Γερμανός Γιατρός και π.Βουλευτής: Τα εμβόλια ειναι Ρώσικη Ρουλέτα

Τι ισχυρίζεται o ιατρός και πρώην Γερμανός βουλευτής με το SPD για τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… Καιόμενη «ΛΑΒΑ» το βίντεο!!!

«Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό… αυτό συνέβη πριν, στηv Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός γιατρός, επιδημιολόγος και πρώην βουλευτής του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD, Dr. Wolfgang Wodarg, σε ένα βίντεο που βάζει όχι απλά περισσότερη «φωτιά» αλλά ξεχύνει λάβα.

Ισχυρίστηκε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας. Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 3000 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Ο διάσημος γιατρός δεν σταματά εκεί και διατείνεται πως οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν σε πολίτες. Ισχυρίζεται ότι οι παρασκευαστές ενεργούν σε συντονισμό και πως η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους!

Το λόγια περισσεύουν! Ας μιλήσει καλύτερα ο επιστήμονας και ας τον διαψεύσουν οι κρατικοί ειδικοί, οι οποίοι διαβεβαιώνουν πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας και τα εμβόλια είναι το μοναδικό όπλο απέναντι στον COVID.

Οι απόψεις του γιατρού παρατίθενται δημοσιογραφικά:

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button