερία και ο χρόνος τελειώνει..Η προσωπική ευθύνη είναι να τους καθαιρέσουμε γιατί τους αφήσαμε κ μας ευνούχισαν εδώ κ χρόνια και μας τα πήραν όλα. Τα υλικά τα πνευματικά τα ηθικά   την ζωή μας..Το έγκλημα τους είναι οργανωμένο και όσοι είναι ακόμη στους καναπέδες η ζωή τους γράφεται με ημερομηνία λήξης από αυτά τα καθάρματα..

Εμείς θα συνεχίζουμε να αφυπνίζουμε το φρόνημα του Ελληνα θα σας δείχνουμε το δρόμο της απελευθέρωσης .Μην αφήνετε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ να μας σκλαβοποιήσουν…Μιλούν Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close